Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θα κλάψετε: Σκυλάκι πετάγεται τρομαγμένο,γιατί στον...ύπνο του έριξε μια δυνατή πορδή!

Απίθανος!

2 Ιανουαρίου 2020 10:43
Θα κλάψετε: Σκυλάκι πετάγεται τρομαγμένο,γιατί στον...ύπνο του έριξε μια δυνατή πορδή!

Σκυλάκι πετάγεται τρομαγμένο,γιατί στον...ύπνο του έριξε μια δυνατή πορδή!

Δεν υπάρχουν πιο διασκεδαστικά πλάσματα από τα σκυλιά και η αλήθεια είναι ότι όσοι έχουν ένα το ξέρουν πολύ καλά Δείτε σε αυτό το σημείο δείτε και τον άτυχο σκύλο που φεύγει κάθε μέρα από το σπίτι για να επισκεφτεί τον τάφο του ιδιοκτήτη του

Τα κουτάβια είναι πάντα πολύ χαριτωμένα, σχεδόν μαγικά. Τα βλέπουμε από μακριά και τρέχουμε να τα χαϊδέψουμε, τόσο δεν μπορούμε να αντισταθούμε! Είναι η υπερδύναμή τους… Να σας θυμίσουμε και την συγκινητική ιστορία με αυτό το άτυχο σκυλάκι!

Αυτός ο τύπος λοιπόν αποφάσισε να τραβήξει ένα βίντεο με το κουτάβι του γιατί το λατρεύει! Σίγουρα, επίσης, το ξέρει πολύ καλά γιατί περιμένει την κατάλληλη στιγμή…τη στιγμή που το κουτάβι στον ύπνο του αφήνει μια μικρή, χαριτωμένη πορδή! Κι επειδή είναι τόσο μικρό και χαριτωμένο, ακόμα και το ίδιο το κουτάβι τρομάζει και ξυπνάει χωρίς να καταλαβαίνει τί ήταν αυτός ο θόρυβος που το ξύπνησε!

Πόσο καιρό ακόμα θα αντιστέκεστε στην παρόρμηση να κάνετε δικό σας ένα κουτάβι;;;

Δείτε το βιντεο:

Άντρας βάζει τον σκύλο του να πιει μπύρα για να γελάσει με τη φίλη του και το βίντεο προκαλεί οργή

Άντρας βάζει τον σκύλο του να πιει μπύρα για να γελάσει με τη φίλη του και το βίντεο προκαλεί οργή

Ένα διψασμένο σκυλάκι μπιγκλ ξεδίψασε πίνοντας μπύρα από το χέρι του ιδιοκτήτη του. Να σας θυμίσουμε και τη σκυλίτσα γαβγίζει σε οδηγούς για να σταματήσουν

Το παρακάτω βίντεο γυρίστηκε στην πόλη Medellin στην Κολομβία και δείχνει έναν άντρα να αδειάζει ένα μπουκάλι μπύρα στο χέρι του και να τη δίνει στο σκυλάκι του.

Στο βίντεο, ακούγεται μια γυναίκα να γελάει καθώς αποκαλεί το σκυλί που πίνει μπύρα «αλκοολικό».

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του σκύλου δέχθηκε την οργή των social media, με την κτηνίατρο Maria Camila Gomez να προειδοποιεί τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων να μην δίνουν μπύρα στα σκυλιά τους.

“Οι γάτες και τα σκυλιά χρειάζονται μια ισορροπημένη διατροφή και οι τοξίνες πρέπει να αποφεύγονται με κάθε κόστος, καθώς αποτελούν κίνδυνο για τα ζώα αυτά,” είπε η κτηνίατρος.

Η Gomez εξήγησε ότι το αλκοόλ είναι τοξικό για τον άνθρωπο, αλλά για τα σκυλιά και τις γάτες μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο.

Μάλιστα, πρότεινε ότι το περιστατικό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως κακοποίηση ζώου, υποθέτοντας ότι οι ιδιοκτήτες του μπιγκλ γνώριζαν εκ των προτέρων τους κινδύνους του αλκοόλ στα σκυλιά.

Φαινομενικά αβλαβείς ποσότητες αλκοόλ μπορούν ενδεχομένως να σκοτώσουν ένα κατοικίδιο ζώο και να επηρεάσουν το κεντρικό νευρικό του σύστημα.

“Πρόκειται για κακοποίηση ζώων. Πρόκειται για αδικαιολόγητες πράξεις που δεν πρέπει να παραμένουν ατιμώρητες,” έγραψε ένας χρήστης του διαδικτύου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share