Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Η νταντά μπαίνει στο σπίτι και ακούει κάτι από μέσα. Όταν δείτε τι κατέγραψε η κάμερα θα σας κοπεί η ανάσα...

Αδιανόητο!

26 Δεκεμβρίου 2019 13:12
Η νταντά μπαίνει στο σπίτι και ακούει κάτι από μέσα. Όταν δείτε τι κατέγραψε η κάμερα θα σας κοπεί η ανάσα...

Μετά από διάφορα κρούσματα κλοπής, βίας ή γενικότερα διαφόρων αποτρόπαιων ή περίεργων πράξεων από νταντάδες που παρέμεναν μόνες στο σπίτι με τα παιδιά οι περισσότεροι γονείς συνηθίζουν να χρησιμοποιούν κάποια κρυφή κάμερα εντός της οικίας τους. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι πιο "ιδιαίτεροι" λόγοι για να τοποθετηθεί μια τέτοιου είδους κάμερα, όπως έκανε αυτός ο άνδρας για να δει αν τον απατά η σύζυγός του.

Ο κύριος λόγος είναι η ασφάλεια τόσο των παιδιών αλλά και του σπιτιού τους, παρ' όλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που όσα καταγράφονται τους αφήνουν πραγματικά με το στόμα ανοιχτό. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με αυτή τη νταντά η οποία κρατούσε και πρόσεχε ένα 3χρονο αγοράκι.

Ενώ είχε βγει έξω για δουλειές, ένας κλέφτης μπήκε στο σπίτι του παιδιού. Όταν η Jenna γύρισε με το μικρό αγόρι, ήξερε αμέσως πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Φώναξε το μικρό παιδί και αμέσως έφυγε από το σπίτι!

Ευτυχώς, ο κλέφτης, που έμοιαζε με έφηβος, τρόμαξε και έφυγε από το σπίτι – αφού έψαξε στην κουζίνα και στα δωμάτια.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:Ευτυχώς, η Τζένα και το μικρό αγόρι δεν έπαθαν τίποτα. Ας ελπίζουμε πως με το βίντεο, η αστυνομία θα καταφέρει να πιάσει τον κλέφτη.

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε στην θέση της;

Αυτός ο πατέρας έβαλε κάμερα για να παρακολουθεί την 4χρονη κόρη του. Αυτό όμως που κατέγραψε, δεν το περίμενε

Ένας πατέρας τοποθέτηση κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει η μικρή του κόρη. Αυτό που είδε μετά από λίγο δεν το περίμενε!

Ο λόγος για την 4χρονη Σία, η οποία τραγουδάει την αγαπημένη της επιτυχία. Στη συνέχεια, ο πατέρας της μπήκε στο σαλόνι και χόρεψαν, όπως οι χορευτές στην οθόνη.

Μπορείς να καταλάβεις ότι έχουν γράψει την εκπομπή και έκαναν εξάσκηση, μιμούμενοι τις κινήσεις και βάζοντας και τη δικιά τους πινελιά στη χορογραφία.

Ο πατέρας στρίβει την κόρη του γύρω γύρω, πηδάει πάνω στον καναπέ μαζί της, καταπιάνεται με χαζές κινήσεις, και τα κάνει όλα με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο.

Σε δύο μόλις λεπτά, αυτή η γλυκιά χορογραφία πιάνει τη σημασία του να περνάς το χρόνο σου διασκεδάζοντας και κάνοντας χαζομάρες με τους αγαπημένους σου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν είναι ο μόνος πατέρας που βάζει κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει το παιδί του. Ένας ακόμη πατέρας έβαλε κάμερα στο δωμάτιο της κόρης του...Αυτό που είδε να κάνει, είναι ο εφιάλτης του κάθε γονιού!

Πατέρας τοποθέτησε κάμερα στο δωμάτιο του μωρού και πήγε στο μπαρ. Έπειτα την άνοιξε και... πάγωσε!

Σοκ έπαθε ένας πατέρας, μόλις είδε από την κάμερα, ποιος βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο που κοιμόταν το μωρό του.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας είχε βγει με τον αδελφό του, ενώ ανά τακτά διαστήματα παρακολουθούσε μέσω κάμερας τι συνέβαινε στο σπίτι του.

Ξαφνικά παρατήρησε μία σκιά. Αρχικά δεν ανησύχησε, όμως πολύ σύντομα αντιλήφθηκε πως δεν ήταν μία απλή σκιά, αλλά μία γυναίκα που έψαχνε ένα συρτάρι στο δωμάτιο του παιδιού. Οι ληστές ήταν δύο, καθώς τη γυναίκα την περίμενε στην πόρτα και ένας συνεργός.

"Το μωρό μου κοιμόταν εκεί νωρίτερα. Μόνο το ότι είδα αυτήν τη γυναίκα τόσο κοντά στο κρεβάτι του… δεν μπορούσα να το πιστέψω", είπε ο πατέρας που είχε πάθει σοκ, όπως ακόμη ένας πατέρας που είδε κάτι φρικτό δίπλα στο παιδί του.

Ειδοποίησε την αστυνομία, όμως, όταν έφτασαν στο σπίτι οι ληστές είχαν ήδη φύγει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share