Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Μην πάρετε το βλέμμα σας από αυτή την τρύπα... περιμένετε 1 λεπτό! (Video)

Θα σοκαριστείτε μόλις δείτε τι βγαίνει από μέσα!

15 Νοεμβρίου 2019 12:22
Μην πάρετε το βλέμμα σας από αυτή την τρύπα... περιμένετε 1 λεπτό! (Video)

Θα πάθετε σοκ με το βίντεο που θα δείτε! Μην τολμήσετε να πάρετε τα μάτια σας από την τρύπα που βλέπετε στο βίντεο! Αν περιμένετε ένα λεπτό θα δείτε κάτι απίθανο! Υπάρχουν ακόμα... φαντάσματα στην Ινδία!

Κοιτάξτε προσεκτικά την τρύπα και αυτό που θα δείτε πραγματικά δεν θα το πιστεύετε! Βίντεο ντοκουμέντο: Φύλακας ανακάλυψε φάντασμα μέσα σε γήπεδο!

Κάποια πράγματα όσο και να προσπαθούμε να εξηγήσουμε κάποια φαινόμενα με την λογική δεν μπορούμε!

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Μήπως το σπίτι σας είναι στοιχειωμένο; Αυτά είναι τα σημάδια που θα σας το αποδείξουν!

Φοβάστε ότι έχετε περίεργους συγκάτοικους και πιο συγκεκριμένα φαντάσματα; Μήπως δεν είστε μόνοι στο σπίτι σας; Βρήκαμε ποια είναι τα σημάδια που θα σας αποδείξουν ότι δεν είστε μόνοι!

Ακόμη κι αν δεν είστε μεγάλοι οπαδοί αυτών των θεωριών όλοι έχουμε αναρωτηθεί μήπως τελικά υπάρχουν πράγματα που δεν ζουν μονάχα στη σφαίρα της φαντασίας μας. Viral: Ζευγάρι υποστηρίζει ότι κατέγραψε φάντασμα με κατοικίδιο! (Video)

Αν είστε πραγματικά περίεργοι, το medium Maureen Hancock λέει πως υπάρχουν κάποια σημάδια που μπορούν να σας δείξουν αν οι παρουσία πνευμάτων είναι πραγματική ή αποκύημα της φαντασίας σας. Η Μάουριν Χάνκονκ πέρασε τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής της βοηθώντας τους ανθρώπους να συνδεθούν με τους νεκρούς, ως δασκάλα, λέκτωρ και συγγραφέας του μπεστ σέλερ βιβλίου «The Medium Next Door: Adventures of a Real-Life Ghost Whisperer».

Εντοπίσατε συγκεκριμένους αριθμούς το άθροισμα των οποίων σηματοδοτεί το άπειρο.

Φαντάσματα σπίτι

Σύμφωνα με την Χάνκονκ, αυτή είναι η περίπτωση που ένα αγαπημένο αποθανόν πρόσωπο συνδέετε με το παρόν. «Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας δείξει πως βρίσκεται κοντά σας με διαφορετικούς τρόπους χρησιμοποιώντας πράγματα όπως το ρολόι υποδεικνύοντας την ώρα 11:11» αναφέρει η Hancock και συνεχίζει γράφοντας «αυτό συμβολίζει το άπειρο. Αυτό που δεν τελειώνει ποτέ. Αυτό που προσπαθεί να σας πει (το πνεύμα) είναι πως είμαι ακριβώς εδώ».

Μυρίζετε κάτι το οποίο αντιλαμβάνεστε πως δεν προέρχεται από το παρόν.

Μπορεί να είναι ο καπνός ενός τσιγάρου ακόμη κι αν δεν έχετε καπνίσει ποτέ στη ζωή σας. Μπορεί να είναι η μυρωδιά ενός φαγητού που η γιαγιά σας συνήθιζε να μαγειρεύει.

«Μπορεί να είναι οποιαδήποτε μυρωδιά, αλλά όποια κι αν είναι θα σας επαναφέρει μνήμες από αγαπημένα σας πρόσωπα», αναφέρει η Χάνκοκ. Σε συνέχεια αυτού εξηγεί πως «Μια συνήθης μυρωδιά για τους ανθρώπους είναι το άρωμα του Old Spice όπου θα φέρει στο μυαλό την ανάμνηση της πατρικής φιγούρας [...] Και αυτό πάλι συμβαίνει συχνά στην περίπτωση που το αποθανόν πρόσωπο προσπαθεί μέσω της μυρωδιάς να σας κάνει να νιώσετε οικία με την παρουσία του».

Μυρίζετε κάτι το οποίο αντιλαμβάνεστε πως δεν προέρχεται από το παρόν;

Υδραυλικά και Ηλεκτρολογικά προβλήματα που δεν μπορείτε να εξηγήσετε την αιτία.

«Το πνεύμα ενός αγαπημένου προσώπου δεν θα έκανε ποτέ πράγματα μέσα στο σπίτι για να σας τρομάξει, θα φρόντιζε να κάνει γνωστή την παρουσία του με ένα ήπιο τρόπο […] ένα κακό όμως πνεύμα θα μπορούσε να κάνει πράγματα για να σας τρομάξει. Μερικές φορές τα πνεύματα ανοιγοκλείνουν τις βάνες του νερού ή κλείνουν με κρότο μια πόρτα». Αυτά είναι πνεύματα τα οποία έχουν επαφή με το σπίτι στο οποίο μένετε αλλά δεν σας ανήκει. «Υπάρχουν κάποια σπίτια, συγκεκριμένα παλιά σπίτια, που πολλές φορές φέρουν την ενέργεια των αρχικών ιδιοκτητών, ίσως και αυτού που έχτισε το σπίτι […] Μπορεί για λίγο να παραμείνουν και να κάνουν γνωστή την παρουσία τους. Ίσως να συναντάτε τη σκιά ενός ηλικιωμένου άντρα ή να αντικρίζετε την φυσιογνωμία του στα τζάμια των παραθύρων», αναφέρεται στο βιβλίο της Hancock.

Η Μάουριν Χάνκονκ υποστηρίζει πως έχει παρατηρηθεί αύξηση των φαινομένων όταν οι νέοι ιδιοκτήτες εκτελούν εργασίες επί του σπιτιού.

"...Ίσως να συναντάτε τη σκιά ενός ηλικιωμένου άντρα ή να αντικρίζετε την φυσιογνωμία του στα τζάμια των παραθύρων».

Αναφερόμενη σε μια περίπτωση η Μάουριν Χάνκονκ γράφει στο βιβλίο της «Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται σε επαφή μαζί μου απ’ όλο τον κόσμο και μου λένε πως “έπειτα από μια ανακαίνιση οι πόρτες ξεκίνησαν να κλείνουν βιαίως και ο σύζυγός ξεκίνησε να υπνοβατεί τα βράδια”».

Τα πνεύματα αρέσκονται επίσης να παίζουν με τα φώτα, αναφέρει η Μάουριν Χάνκονκ (εξ ου και το μυστήριο με τη αλλαγή της τάσης του ρεύματος και των φώτων στις ταινίες).

«Πολλές φορές θα επιλέξει το ίδιο φως […] ακόμη κι αν αλλάξετε τη λάμπα ή καλέσετε κάποιον ηλεκτρολόγο για να ελέγξει τις καλωδιώσεις, αυτό θα εξακολουθεί να τρεμοπαίζει. Οι άνθρωποι είναι ικανοί να εξετάσουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο απλώς και μόνο για επιβεβαιώσουν πως δεν πρόκειται για σύμπτωση» αναφέρει η Hancock.

«... ακόμη κι αν αλλάξετε τη λάμπα ή καλέσετε κάποιον ηλεκτρολόγο για να ελέγξει τις καλωδιώσεις, αυτό θα εξακολουθεί να τρεμοπαίζει».
Ξυπνάτε ως δια μαγείας.

Αν ξυπνάτε στις 3 π.μ. κάθε ξημέρωμα μπορεί να χρειαστεί να κόψετε τον απογευματινό καφέ ή απλώς τα πνεύματα στο σπίτι σας αρέσκονται στο να σας ξυπνούν καταμεσής της νύχτας.

«Η σύγκληση των δύο κόσμων πραγματοποιείτε μεταξύ 3 και 5 π.μ. αλλά τις περισσότερες φορές ξυπνούμε μεταξύ 03:15 και 03:30 […] επειδή η γραμμή που χωρίζει τους δύο κόσμους αυτή την ώρα είναι λεπτότερη και τα πνεύματα μπορούν να μας ξυπνούν, να προκαλέσουν την υπνοβασία σας ή ακόμη και να έρθουν στα όνειρά μας», σημειώνεται στο βιβλίο The Medium Next Door: Adventures of a Real-Life Ghost Whisperer.

Το σπίτι σας έχει ανεξήγητες αλλαγές θερμοκρασίας.

Και δεν αναφερόμαστε σε χώρους που δεν χρησιμοποιούνται συχνά.

«Αν ξαφνικά νιώθετε ρίγη στο λαιμό σας και η θερμοκρασία φαίνεται να αλλάζει τότε η παρουσία ενός πνεύματος μπορεί και να υφίστατο […] κυριολεκτικά θα ανατριχιάσετε ολόκληροι και θα αισθανθείτε σαν κάποιος να είναι από πίσω σας. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και σε ένα δωμάτιο μέσα το οποίο θα νιώθετε βαρύ και νεφελώδες χωρίς να μπορείτε να εξηγήσετε την αιτία», αναφέρει στο βιβλίο της η Μάουριν Χάνκονκ.

Αν υποψιάζεστε πως με την άκρη του ματιού σας συλλάβατε μια σκιά ή μια κίνηση τότε αυτό είναι επίσης ένα κοινό σημάδι της ύπαρξης πνεύματος, σημειώνει η Μάουριν Χάνκονκ.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share