Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Αδιανόητο! Αυτό το ψάρι έχει ανθρώπινη οδοντοστοιχία!

Ανατριχιαστικό!

10 Ιανουαρίου 2020 21:21
Αδιανόητο! Αυτό το ψάρι έχει ανθρώπινη οδοντοστοιχία!

Απίστευτο! Υπάρχει ψάρι με..ανθρώπινη οδοντοστοιχία! Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο κι όμως υπάρχει!

Τα περίεργα περιστατικά με ζώα είτε σε θέμα εμφάνισης είτε σε θέμα συμπεριφοράς όσο πάνε και αυξάνονται. To Athensmagazine.gr πρόσφατα σας έδειξε τον κόκκορα με τις τέλειες μπούκλες, τώρα βρισκόμαστε "αντιμέτωποι" με ένα παράξενο ψάρι!

Ένα ψάρι με οδοντοστοιχία που μοιάζει με την ανθρώπινη βρέθηκε στα ανοικτά των ακτών της Γεωργίας. Το ψάρι ανήκει στο είδος με το παράξενο όνομα Αρχισαργός ο προβατοκέφαλος (sheepshead) και η ιδιαίτερη δομή των δοντιών του εξυπηρετεί στο να συνθλίβει οστρακοειδή.

Ένα μέσο ψάρι του είδους ζυγίζει από 1 και 4 κιλά και ζει κυρίως στον Κόλπο του Μεξικού και στις νότιες ακτές της Βόρειας Αμερικής.

ψάρι

Ενώ η θέα των ψαριών μπορεί να είναι εντυπωσιακή για κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος με την εμφάνισή τους, δεν πρόκειται ένα σπάνιο ψάρι. Είναι μάλιστα γνωστό στους ψαράδες ως κλέφτης δολωμάτων, καθώς εισάγουν το δόλωμα στους θραυστήρες τους και το αλέθουν χωρίς να κινούνται, πράγμα που σημαίνει ότι οι ψαράδες δεν γνωρίζουν ότι έχουν ένα ψάρι στην άκρη της πετονιάς τους.

Αυτό το κοριτσάκι πήγε για ψάρεμα με το καλάμι της Μπάρμπι...Δεν φανταζόταν την τρομακτική συνέχεια!

Αυτό το κοριτσάκι πήγε για ψάρεμα με το καλάμι της Μπάρμπι, και έκανε ότι ψαρεύει όταν έγινε το αδιανόητο. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια δεν μπορούσε να το πιστέψει. Έπιασε το ψάρι που άλλοι παλεύουν ώρες να βγάλουν!

Δείτε τι κατάφερε η μικρή Ειβερ να βγάλει από τον βυθό της θάλασσας! Να θυμάστε ότι πρέπει να προσέχετε τα ψάρια που πιάνετε και αγοράζετε, αφού μέσα σε αυτά μπορεί να κρύβονται επικίνδυνα για την υγεία σας πράγματα!

Δείτε το βίντεο:

Γυναίκα πήγε και ψάρεμα και αυτό που αντίκρισε την έκανε να παγώσει! (Video)

Δεν υπάρχει αυτό που ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε σήμερα! Μια γυναίκα είχε πάει για ψάρεμα και αυτό που αντίκρισε μετά από λίγο την σόκαρε! Στα δίχτυα της βρέθηκε κάτι πάρα πολύ περίεργο... ένα ψάρι με δύο κεφάλια! Μην απορείτε αν σας λέμε την αλήθεια το βίντεο θα σας κάνει να σοκαριστείτε! Απίστευτο! Πρόστιμο 4.000 ευρώ αν βγάλετε αχινούς!

Η Nτέπι είπε χαρακτηριστικά: «Όταν το βγάλαμε στη βάρκα, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Δύο στόματα! Κι όμως, το ψάρι ήταν υγιές και μια χαρά. Αρκετά παράξενο».

Μάλιστα θεωρώντας πως κανείς δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί, έδειξε την φωτογραφία σε έναν συνάδελφό της, τον Aνταμ Φοκτό, ο οποίος έμεινε έκπληκτος και αποφάσισε να την ανεβάσει στο ένα γκρουπ για ψαράδες στο Facebook «Knotty Boys Fishing» όπου έχει συγκεντρώσει πάνω από 6,4 χιλιάδες κοινοποιήσεις. Εννοείται ότι η φωτογραφία έγινε viral.

«Δεν μπορώ να πιστέψω όλη αυτή την προσοχή που έχει λάβει», λέει η Γκέντες, «οι απαντήσεις/θεωρίες του κόσμου είναι αρκετά ενδιαφέρουσες, για να το πω κομψά. Εγώ πιστεύω πως έγινε από κάποιο προηγούμενο τραύμα, πιθανότατα από κάποιον άλλο ψαρά».

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share