Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είναι 36 χρονών και είναι... γιαγιά! Έχει τρελάνει τους πάντες και δέχεται προτάσεις γάμου ακόμα και από την Ελλάδα!

Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

12 Δεκεμβρίου 2019 11:14
Είναι 36 χρονών και είναι... γιαγιά! Έχει τρελάνει τους πάντες και δέχεται προτάσεις γάμου ακόμα και από την Ελλάδα!

Μια απίστευτη ιστορία σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr από την Βρετανία! Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι μια 36χρονη, η ο οποία έχει καταφέρει ήδη να γίνει... γιαγιά! Ναι καλά διαβάσατε!

H 36χρονη Κάρι Χίλτον δέχεται απανωτές προτάσεις γάμου από άνδρες στα social media-ακόμη και από την Ελλάδα – H 17χρονη κόρη της γέννησε πρόσφατα ένα γλυκύτατο κοριτσάκι! Μια ιστορία που έρχεται σε αντίθεση με την αντίστοιχη της γιαγιάς που μπήκε ξυπόλητη σε λεωφορείο!

Μπορεί να έγινε πρόσφατα γιαγιά, όμως, η 36χρονη Κάρι Χίλτον από τη Βρετανία έχει σώμα που κολάζει χιλιάδες θαυμαστές από διάφορα μέρη του κόσμου, όπως Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία και Ταϊλάνδη.

Είναι ίσως η νεότερη γιαγιά στη χώρα της Τερέζα Μέι, όπως γράφει σε σχετικό της άρθρο η γερμανική εφημερίδα Bild. Δηλώνει περήφανη που έγινε γιαγιά και, όπως λέει, είναι πολύ προστατευτική με την πανέμορφη εγγονή της. Βρίσκει όμως πάντα χρόνο για να διαφημίσει τα σωματικά της προσόντα στα social media.

Η ίδια, μάλιστα, δεν διστάζει να ποζάρει, ακόμα και με περιβολή Εύας στο Instagram. Οι κατακτήσεις της Κάρι Χίλτον είναι πάρα πολλές με άνδρες απ΄όλο τον κόσμο να της εκφράζουν την επιθυμία τους να την γνωρίσουν από κοντά και -γιατί όχι- ακόμη και να την παντρευτούν.



Η καστανή γιαγιά έχει πλούσιο στήθος και αναλογίες μοντέλου.

Σε ηλικία 18 ετών, η Κάρι Χίλτον απέκτησε την κόρη της Κλάρις! Πριν από λίγους μήνες, η κόρη της Κάρι έφερε στον κόσμο τη μικρή Τζέσικα.

Η Κάρι είχε την ιδέα να βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία όπου απεικονίζονται πέντε γενιές: Το μωρό Τζέσικα, η μητέρα του, η γιαγιά του, η προγιαγιά του και η προ-προγιαγιά του!

H 36χρονη γιαγιά από την Βρετανία εργάζεται σκληρά για να έχει καλλίγραμμο σώμα. Πηγαίνει ανελλιπώς για kickboxing πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ έχει ξοδέψει μια περιουσία για να έχει αυτή την εμφάνιση.

Τα τελευταία πέντε χρόνια έκανε αύξηση στήθους, διόρθωσε τις ατέλειες των δοντιών της, έβαλε extensions κι έκανε botox δαπανώντας συνολικά το ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ.

Αν τον δείτε με την πρώτη ματιά θα νομίζετε ότι είναι παππούς - Όταν μάθετε την ηλικία του δεν θα το πιστεύετε!

O γηραιότερος ‘Μπέτζαμιν Μπάτον’ του κόσμου είναι ένας 21χρονος άντρας που ζει στο σώμα ενός 100χρονου. Ο Ρούπες από το Χαμάντζι της Ινδίας έχει γεράσει 8 φορές πιο γρήγορα από το κανονικό λόγω μίας σπάνιας ασθένειας που προκαλεί πρόωρη γήρανση.

Η εμφάνισή του πάντα τραβούσε τα βλέμματα και οι γονείς του δέχτηκαν ακόμα και προσφορά να τον πουλήσουν σε ένα τσίρκο. Η κατάστασή του, γνωστή και ως προγηρία επηρεάζει μόνο 1/8 εκατομμύρια ανθρώπους. Ο Κουμάρ είναι ο μεγαλύτερος επιζών αυτής της πάθησης και ζυγίζει λίγο πάνω από τα 20 κιλά.

Ο ‘Μπέτζαμιν Μπάτον’ είναι ένας χαρακτήρας μυθιστορήματος που όταν γεννήθηκε ήταν ήδη γέρος. Ο Kumar είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια της ασθένειας από νεαρή ηλικία. Ο πατέρας του, 45, που δουλεύει σαν αγρότης, είπε: ‘Όλα ξεκίνησαν με συχνούς πονοκεφάλους και στομαχόπονους όταν ακόμα ήταν πολύ μικρός.’

Τον πήγαμε σε πολλούς γιατρούς, αλλά κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει ποιο ήταν το πρόβλημα. Του έδιναν παυσίπονα και μας έλεγαν να πάμε σπίτι. Καθώς μεγάλωνε όμως, βλέπαμε διάφορες παράξενες αλλαγές στο σώμα και την εμφάνισή του.’

Με τον καιρό, το κεφάλι του μεγάλωσε πάρα πολύ και άρχισε να χάνει βάρος. Περίπου 5 χρόνια πριν, ήρθαν κάποιοι στο χωριό με το πρόσχημα να βοηθήσουν τον Ρούπες.

‘Νόμιζα ότι ήταν καλοί άνθρωποι και ήθελαν να βοηθήσουν τον γιο μου. Σοκαρίστηκα όμως όταν μου είπαν πως ήθελαν να τον αγοράσουν για να τον παρουσιάζουν ως έκθεμα σε ένα τσίρκο. Μου πρόσφεραν περίπου £3,600 αλλά τους είπα ευγενικά να φύγουν. Δεν υπήρχε καμμία περίπτωση να τον πουλήσω για χρήματα.’

Οι περισσότεροι που πάσχουν από προγηρία πεθαίνουν περίπου 13-15 ετών αν και σε μερικές σπάνιες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ρούπες, ζουν μέχρι τα 21. Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν στην ηλικία των 2.

Οι γονείς του έχουν στείλει γράμμα προς τον πρωθυπουργό της Ινδίας ζητώντας βοήθεια, αλλά ακόμα περιμένουν την απάντησή του. Στο μεταξύ, μία τοπική οργάνωση βοηθάει να εξασφαλιστεί πως ο μικρός Rupesh παίρνει την ιατρική φροντίδα και την προσοχή που χρειάζεται.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share