Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Καθάριζε το ψάρι στην κουζίνα όταν άνοιξε την κοιλιά του. Μόλις είδε τι περιείχε, του κόπηκε το αίμα!

Σοκ!!

24 Οκτωβρίου 2019 09:05
Καθάριζε το ψάρι στην κουζίνα όταν άνοιξε την κοιλιά του. Μόλις είδε τι περιείχε, του κόπηκε το αίμα!

Κάθε μέρα, περίπου 8 εκατομμύρια κομμάτια πλαστικού μολύνουν τους ωκεανούς μας. Και πρόσφατα, ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει έναν ψαρά να ανοίγει το στομάχι ενός ψαριού και να σοκάρεται όταν βλέπει τι περιέχει.

"Πέταξε" μισός τόνος τσιπούρας από ιχθυοτροφείο στην Πρέβεζα!

Το εν λόγω ψάρι, που αναφέρεται και ως Mahi Mahi, πιάστηκε από έναν ψαρά στις ακτές τhς Κόστα Ρίκα. Το ψάρεμα ήταν από τις πιο επικερδείς δουλειές για πολλές γενιές. Ωστόσο, αυτός ο ψαράς δεν είχε ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Αφού έπιασε το ψάρι, αποφάσισε να το ανοίξει γιατί είδε ότι δεν φαινόταν καλά στην υγεία του. Αλλά όταν είδε τι υπήρχε στο στομάχι του, κατάλαβε πόσο πολύ έχει επηρεάσει η μόλυνση την θαλάσσια ζωή.

Κατέγραψε την στιγμή που έβγαζε διάφορα πλαστικά κομμάτια από το στομάχι του, όπως καπάκια, κομμάτια από πλαστικές κούπες, μία χτένα, έναν αναπτήρα και άλλα μικρά κομμάτια πλαστικού. Και το βίντεο είναι πολύ δύσκολο να το χωνέψουμε…

Σύμφωνα με ειδικούς, τα ψάρια συχνά περνάνε το πλαστικό για φαγητό και το καταναλώνουν. “Το πλαστικό δεν λιώνει και μπορεί να μπλοκάρει το πεπτικό τους σύστημα, εμποδίζοντάς τα από το να τραφούν.”

Η μόλυνση από το πλαστικό είναι ένα από τα πιο καταστροφικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας σήμερα. Και είναι κάτι που η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να αγνοεί.

Προσοχή: Aυτά είναι τα 4 φονικά ψάρια των ελληνικών θαλασσών!

Έρευνες έχουν δείξει πως τα ψάρια που μεγαλώνουν σε θάλασσες με αυξημένα επίπεδα σε μικροπλαστικά είναι μικρότερα, πιο αργά και πιο χαζά από αυτά που μεγάλωσαν σε καθαρές θάλασσες.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί σε τι βαθμό επηρεάζει τους ανθρώπους η κατανάλωση τέτοιων ψαριών αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι τεράστιες ποσότητες πλαστικών που παράγει ο άνθρωπος βλάπτουν τους ωκεανούς.

Εάν αυτό είχε συμβεί στην ξηρά, θα είχαμε ήδη αντιδράσει…

Απίστευτο: Πήγε για ψάρι και έβγαλε... αγριόγατα! (Video)

Πατέρας και γιος πήγαν για ψάρεμα σε περιοχή της Αμερικής και με την απόχη έβγαλαν μια φοβισμένη αγριόγατα! Πραγματικά έπαθαν σοκ μόλις είδαν τι βγήκε στην απόχη τους!

Θα δείτε ότι το ζώο είναι αγριεμένο και φοβισμένο όπως είναι λογικό αλλά η στοργή του πατέρα και του γιου που το σκούπισαν και το περιποίηθηκαν το έκανε να χαλαρώσει όπως θα δείτε στο βίντεο!

Ακόμα δεν ξέρουν το πώς βρέθηκε στην θάλασσα η αγριόγατα αφού όπως είναι γνωστό κανένα ζώου του είδους της δεν λατρεύει το νερό!

Δείτε το βίντεο εδώ στο Athensmagazine.gr:

Αδιανόητο: Αυτό που αντίκρισαν οι πελάτες μέσα στο Σούπερ Μάρκετ δεν ξανάγινε στον κόσμο. Δεν πίστευαν στα μάτια τους! (Video)

Οι πελάτες αντίκρισαν άκρως εντυπωσιακό θέαμα με ψάρια να κολυμπάνε στο πάτωμα ενός από τα πιο γνωστά σούπερ μάρκετ του κόσμου.

Εσείς πως θα αντιδρούσατε σε μια παρόμοια κατάσταση; Δείτε ακόμα μια περίεργη είδηση: Έφτιαξε «αναπηρικό καροτσάκι» στο χρυσόψαρο του γιατί δεν μπορούσε να κολυμπήσει!

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share