Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

Φρίκη: Πα-τέρας πουλά το νεογέννητο μωρό του για 6.500 ευρώ! (photos)

Αηδία!

8 Σεπτεμβρίου 2019 14:17
Φρίκη: Πα-τέρας πουλά το νεογέννητο μωρό του για 6.500 ευρώ! (photos)

Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση ότι ένας «πατέρας» πούλησε το νεογέννητο μωρό του σε άγνωστο ζευγάρι, που γνώρισε από τα social media, για 6.500 ευρώ. Άφησε το νεογέννητο μωρό της μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και έφυγε μακριά - 10 χρόνια μετά, σκάει η βόμβα!

Τον άνδρα κινέζικης καταγωγής, ονόματι Τσάο, κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας του μαιευτηρίου να φεύγει από το κτήριο, αγκαλιά με το μωράκι του.

Ο άνδρας πήγε το μωράκι στο ζευγάρι αγοραστών, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο γνώρισε σε μία πλατφόρμα γνωριμιών, σε ένα σπίτι 200 χιλιόμετρα μακριά από το μαιευτήριο.

Ο πα-τέρας το έδωσε στους αγοραστές για 6.500 ευρώ και λίγο αργότερα συνελήφθη από την Αστυνομία.

Ο ίδιος δήλωσε ότι προέβη σε αυτή την κίνηση γιατί δεν μπορούσαν να μεγαλώσουν το νεογέννητο κοριτσάκι τους, καθώς δεν είχαν λεφτά.

Η Αστυνομία της ανατολικής Κίνας κατάφερε να πιάσει τον πατέρα, μετά από καταγγελίες χρηστών για μία αγγελία στην οποία πωλείτο ένα... βρέφος.

Τραγικό: Μωρό παραλίγο να πεθάνει από ασιτία γιατί οι γονείς του είναι...vegan!

Τραγικό: Μωρό παραλίγο να πεθάνει από ασιτία γιατί οι γονείς του είναι...vegan!

Ένα ζευγάρι στην Αυστραλία παραλίγο να οδηγήσει την νεογέννητη κόρη του στο θάνατο όταν την υπέβαλε σε αυστηρή vegan διατροφή. Παραλίγο δράμα με βρέφος 5 μηνών: Vegan γονείς έδιναν εναλλακτικό «γάλα»

Οι νεαροί γονείς, ηλικίας κοντά στα 30, καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, την οποία όμως θα εκτίσουν σε κοινωνικά έργα.

Το μικρό κορίτσι, ηλικίας σήμερα τριών ετών, ήταν τόσο υποσιτισμένο που έμοιαζε με βρέφος 3 μηνών όταν συμπλήρωνε δύο χρόνια ζωής.

Οι vegan γονείς της την τάιζαν μόνο με προϊόντα βρώμης, πατάτες, τοστ και ρύζι.

Το παιδί βρέθηκε χωρίς δόντια, όταν οδηγήθηκε σε ειδική μονάδα φροντίδας το περασμένο έτος.

Το ζευγάρι καταδικάστηκε την Πέμπτη από το δικαστήριο Downing Center του Σίδνεϊ, με την δικαστή Σάρα Χάγκετ να του ασκεί δριμεία κριτική για την ακατανόητη απόφασή του να υποβάλει το παιδί σε μια «εντελώς ανεπαρκή» δίαιτα.

Τραγικό: Μωρό παραλίγο να πεθάνει από ασιτία γιατί οι γονείς του είναι...vegan!

«Αυτό το παιδί ήταν σοβαρά υποσιτισμένο, αδυνατισμένο και μικροσκοπικό για την ηλικία του», υπογράμμισε η δικαστής.

«Δεν μπορούσε να μιλήσει ή να παίξει»
Το κοριτσάκι μπήκε σε πρόγραμμα φροντίδας τον Μάρτιο του 2018, όταν η μητέρα της τηλεφώνησε στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ηταν τότε που βρέθηκε ότι ήταν σοβαρά υποσιτισμένη. Οι αρχές την βρήκαν με μπλε χείλη, κρύα χέρια και πόδια, χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και πολύ λίγο μυϊκό τόνο.

Η κοινωνική λειτουργός που ανέλαβε τη φροντίδα του μωρού, μετά την αφαίρεση της κηδεμονίας από τους γονείς της, δήλωσε ότι το μωρό ήταν «πίσω σε σχέση με άλλα παιδιά».

«Δεν μπορούσε να καθίσει, δεν μπόρεσε να μιλήσει, δεν μπορούσε να φάει μόνη της, δεν μπορούσε να παίξει με παιχνίδια ... », είπε.

Οι γονείς του παιδιού αρχικά δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι η κατάσταση της κόρης τους οφείλεται στον υποσιτισμό. Το ζευγάρι - που έχει άλλα δύο παιδιά - δεν ήταν υπερβολικά νεαρό ή αμόρφωτο.

Σύμφωνα με τη δικαστή της υπόθεσης, η μητέρα έπασχε από μια μορφή κατάθλιψη εκείνη την εποχή, αλλά είχε γίνει «ολοένα και πιο σταθεροποιημένη» στις πεποιθήσεις της - συμπεριλαμβανομένης της δίαιτας των βίγκαν.

Ο δικαστής επέκρινε τον πατέρα που δεν έκανε «τίποτα για να αντιμετωπίσει» την κατάσταση της κόρης του.

Οι γονείς εμφανίστηκαν για πρώτη φορά ενώπιον του δικαστηρίου τον περασμένο Μάιο, όπου παραδέχθηκαν πως ήταν ένοχοι επειδή δεν παρείχαν στο παιδί τα απαραίτητα με αποτέλεσμα να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share