Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

16χρονη έχει δέρμα 60χρονης! Η σπάνια ασθένεια που προκαλεί σοκ! (Video)

Το δέρμα της είναι 25 φορές πιο γερασμένο από την ηλικία της!

10 Δεκεμβρίου 2019 15:55
16χρονη έχει δέρμα 60χρονης! Η σπάνια ασθένεια που προκαλεί σοκ! (Video)

Συγκίνηση στην Κίνα για την περιπέτεια υγείας μιας 16χρονης με το δέρμα της να μοιάζει με αυτό μιας 60χρονης, λόγω μίας σπάνιας ασθένειας. Παράλληλα, σοκ προκαλεί η ιστορία του αγοριού που έζησε μέσα σε μία αποστειρωμένη φούσκα, λόγω μιας σπάνιας ασθένειας!

Η ανήλικη υποβλήθηκε σε μια πρωτοποριακή επέμβαση!

Δείτε το βίντεο:

Αδιανόητο: Αυτός ο 7χρονος έχει αλλεργία στο χειμώνα!

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κάποια αλλεργία, άλλοι σε κάποια τροφή, άλλοι σε κάποιο φυτό, άλλοι σε κάποιο έντομο. Η αλλεργία αυτού του 7χρονου είναι πραγματικά τρομακτική όμως, μιας και έχει αλλεργία στο χειμώνα! Ωστόσο, μην ξεχνάμε και την κοπέλα που έχει αλλεργία στο νερό!

Το παιδί από το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αλλεργικές αντιδράσεις που απειλούν τη ζωή του, οι οποίες προκαλούνται από το ψύχος του χειμώνα, εξαιτίας μιας σπάνιας δερματικής πάθησης. σύμφωνα με τη New York Post.

αλλεργία 7χρονος

Ο Τόμυ Λιτς πάσχει από μια σπάνια διαταραχή που είναι γνωστή ως κνίδωση-αγγειοίδημα, που προκαλεί εξανθήματα, δυσκολία στην αναπνοή και πρήξιμο στο στομάχι τους χειμερινούς μήνες.

«Τον περασμένο χειμώνα νοσηλευόταν κάθε μήνα καθώς η αλλεργία του προκαλούσε βίαιους εμετούς, πάλευε να αναπνεύσει και παραληρούσε» είπε η μητέρα του Αμπιγκέιλ Μακ Ντόναλντ. «Είναι μία τρομακτική κατάσταση και πάντα πανικοβάλλομαι, καθώς μπορεί να απειλήσει τη ζωή του αν ο Τόμυ δεν τύχει επείγουσας ιατρικής φροντίδας».

Η μητέρα του λέει ότι τα συμπτώματα του 7χρονου ξεκίνησαν πριν από 2 χρόνια, όταν παρατήρησε ένα εξάνθημα στο κεφάλι του.

«Νόμιζα ότι ήταν απλώς μία ιογενής μόλυνση αλλά το επόμενο πρωί ήταν καλυμμένος από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών και παραπονιόταν για το στομάχι του και για πόνους στο στήθος και είχε πρησμένο πρόσωπο και στομάχι» είπε η Μακ Ντόναλντ.

αλλεργία χειμώνας
Ο Τόμι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου παραπέμφθηκε σε δερματολόγο ο οποίος και διέγνωσε την πάθηση. Από τότε έμαθαν ότι είναι επίσης ευαίσθητος και στον ζεστό καιρό.

«Δεν γνώριζα ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι αλλεργικοί στις θερμοκρασίες πριν από τον Τόμι, που νομίζω ότι το κάνει ακόμη πιο δύσκολο» είπε η μητέρα του.

Απαιτείται η χρήση αντιισταμινικών για να μειωθούν οι εξάρσεις, που μπορεί να γίνουν θανατηφόρες αν δεν αντιμετωπιστούν.

«Είμαι συνεχώς σε επιφυλακή γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πότε μπορεί να συμβεί κάτι και αυτό το κάνει ακόμη πιο τρομακτικό» δήλωσε.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share