Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η σπαρακτική φωτογραφία που συγκλόνισε το διαδίκτυο - Προσέξτε το χεράκι του και θα καταλάβετε!

Δεν θα το πιστεύετε!

18 Δεκεμβρίου 2019 12:38
Η σπαρακτική φωτογραφία που συγκλόνισε το διαδίκτυο -  Προσέξτε το χεράκι του και θα καταλάβετε!

Η σπαρακτική φωτογραφία που συγκλόνισε το διαδίκτυο...

Μία θλιμμένη μητέρα δημοσίευσε μία σπαρακτική φωτογραφία με το μωρό της που γεννήθηκε νεκρό.

Η Κιμ λέει πως το παιδί που απέκτησε με τον σύντροφό της Σίο «γεννήθηκε κοιμισμένο» τον Μάρτιο αυτού του χρόνου. Με αφορμή αυτή την συγκλονιστική ιστορία δείτε και τους γονείς που νόμιζαν ότι το μωράκι τους ήταν απλά χαριτωμένο βγάζοντας τη γλώσσα του

Οι γονείς οργάνωσαν μία κηδεία για το παιδί τους, όπου μετέφεραν το μικροσκοπικό του φέρετρο με μία άμαξα.

Και όταν η «κοιμισμένη»Ολίβαι ήταν στην αγκαλιά της μητέρας της, η Στέφανς αποφάσισε να φτιάξει γύψινα εκμαγεία για να μπορεί να την αγκαλιάζει για πάντα.

Οι δυο τους ζουν στο Cornwall της Αγγλίας με τα τρία παιδιά τους – Στέφανς, 18, Ellianna, 8, και Imogen-Grace, 6.

Η Ολίβια θα ήταν το τελευταίο παιδί του ζευγαριού και δύο μέρες πριν την ημέρα που είχε κανονιστεί ο τοκετός, το ζευγάρι πήγε για εξέταση, στην οποία τους είπαν πως όλα φαινόντουσαν κανονικά.

Δύο μέρες μετά, στην 1η Μαρτίου, η Στέφανς γέννησε νεκρή την κόρη της.

«Η ζωή μας κατέρρευσε όταν είδαμε το πανέμορφο κοριτσάκι μας να γεννιέται κοιμισμένο.»

«Έφτιαξα εκμαγεία από τα χέρια μου για να μπορώ να νιώθω σαν να την αγκαλιάζω για πάντα.»

«Έτσι νιώθω πιο κοντά σε εκείνη και αυτό με ανακουφίζει λίγο.»

Δεν θα πιστέψετε τι κάνει αυτή η γιαγιά πάνω από την κούνια της εγγονής της. Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Η Βαλέρια Σαρπ είναι μια γιαγιά η οποία προσέχει την εγγονή της όταν οι γονείς της είναι στη δουλειά. Η Valerie, είναι μια πολύ κοντή γυναίκα, πράγμα που τη δυσκολεύει λίγο όταν πρέπει να κρατάει του μωρό.

Για παράδειγμα, για να βάλει το μωρό μέσα στην κούνια, πρέπει να χρησιμοποιήσει σκαμπό για να φτάσει. Συνήθως, με τη βοήθεια του σκαμπό όλα πάνε καλά και το μωρό μπαίνει στην κούνια του με επιτυχία.

Να που ήρθε όμως μια μέρα, που κάτι «στράβωσε».

Τη στιγμή που ανέβηκε στο σκαμπό για να βάλει το μωρό στη κούνια, έχασε την ισορροπία της καταλήγοντας και η ίδια μέσα στη κούνια. Η πτώση της Βαλέρια, κατάφερε να ξυπνήσει το μωρό που έκπληκτο προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται. Όταν η κόρη της 61χρονης γιαγιάς, είδε το συγκεκριμένο βίντεο, ξέσπασε σε γέλια και αποφάσισε να το ανεβάσει στο Facebook.

Κι αν έχετε διαβάσει αυτή την σοκαριστική ιστορία σας έχουμε και μια άλλη, με μία γιαγιά, η οποία σκάβει έναν τάφο στην αυλή της. Ο λόγος; Ανατριχιαστικός!

Από τότε που δημοσιεύτηκε, έχει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές! Δείτε το στο Athensmagazine.gr:

Η κηδεία της γιαγιάς διακόπηκε διότι ακούστηκαν χτυπήματα από το φέρετρο. Η συνέχεια; Θα σας παγώσει!

Μείναμε άφωνοι, όταν διαβάσαμε ότι η κηδεία μιας γιαγιάς διακόπηκε, διότι ακούγοντας χτυπήματα μέσα από το φέρετρο.

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν οι συγγενείς μίας ηλικιωμένης γυναίκας στην Αργεντινή, κατά την διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας της.

Η 65χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή τις προηγούμενες ημέρες και είχε ήρθε η ώρα της κηδείας της. Την ώρα λοιπόν που η νεκροφόρα πήγαινε προς το νεκροταφείο, αρκετοί από αυτούς που ακολουθούσαν άκουσαν χτυπήματα μέσα από το φέρετρο και ήχους που παρέπεμπαν σε κλάματα.

Κατευθείαν, ο οδηγός χωρίς να χάσει χρόνο, άλλαξε προορισμό και κατευθύνθηκε προς το νοσοκομείο, προκειμένου να τσεκάρουν την περίπτωση οι γιατροί.

Δυστυχώς όμως τα αποτελέσματά τους δεν ήταν αυτά που θα ήθελαν οι συγγενείς και οι φίλοι της 65χρονης, καθώς διαπίστωσαν πως όντως είχε πεθάνει, τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα.

Όσο για τους ήχους που ακούστηκαν; Είτε πρόκειται να ξεγελάστηκαν από κάποιο άλλο θόρυβο πάνω στην θλίψη τους, είτε όντως θα ακούστηκαν εξαιτίας συσσωρευμένων αερίων.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share