Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Οικογένεια έβαλε να ψήσει πίτσα και «πάγωσε» με αυτό που αντίκρισε! (Video)

Σοκ!

6 Ιανουαρίου 2020 16:52
Οικογένεια έβαλε να ψήσει πίτσα και «πάγωσε» με αυτό που αντίκρισε! (Video)

Ένα αρκετά πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε στην οικία μιας οικογένειας στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, όταν ενώ είχαν βάλει να ψήσουν μια πίτσα στο φούρνο ξαφνικά, είδαν καπνούς.

Αυτό όμως που τους έκανε να «παγώσουν» ήταν πως οι καπνοί δε προέρχονταν από το φαγητό, αλλά... από ένα φίδι που καιγόταν. Ενώ ένα άλλο φίδι επιτέθηκε σε οδηγό μηχανής!

«Ο φούρνος άρχισε να καπνίζει και είπα στα παιδιά μου να βγουν έξω, ώστε να μπορέσω με τσεκάρω με ασφάλεια τι συμβαίνει, στην περίπτωση που είχαμε αρπάξει φωτιά. Κοίταξα προσεχτικά και φώναξα “Θεέ μου! Είναι ένα φίδι”», είπε o πατέρας της οικογένειας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό KHQ.

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Δεν υπάρχει κάτι καλό στο να βρίσκεις ένα φίδι στο φούρνο σου», συνέχισε η μητέρα της οικογένειας. «Έχουμε δυο μικρά παιδιά και ανησυχώ πολύ. Κάθε φορά που βλέπω μια σκιά, τρομοκρατούμαι», πρόσθεσε η γυναίκα.

«Το ψητό φίδι δεν συμπεριλαμβάνεται στα υλικά που μας αρέσουν στην πίτσα, οπότε την πετάξαμε και πήγαμε να φάμε έξω», κατέληξε η γυναίκα.

Η σοφίτα τους ήταν κλειστή για 70 χρόνια - Όταν αποφάσισαν να δουν τι έχει μέσα, πάγωσαν με αυτό που αντίκρισαν!

Μια αληθινή ιστορία είναι αυτή με μια ομάδα φοιτητών που αποφάσισαν να δουν τι έχει μέσα η σοφίτα τους και πάγωσαν με αυτό που αντίκρισαν!

Μία ομάδα φοιτητών από τη Νορβηγία είχε μόλις μετακομίσει στο καινούργιο τους σπίτι, όταν ο ιδιοκτήτης ανέφερε πως υπήρχε ένα “μυστικό δωμάτιο” κρυμμένο – αλλά δεν είπε ακριβώς το πού.Εννοείται πως η περιέργεια τους νίκησε…

Τον Μάιο του 2013, οι ενοικιαστές έβαλαν στην άκρη τις σπουδές τους για να ψάξουν το μυστικό δωμάτιο. Μόλις τελείωσαν, ανέβασαν τα εκπληκτικά τους αποτελέσματα στο Imgur.

Μετά από ώρες ερευνών, τελικά κατάφεραν να ανακαλύψουν τον κρυφό χώρο κοντά στο πίσω μέρος της σκοτεινής και σκονισμένης σοφίτας, αλλά ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν περίμεναν να ανακαλύψουν μία τέτοια χρονοκάψουλα με τόσο πλούσια ιστορία.

Όταν έφτασαν στη σοφίτα, είχαν ένα καλό προαίσθημα. Μόλις ανέβηκαν τη σκάλα, το ταξίδι ξεκίνησε…

Εξωτερικά, μοιάζει με μία συνηθισμένη σοφίτα. Σκοτεινή και μουντή, αλλά δεν φαινόταν να έχει κάτι παράξενο.

Το μυστικό δωμάτιο που έψαχναν ήταν κρυμμένο πίσω από την ξύλινη επένδυση που βρισκόταν στο πίσω μέρος της σοφίτας

undefined

Μόνο όταν μία από τους φοιτητές τέντωσε τα πόδια της και έσπρωξε την ξύλινη επένδυση κατάφεραν να ανακαλύψουν το κρυφό δωμάτιο. Από ότι φαίνεται, είχε χρησιμοποιηθεί σαν κρησφύγετο κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, πριν 70 χρόνια.

Το μυστικό δωμάτιο ήταν πολύ στενό και μικρό και δεν μπορούσαν να φανταστούν κάποιον να κρύβεται εκεί για καιρό. Αν και συνήθως τέτοια δωμάτια ήταν συνήθως τα κρησφύγετα για όλη την οικογένεια.

Γραμμένο στο Νορβηγικά, οι φοιτητές βρήκαν ένα σημείωμα που έλεγε: “Εάν έχεις κακό στομάχι, δεν σου επιτρέπεται να περάσεις.”

Βρήκαν και έναν συναγερμό που λειτουργούσε σαν προειδοποιητική λυχνία.

Είδαν επίσης έναν σκισμένο χάρτη της Βρετανίας και της βόρειας Γαλλίας να κρέμεται στον τοίχο.

Εδώ φαίνεται ολόκληρο το δωμάτιο. Μπορείτε να φανταστείτε μία οικογένεια να ζει στον χώρο αυτό;

Και τελικά, οι φοιτητές έκαναν άλλη μία εκπληκτική ανακάλυψη – ένα μικρό αδέσποτο παπούτσι που μπορούσε να χωρέσει μόνο σε μία κούκλα…

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share