Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Πατέρας πέταξε το μωρό του στο ποτάμι! (Video)

Αποτρόπαιο!

12 Σεπτεμβρίου 2019 21:19
Φρίκη: Πατέρας πέταξε το μωρό του στο ποτάμι! (Video)

Ένα μωρό μόλις ενός έτους έχασε τη ζωή του όταν ο ίδιος του πατέρας το πέταξε στο ποτάμι από γέφυρα, επειδή τσακώθηκε με την έγκυο μητέρα του βρέφους. Φρίκη: Πα-τέρας πουλά το νεογέννητο μωρό του για 6.500 ευρώ! (photos)

Το μωρό αρχικά εντοπίστηκε ζωντανό σε καλάθι μέσα στο νερό από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίες έβγαλαν το μωρό ζωντανό από το ποτάμι. Το οδήγησαν σε κοντινό νοσοκομείο όπου λίγη ώρα μετά, άφησε την τελευταία του πνοή.

Την ίδια ώρα ο 22χρονος πατέρας του μωρού, βρισκόταν σε κοντινή παμπ, όπου πήγε αμέσως μετά την αποτρόπαια κίνησή του.

Σύμφωνα με τον μπάρμαν που κλήθηκε να τον εξυπηρετήσει, «ζήτησε να πιει ένα ποτό αλλά είπε ότι δεν είχε χρήματα. Αμέσως μετά πολλοί άνθρωποι μπήκαν στην παμπ φωνάζοντας ότι ένα μωρό βρίσκεται στο ποτάμι. Εκείνος απλά καθόταν εκεί και είπε σε έναν άλλο πελάτη ότι είχε πετάξει το μωρό του στο ποτάμι».

Ο 22χρονος συνελήφθη και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Τραγικό: Μωρό παραλίγο να πεθάνει από ασιτία γιατί οι γονείς του είναι...vegan!

Ένα ζευγάρι στην Αυστραλία παραλίγο να οδηγήσει την νεογέννητη κόρη του στο θάνατο όταν την υπέβαλε σε αυστηρή vegan διατροφή. Παραλίγο δράμα με βρέφος 5 μηνών: Vegan γονείς έδιναν εναλλακτικό «γάλα»

Οι νεαροί γονείς, ηλικίας κοντά στα 30, καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, την οποία όμως θα εκτίσουν σε κοινωνικά έργα.

Το μικρό κορίτσι, ηλικίας σήμερα τριών ετών, ήταν τόσο υποσιτισμένο που έμοιαζε με βρέφος 3 μηνών όταν συμπλήρωνε δύο χρόνια ζωής.

Οι vegan γονείς της την τάιζαν μόνο με προϊόντα βρώμης, πατάτες, τοστ και ρύζι.

Το παιδί βρέθηκε χωρίς δόντια, όταν οδηγήθηκε σε ειδική μονάδα φροντίδας το περασμένο έτος.

Το ζευγάρι καταδικάστηκε την Πέμπτη από το δικαστήριο Downing Center του Σίδνεϊ, με την δικαστή Σάρα Χάγκετ να του ασκεί δριμεία κριτική για την ακατανόητη απόφασή του να υποβάλει το παιδί σε μια «εντελώς ανεπαρκή» δίαιτα.

«Αυτό το παιδί ήταν σοβαρά υποσιτισμένο, αδυνατισμένο και μικροσκοπικό για την ηλικία του», υπογράμμισε η δικαστής.

«Δεν μπορούσε να μιλήσει ή να παίξει»
Το κοριτσάκι μπήκε σε πρόγραμμα φροντίδας τον Μάρτιο του 2018, όταν η μητέρα της τηλεφώνησε στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ηταν τότε που βρέθηκε ότι ήταν σοβαρά υποσιτισμένη. Οι αρχές την βρήκαν με μπλε χείλη, κρύα χέρια και πόδια, χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και πολύ λίγο μυϊκό τόνο.

Η κοινωνική λειτουργός που ανέλαβε τη φροντίδα του μωρού, μετά την αφαίρεση της κηδεμονίας από τους γονείς της, δήλωσε ότι το μωρό ήταν «πίσω σε σχέση με άλλα παιδιά».

«Δεν μπορούσε να καθίσει, δεν μπόρεσε να μιλήσει, δεν μπορούσε να φάει μόνη της, δεν μπορούσε να παίξει με παιχνίδια ... », είπε.

Οι γονείς του παιδιού αρχικά δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι η κατάσταση της κόρης τους οφείλεται στον υποσιτισμό. Το ζευγάρι - που έχει άλλα δύο παιδιά - δεν ήταν υπερβολικά νεαρό ή αμόρφωτο.

Σύμφωνα με τη δικαστή της υπόθεσης, η μητέρα έπασχε από μια μορφή κατάθλιψη εκείνη την εποχή, αλλά είχε γίνει «ολοένα και πιο σταθεροποιημένη» στις πεποιθήσεις της - συμπεριλαμβανομένης της δίαιτας των βίγκαν.

Ο δικαστής επέκρινε τον πατέρα που δεν έκανε «τίποτα για να αντιμετωπίσει» την κατάσταση της κόρης του.

Οι γονείς εμφανίστηκαν για πρώτη φορά ενώπιον του δικαστηρίου τον περασμένο Μάιο, όπου παραδέχθηκαν πως ήταν ένοχοι επειδή δεν παρείχαν στο παιδί τα απαραίτητα με αποτέλεσμα να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share