Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καθάριζε το ψάρι στην κουζίνα όταν άνοιξε την κοιλιά του - Μόλις είδε τι περιείχε, του κόπηκε το αίμα!

Σοκ!

12 Ιανουαρίου 2020 14:28
Καθάριζε το ψάρι στην κουζίνα όταν άνοιξε την κοιλιά του -  Μόλις είδε τι περιείχε, του κόπηκε το αίμα!

Καθάριζε το ψάρι στην κουζίνα όταν άνοιξε την κοιλιά του! Μόλις είδε τι περιείχε, του κόπηκε το αίμα!

Κάθε μέρα, περίπου 8 εκατομμύρια κομμάτια πλαστικού μολύνουν τους ωκεανούς μας. Και πρόσφατα, ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει έναν ψαρά να ανοίγει το στομάχι ενός ψαριού και να σοκάρεται όταν βλέπει τι περιέχει.

Το εν λόγω ψάρι, που αναφέρεται και ως Mahi Mahi, πιάστηκε από έναν ψαρά στις ακτές τhς Κόστα Ρίκα. Το ψάρεμα ήταν από τις πιο επικερδείς δουλειές για πολλές γενιές. Ωστόσο, αυτός ο ψαράς δεν είχε ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. To Athensmagazine.gr πρόσφατα σας έδειξε και αυτό το ασυνήθιστο ψάρι με την ανθρώπινη οδοντοστοιχία!

Αφού έπιασε το ψάρι, αποφάσισε να το ανοίξει γιατί είδε ότι δεν φαινόταν καλά στην υγεία του. Αλλά όταν είδε τι υπήρχε στο στομάχι του, κατάλαβε πόσο πολύ έχει επηρεάσει η μόλυνση την θαλάσσια ζωή.

Κατέγραψε την στιγμή που έβγαζε διάφορα πλαστικά κομμάτια από το στομάχι του, όπως καπάκια, κομμάτια από πλαστικές κούπες, μία χτένα, έναν αναπτήρα και άλλα μικρά κομμάτια πλαστικού. Και το βίντεο είναι πολύ δύσκολο να το χωνέψουμε…

Σύμφωνα με ειδικούς, τα ψάρια συχνά περνάνε το πλαστικό για φαγητό και το καταναλώνουν. “Το πλαστικό δεν λιώνει και μπορεί να μπλοκάρει το πεπτικό τους σύστημα, εμποδίζοντάς τα από το να τραφούν.”

Η μόλυνση από το πλαστικό είναι ένα από τα πιο καταστροφικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας σήμερα. Και είναι κάτι που η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να αγνοεί.

Έρευνες έχουν δείξει πως τα ψάρια που μεγαλώνουν σε θάλασσες με αυξημένα επίπεδα σε μικροπλαστικά είναι μικρότερα, πιο αργά και πιο χαζά από αυτά που μεγάλωσαν σε καθαρές θάλασσες.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί σε τι βαθμό επηρεάζει τους ανθρώπους η κατανάλωση τέτοιων ψαριών αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι τεράστιες ποσότητες πλαστικών που παράγει ο άνθρωπος βλάπτουν τους ωκεανούς.

Εάν αυτό είχε συμβεί στην ξηρά, θα είχαμε ήδη αντιδράσει…

Γυναίκα πήγε και ψάρεμα και αυτό που αντίκρισε την έκανε να παγώσει! (Video)

Δεν υπάρχει αυτό που ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε σήμερα! Μια γυναίκα είχε πάει για ψάρεμα και αυτό που αντίκρισε μετά από λίγο την σόκαρε! Στα δίχτυα της βρέθηκε κάτι πάρα πολύ περίεργο... ένα ψάρι με δύο κεφάλια! Μην απορείτε αν σας λέμε την αλήθεια το βίντεο θα σας κάνει να σοκαριστείτε! Απίστευτο! Πρόστιμο 4.000 ευρώ αν βγάλετε αχινούς!

Η Nτέπι είπε χαρακτηριστικά: «Όταν το βγάλαμε στη βάρκα, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Δύο στόματα! Κι όμως, το ψάρι ήταν υγιές και μια χαρά. Αρκετά παράξενο».

Μάλιστα θεωρώντας πως κανείς δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί, έδειξε την φωτογραφία σε έναν συνάδελφό της, τον Aνταμ Φοκτό, ο οποίος έμεινε έκπληκτος και αποφάσισε να την ανεβάσει στο ένα γκρουπ για ψαράδες στο Facebook «Knotty Boys Fishing» όπου έχει συγκεντρώσει πάνω από 6,4 χιλιάδες κοινοποιήσεις. Εννοείται ότι η φωτογραφία έγινε viral.

«Δεν μπορώ να πιστέψω όλη αυτή την προσοχή που έχει λάβει», λέει η Γκέντες, «οι απαντήσεις/θεωρίες του κόσμου είναι αρκετά ενδιαφέρουσες, για να το πω κομψά. Εγώ πιστεύω πως έγινε από κάποιο προηγούμενο τραύμα, πιθανότατα από κάποιον άλλο ψαρά».

Αδιανόητο: Δύτης κάνει 25 χρόνια παρέα με ένα ψάρι! (Video)

Πραγματικά δεν μπορούσε να φανταστούμε ότι ένας άνθρωπος θα μπορούσε να είναι φίλος με ένα ψάρι! Ένας Ιάπωνας δύτης ήρθε να μας διαψεύσει αφού είναι φίλος 25 χρόνια με ένα ψάρι! Ναι καλά ακούσατε!

Ο δύτης Χιρογιούκι Αρακάουα και το ψάρι με όνομα Γιορίκο είναι φίλοι εδώ και 25 χρόνια, μιας και ο Ιάπωνας είναι επιστάτης ενός υποθαλάσσιου λατρευτικού χώρου του σιντοϊσμού και κατεβαίνει στον βυθό καθημερινά. Καθάριζε το ψάρι στην κουζίνα όταν άνοιξε την κοιλιά του. Μόλις είδε τι περιείχε, του κόπηκε το αίμα!

Το μόνο που έχει να κάνει πια ο δύτης είναι να χτυπήσει το μέταλλο ώστε να εμφανιστεί ο καλός του φίλος και να απολαύσουν μερικές στιγμές παρέα.

Ακόμα και φιλάκια του δίνει ο άνθρωπος, για τέτοια τυφλή εμπιστοσύνη μιλάμε!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share