Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η 23χρονη κάλυψε σχεδόν όλο της το σώμα με τατουάζ! Ο λόγος; Θα σας συγκινήσει!

Ένα διαφορετικό είδος αγάπης!

14 Ιανουαρίου 2020 14:35
Αυτή η 23χρονη κάλυψε σχεδόν όλο της το σώμα με τατουάζ! Ο λόγος; Θα σας συγκινήσει!

Λένε πως ένα τατουάζ κάτι σημαντικό πρέπει να συμβολίζει για να στιγματίσεις το σώμα σου με αυτό. Όπως αυτός ο άντρας που αποφάσισε να δείξει τη μεταμέλεια του απέναντι στην απατημένη του σύζυγο με ένα ιδιαίτερο τατουάζ.

Η 23χρονη Ναντίν Άντερσον αποφάσισε να καλύψει το 90% του σώματός της με τατουάζ σαν φόρο τιμής για τον μπαμπά της.

Σε δήλωση της είπε πως ο μπαμπάς της είχε δύο "μανίκια" τα οποία θαύμαζε πάνω του καθώς μεγάλωνε κι αυτός ήταν ο λόγος που πάντα ήθελε να κάνει τατουάζ. Συνεχώς έκανε εκτενείς έρευνες σε διάφορα σάιτ για να δει νέα σχέδια και τεχνικές για να αποφασίσει πως θέλει εκείνη να βλέπει τον εαυτό της όταν θα ενηλικιωνόταν.

Το πρώτο της τατουάζ (ένα δέντρο) το έκανε μόλις ήταν νόμιμο να στιγματίσει το σώμα της κι αυτό ήταν η αρχή για τον "εθισμό" της στο μελάνι καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα βρέθηκε και πάλι στο κατάστημα για να κάνει ένα καινούριο.

Όσο μεγάλωνε συνέχισε να θαυμάζει τον μπαμπά της που ήταν σχεδόν καλυμμένος με τατουάζ σε διάφορα σχέδια, κοιτώντας λοιπόν εκείνον ήταν σίγουρη για το τι ήθελε να κάνει, θέλοντας να του μοιάσει. Ο πατέρας της όμορφης νεαρής από τη Σκωτία υποστήριξε αυτή της την απόφαση και μάλιστα την συνόδευσε όταν πήγε να κάνει το πρώτο της τατουάζ.

Μετά από αυτό, η Ναντίν μέσα σε μια 5ετία άρχισε να έχει μια ιδιαίτερη εξέλιξη στην εμφάνισή της.

Εκτός από το ακραίο τατουάζ της (blackout) πλήρης κάλυψης η νεαρή έχει πάνω της και αρκετά piercing όπως επίσης μπήκε και στην ανατριχιαστική διαδικασία να κόψει τη γλώσσα της, κάτι για το οποίο ταξίδεψε μέχρι τη Γερμανία για την πραγματοποίηση του μιας και στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό απαγορεύεται.

Η Άντερσον αδυνατεί να μετρήσει ακριβώς πόσα τατουάζ έχει πάνω της ισχυρίζεται όμως πως έχει ξοδέψει περίπου 19,400$ για να καλύψει το 90% του σώματός της με μελάνι και έπεται και συνέχεια...

Το συμπέρασμα είναι πως αυτό το κορίτσι επίσημα μπορεί να λέγεται "daddy's girl" μιας και όχι απλά ακολούθησε το ιδιαίτερο παράδειγμά του θέλοντας να του μοιάσει αλλά το έφτασε ως τα άκρα!

Τουρίστρια έκανε τατουάζ εκκλησάκι της Σαντορίνης!

Μπορεί να μην είναι από την Ελλάδα, αλλά η Σαντορίνη είναι στην καρδιά της και τώρα και στο σώμα της! Η Αυστραλιανή τουρίστρια, Τζέμα Χάντλει, απόφασισε να κάνει τατουάζ εκκλησία της Σαντορίνης, αφού η αγάπη της για εκίνη ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία!

Δείτε επίσης: 10 λόγοι για να ταξιδέψεις μέχρι τη Σαντορίνη ακόμη και τον Οκτώβριο!

"Η αγαπημένη μου, μισή Ελληνίδα δασκάλα μου, μας έλεγε ιστορίες για την αρχαία Ελλάδα, την χώρα και τους προγόνους της. Μας ενέπνεε να επισκεφτουμε την Ελλάδα, να διαβάζουμε για τους έλληνες φιλόλογους, την μυθολογία και την ιστορία της."

Θυμάται τον εαυτό της να διαβάζει με μανία ελληνική μυθολογία και να κοιτάζει φωτογραφίες από τον τόπο, που ήθελε να επισκεφτεί!

Το όνειρο της έγινε πραγματικότητα όταν ταξίδεψε μόνη της στην Ελλάδα, τον περασμένο Σεπτέμβριο!

"Είχα δει φωτογραφίες του νησιού, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο μαγευτικό από κοντά. Ήταν έρωτας με πρώτη ματιά! Η θέα σου κόβει την ανάσα..Λάτρεψα την φιλοξενία των ανθρώπων και όλη την φυσική ομορφιά!" είπε η Τζέμα.

Μετά αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο χέρι της, για να της θυμίζει για πάντα το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

"Δεν είμαι θρήσκα, αλλά η μπλε εκκλησίες και ο τρούλος με τις τρεις καμπάνες έχουν μια αρχιτεκτονική που δεν συναντάς εύκολα!"

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share