Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θα ανατριχιάσετε όταν δείτε τι απαθανάτισε ένας 14χρονος σε νεκροταφείο πολέμου!

Σοκ!

9 Δεκεμβρίου 2019 20:32
Θα ανατριχιάσετε όταν δείτε τι απαθανάτισε ένας 14χρονος σε νεκροταφείο πολέμου!

Σε εκδρομή που πραγματοποίησε σχολείο, σε γερμανικό… νεκροταφείο πολέμου στη Γαλλία, ένα 14χρονο αγόρι από τη Βρετανία απαθανάτισε με το κινητό του τηλέφωνο μια φιγούρα που όπως λέει είναι το φάντασμα ενός Σκωτσέζου στρατιώτη

Ο 14χρονος έφηβος Mitch Glover, από το Leamington Spa, επισκέφτηκε λόγω σχολικής εκδρομής το νεκροταφείο Neuville-St Vaast, στη βόρεια Γαλλία.

Όταν επέστρεψε απ την εκδρομή παρατήρησε στην φωτογραφία που τράβηξε, μια φιγούρα που μοιάζει με άνθρωπο που φοράει τη στολή ενός Σκωτζέζικου τάγματος. Το νεκροταφείο Neuville-St Vaast είναι το μεγαλύτερο γερμανικό νεκροταφείο στη Γαλλία, στο οποίο υπάρχουν 44.833 τάφοι…

Η 50χρονη μητέρα του Mitch, Sue, δήλωσε στην Daily Mail «Είδα ότι δεν έμοιαζε με Γερμανό στρατιώτη, τότε ένας φίλος, μου είπε ότι η φιγούρα μοιάζει να φοράει τα Σκωτζέζικα ρούχα που φορούσαν οι Highlanders Seaforth κατά το Α’ Παγκοσμίο Πολέμο. «Φαίνεται σαν κρατάει κάτι στο χέρι.Μοιάζει να είναι σε επιφυλακή κρατώντας ένα τουφέκι» δήλωσε η Βρετανίδα μητέρα του έφηβου…

Οι Seaforth Highlanders ήταν ένα ιστορικό τάγμα του Βρετανικού στρατού.Κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου πήραν μέρος στη Μάχη του ποταμού Μάρνη και στη Μάχη στο ποταμό Aisne.Στα μέσα Σεπτεμβρίου του 1914, το τάγμα συμμετείχε ενεργά στη μάχη του ποταμού Aisne και υπέστησαν σοβαρές απώλειες…

Γυναίκα παντρεύτηκε φάντασμα πειρατή και υποστηρίζει ότι πήγε να την δολοφονήσει! (Photos)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία μιας 45χρονης γυναίκας που παντρεύτηκε το φάντασμα ενός πειρατή και υποστηρίζει ότι αποπειράθηκε να την δολοφονήσει μετά τον γάμο τους!

Δείτε επίσης: Τρόμος: Φάντασμα "μπαίνει" σε κατάστημα! (Video)

Μετά από τον εξορκισμό που έκανε στο πορτρέρο του, προσπαθεί να απαλλαχθεί μια για πάντα από αυτό και το πνεύμα που την στοιχειώνει. Η Αμάντα Λάρτζ συνάντησε το φάντασμα Τζάκ Τίγκ και μέσα σε δύο χρόνια τον παντρεύτηκε στη θάλασσα, με μια τελετή που έκανε ένα μέντιουμ.

Η ίδια θεωρεί ότι το φάντασμα είναι ο Τζόνι Ντεπ, και όπως βλέπουμε στο πορτρέτο είναι ο ηθοποιός στον ρόλό του Τζακ Σπάροου, στους "Πειρατές της Καραιβικής"!

Παράλληλα υποστηρίζει πως το φάντασμα προσπάθησε να την σκοτώσει, οπότε έκανε έναν εξορκισμό για να απαλλαγεί από το κακό πνεύμα του. Ακόμα λέει ότι θέλει να απαλλαγεί από οτιδήποτε της τον θυμίζει, συμπεριλαμβανομένου ενός πορτρέτου που αγόρασε πριν από πέντε χρόνια.

Μάλιστα ανέφερε «Μετά τον εξορκισμό πολλά από τα στοιχεία κάηκαν αλλά δεν μπορούσα να κάψω το πορτρέτο. Είναι σίγουρα στοιχειωμένο».

«Γνωρίζω ότι μερικοί άνθρωποι συλλέγουν τέτοια αντικείμενα και αφού δεν μπορώ να το καταστρέψω θα ήθελα να το πουλήσω σε κάποιον που το θέλει», τόνισε.

Το πορτρέτο το έχει βάλει σε μια αποθήκη καθώς φοβάται να το έχει κοντά της αφού ισχυρίζεται πως μόλις ζήτησε διαζύγιο, το φάντασμα προσπάθησε να την σκοτώσει.

Όπως είπε: «Το πνεύμα του Τζακ πέρασε στο πορτρέτο του και κοιτάζοντάς το βλέπω τα μάτια του».

Απίστευτο: Πλοίο φάντασμα… ξεπρόβαλε μετά από 120 χρόνια!

Τα απομεινάρια του εμφανίζονται μια φορά τη δεκαετία, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Τρομοκρατήθηκε όταν είδε ένα μωρό ‑ φάντασμα στην κούνια του μωρού της!

Αναφερόμαστε στο πλοίο φάντασμα το οποίο είχε βυθιστεί πριν 120 χρόνια στην ακτή της Δυτικής Ουαλίας και «αναδύθηκε» μέσα από την άμμο.

Αυτή τη φορά εμφανίστηκαν το βαρούλκο και η άγκυρα του πλοίου.

Ο ιστορικός που ασχολείται με θέματα ναυτοσύνης, Τεντ Γκονταρ, σχολίασε ότι πιστεύεται πως το πλοίο αυτό προσέκρουσε σε βράχια στην περιοχή Stackpole Head και τελικά «εκβράστηκε» στην ακτή Barafundle , μεταξύ του 1880 και των πρώτων ετών του 1900.

Εκτίμησε ότι το ναυάγιο ήταν μέρος αποστολής που χτυπήθηκε από θυελλώδεις ανέμους εν πλω από Βραζιλία προς το Κάρντιφ φορτωμένο με 1900 τόνους κάρβουνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Σκότωσε την 4χρονη κόρη της κοπέλας του γιατί...

Ένα άλλο σενάριο είναι ότι το πλοίο είναι απομεινάρι από μια αποστολή πλοίων από το Δουβλίνο που χάθηκε κοντά στο Σουόνσι της Αγγλίας το 1907.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share