Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γονείς έσπασαν 28 κόκκαλα στο μόλις 4 μηνών μωρό τους!

Είναι τέ-ρατα το λιγότερο που μπορούμε να πούμε!

3 Αυγούστου 2019 19:25
Γονείς έσπασαν 28 κόκκαλα στο μόλις 4 μηνών μωρό τους!

Δεν υπάρχει περιγραφή για αυτούς τους ασυνείδητους γονείς! Έσπασαν τα 28 κόκκαλα στο μόλις 4 μηνών μωρό τους!

Δεν χωρά ανθρώπινος νους τα όσα δεινά πέρασε ένα βρέφος τεσσάρων μηνών από τους γονείς του.Ο 32χρονος Adam Jendrzeczak και η 22χρονη Aleksandra Kopinska προκάλεσαν πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματος του μικρού αγοριού, ασκώντας του βία στο διαμέρισμά τους στο Μπράιτον

της Αγγλίας, και προσπαθούσαν για καιρό να αποκρύψουν τα «κατορθώματά τους» από τους γιατρούς. Οικοδόμος βρήκε ένα μωρό στα σκουπίδια. Αυτό που συνέβη 20 χρόνια αργότερα, έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

Ωστόσο, όταν τον Φλεβάρη του 2017 το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι, οι γιατροί υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσαν τις αρχές. Μετά από έρευνα αποκαλύφθηκε η αλήθεια και το ζευγάρι συνελήφθη.

Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου οι σατανικοί γονείς καταδικάστηκαν σε 8ετή κάθειρξη για βιαιοπραγία ή αμέλεια παιδιού, καθώς επίσης και για άσκηση βίας σε ανήλικο.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο του Χόουβ, ο Jendrzeczak, που περιγράφεται ως «χειριστικός» και «ιδιαίτερα νευρικός», είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία με θύμα τη μητέρα του. Η 22χρονη από την πλευρά της είναι «παθητική και υποτονική», όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

«Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι το βρέφος είχε εκτεταμένους τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων 20 καταγμάτων στα πλευρά του, στα γόνατά του και στους αστραγάλους του. Η έρευνα των ειδικών έδειξε πως οι τραυματισμοί προκλήθηκαν από σημαντική δύναμη που ασκήθηκε πάνω του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας, Ryan Richter. Συνολικά, όπως αναφέρθηκε, το σατανικό ζευγάρι είχε σπάσει 28 κόκκαλα στο σώμα του βρέφους.


«Ήταν μια σοβαρή κατάχρηση εμπιστοσύνης. Το βρέφος δεν είχε καμία ανωμαλία ή ασθένειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τέτοιους τραυματισμούς», ανέφερε η δικαστής Christine Henson για να προσθέσει: «Οι τραυματισμοί δεν προκλήθηκαν κατά λάθος, αλλά εσκεμμένα και απαιτούσαν τεράστια δύναμη. Πρέπει να προκάλεσαν τεράστιο πόνο στο βρέφος».

Σύμφωνα με τους γιατρούς το βρέφος δεν πρόκειται μακροπρόθεσμα να αντιμετωπίσει προβλήματα και αναπτύσσεται καλά.

Οι γονείς του τον κατηγορούσαν 14 χρόνια για το θάνατο του παππού! Σήμερα αποκαλύπτει τη μαύρη αλήθεια...

Όλοι έχουμε φορτία που κουβαλάμε, αλλά το πιο βαρύ είναι αυτό που πρέπει να κρύβεις από τους άλλους.

Για 14 χρόνια, αυτοί οι γονείς κατηγορούσαν το παιδί τους για τον θάνατο του παππού. Κυρίως επειδή δεν τον πρόσεχε όταν συνέβη και που δεν προσπάθησε να του σώσει την ζωή.

Το παιδί, ωστόσο, κρύβει ένα μυστικό που θα άλλαζε τα πάντα. Κρατούσε αυτό το φορτίο για όλο αυτό το καιρό και πιθανώς να είναι καταδικασμένος να συνεχίσει για τη υπόλοιπη ζωή του.

Μάλλον για να πάρει ανακούφιση, ο 28χρονος αποφάσισε να μοιραστεί ανώνυμα την ιστορία του στο διαδίκτυο.

Ήμουν έφηβος και ο παππούς μου είχε ήδη πάει στο νοσοκομείο πιο πολλές φορές από ότι μπορούσα να μετρήσω.

Συγκλονιστική αληθινή ιστορία: Το μωρό δεν έκλαιγε για δύο χρόνια γιατί...

Ήταν επιζών πολιομυελίτιδας και είχε περάσει πολλές δυσκολίες. Είχε κουραστεί να ζει. Αλλά περισσότερο, είχε κουραστεί να ξυπνάει σε νοσοκομείο με ένα σωληνάκι στον λαιμό του.

Μία μέρα, με κάλεσε στο δωμάτιό μου και μου έδωσε ένα κομμάτι χαρτί. Μου είπε πως ήταν ένα νόμιμο έγγραφο που απαγόρευε από τα νοσοκομεία να προσπαθήσουν να σώσουν την ζωή του.

«Κλαίω γιατί υπήρξα πολύ μεγάλος μ@λ@κ@ς – Σας παρακαλώ αυτό να γράψετε στον τάφο μου»

Μου είπε πως θα μπορούσε να εμπιστευτεί οποιονδήποτε από την οικογένεια για την ζωή του, αλλά ήμουν ο μόνος που μπορούσε να εμπιστευτεί με τον θάνατό του.

Λίγες μέρες μετά, με κάλεσε ξανά και μου είπε πως είχε μπελάδες. Κάθισα μαζί του ενώ έπαθε καρδιακό και τον κρατούσα στο κρεβάτι έτσι ώστε να μην πέσει από κάτω.

Αφού τα μάτια του έχασαν την λάμψη τους, τον σήκωσα και έκατσα λίγο μαζί του. Περίπου μία ώρα αργότερα κάλεσα ασθενοφόρο να αναφέρω τον θάνατό του, αφού είχε ήδη χάσει το χρώμα του.

Οι γονείς μου έφτασαν σπίτι λίγα λεπτά μετά το ασθενοφόρο και ποτέ δεν τους ειδοποίησα γιατί αυτό θα τους έδειχνε τι είχα σχεδιάσει με τον παππού μου.»

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θλίψη στην Καρδίτσα: Νεκρός 17χρονος με μηχανάκι!

Σεισμός στα Καλάβρυτα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share