Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πατέρας έβαλε κάμερα ασφαλείας γιατί το μωρό του ξύπναγε από κάτι περίεργο το βράδυ...Αυτό που αντίκρισε είναι φρικιαστικό!

Ανατριχιαστικό!

20 Δεκεμβρίου 2019 12:05
Πατέρας έβαλε κάμερα ασφαλείας γιατί το μωρό του ξύπναγε από κάτι περίεργο το βράδυ...Αυτό που αντίκρισε είναι φρικιαστικό!

Ένας πατέρας τοποθέτησε κάμερα στο δωμάτιο του παιδιού του, όταν αυτό δεν μπορούσε να κοιμηθεί και ξύπναγε τα βράδια. Αυτό που αντίκρισε σοκάρει τους πάντες!

Η Κάριν Μόρις από το Durban της Νότιας Αφρικής προσπάθησε να βάλει στο κρεβάτι τον γιο της,Μπρόντι, ηλικίας 15 μηνών. Όπως και τα περισσότερα μικρά παιδιά, ο μικρός δεν ήθελε να παραμείνει στο κρεβάτι. Αυτή και ο σύζυγός της είχαν επισκέπτες για δείπνο και ήθελε να καθίσει μαζί τους. Όταν ο μπαμπάς είδε την κάμερα ασφαλείας έπαθε σοκ, όπως και ένας πατέρας που παρακολουθούσε το τι κάνει η κόρη του στο σπίτι τους!

Δυστυχώς για την Κάριν , αυτό σήμαινε πολλαπλές βόλτες μέσα και έξω από το δωμάτιο του μικρού. Πόσοι από εσάς ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Τέλος, αποφάσισε να αλλάξει τη στρατηγική της. Έβαλε ξανά τον μικρό στην κούνια του και ξάπλωσε στο πάτωμα του δωματίου του για να την βλέπει.

Σιγά-σιγά, ο μικρός αποκοιμήθηκε και ήρθε η ώρα για την μαμά του να σηκωθεί από το πάτωμα. Και το έκανε σαν έναν ninja. Ή ακόμα καλύτερα σαν ένα υπερφυσικό ήρωα!

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πώς η Κάριν βγήκε έξω από το δωμάτιο χωρίς να ξυπνήσει τον κοιμισμένο γιό της.

Ο σύζυγος της, είδε την τολμηρή του απόδραση στις κάμερες ασφαλείας της οικογένειας. Το όλο θέμα ήταν τόσο διασκεδαστικό που αποφάσισε να το μοιραστεί με τους φίλους του στο Facebook, όπου σύντομα αυτό το βίντεο έγινε διάσημο:

«Το καλύτερο πράγμα είναι οι κάμερες στο σπίτι σας να καταγράφουν τη γυναίκα σας, προσπαθώντας να δραπετεύσει από το δωμάτιο αφού έβαλε το γιο σας για ύπνο! Σέρνεται σαν τη λεοπάρδαλη!»

Όλοι πίστευαν ότι αυτός ο παππούς τα έχει χαμένα! Όταν έβαλαν κάμερα για να τον παρακολουθήσουν...πάγωσαν!

Κανένας δεν πίστευε τα λόγια του παππού και έλεγαν ότι τα έχει χαμένα. Ο παππούς υποστήριζε ότι η νοσοκόμα που τον φρόντιζε, τους έκλεβε. Αυτό που ανακάλυψαν στην συνέχεια με μια κρυφή κάμερα τους σόκαρε όλους!

Στα γεράματα είναι δύσκολο να φροντίζει κάποιος καλά τον εαυτό του, ειδικά αν πάσχει απο κινητικά προβλήματα ή αμνησία. Για το λόγο αυτό, προσλαμβάνουμε ειδικές νοσοκόμες για τους ηλικιωμένους, και πολλές φορές την "πατάμε". Με μια κάμερα μπορείς να ανακαλύψεις την αλήθεια, και σοκαριστικά πράγματα για τους συγγενείς σου, όπως έκανε και αυτός ο πατέρας!

Ο 84χρονος Πίτερ Κάρπεντερ από το Lincolnshire της Αγγλίας, είναι ένας άνθρωπος που έκανε το καθήκον του στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αυτές τις μέρες αισθάνεται τις συνέπειες αυτής της πολυτάραχης ζωής. Ευτυχώς γι ‘αυτόν είναι ικανός να παραμείνει στο σπίτι του για τώρα, αντί να ζει σε ένα γηροκομείο, με μια νοσοκόμα που έρχεται τακτικά για να τον βοηθήσει γιατί δεν μπορεί πλέον να φροντίσει τον εαυτό του. Καθαρίζει, βάζει πλυντήριο και γενικότερα του κρατάει συντροφιά.

Τελικά ο κ. Κάρπεντερ άρχισε να παρατηρεί ότι τα χαρτονομίσματά του λιγόστευαν και σκέφτηκε ότι αρχίζει σιγά-σιγά και χάνει τα λογικά του. Η πρώτη του σκέψη ήταν να μην κατηγορήσει κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό του. Η οικογένειά του όμως δεν ήταν τόσο πεπεισμένη. Αποφάσισαν να εγκαταστήσουν μια κάμερα ασφαλείας για να δουν τι ακριβώς συνέβαινε και να τι ανακάλυψαν.

Ο κ. Κάρπεντερ σοκαρίστηκε όταν έμαθε την αλήθεια, ότι η γυναίκα που τον φρόντιζε, τον έκλεβε κιόλας. Δεν ήταν αναστατωμένος για τα χρήματα, απλά για την κοροϊδία που δέχτηκε. Μετά από αυτό, έχασε την εμπιστοσύνη του.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share