Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρομοκρατήθηκε όταν είδε ένα μωρό ‑ φάντασμα στην κούνια του μωρού της!

Απίστευτο!

21 Οκτωβρίου 2019 17:07
Τρομοκρατήθηκε όταν είδε ένα μωρό ‑ φάντασμα στην κούνια του μωρού της!

Η Μαρίτζα Σίμπουλς γύρισε και κοίταξε την ενδοεπικοινωνία κάμερας και ήχου του γιου της, ο οποίος κοιμόταν γλυκά στο κρεβατάκι του, αλλά δίπλα του υπήρχε μια αλλόκοτη φιγούρα ενός άλλου μωρού, πιο... διάφανου, σαν φάντασμα που την ανάγκασε να ουρλιάξει από τρόμο!

Δείτε και αυτό: ΗΠΑ: Ζευγάρι καταγράφει φάντασμα μέσα στο σπίτι του! (Video)

Οι λάτρεις των ταινιών τρόμου ξέρουν πολύ καλά ένα πράγμα: Όταν πρωταγωνιστούν μωρά -ή γριές, αλλά δεν είναι της παρούσης- κάτι πολύ τρομακτικό θα συμβεί.

Φανταστείτε, λοιπόν, τώρα να δείτε ξαφνικά, στην πραγματικότητα, όχι στο σινεμά, ένα μωρό-φάντασμα στην κούνια του δικού σας μωρού.

Κι όμως.

Αυτό ακριβώς συνέβη σε μια μαμά, που πήρε την τρομάρα της ζωής της!

Η Μαρίτζα Σίμπουλς γύρισε και κοίταξε την ενδοεπικοινωνία κάμερας και ήχου του γιου της, ο οποίος κοιμόταν γλυκά στην κούνια του.

Δίπλα του, ωστόσο, υπήρχε μια αλλόκοτη φιγούρα ενός άλλου μωρού, πιο... διάφανου, που ανάγκασε τη Maritza να ουρλιάξει από τρόμο!

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, μάζεψε ό,τι ψυχική δύναμη της είχε απομείνει και πήγε στο δωμάτιο του μωρού, όπου και διαπίστωσε ότι ο άντρας της, ναι μεν άλλαξε τα σεντόνια στο κρεβάτι του μικρού, αλλά είχε ξεχάσει να βάλει το προστατευτικό κάλυμμα στο στρώμα, με αποτέλεσμα το φως της κάμερας να δημιουργεί την περίεργη φιγούρα πάνω στο ύφασμα!

Όπως καταλαβαίνετε... τον πήρε και τον σήκωσε!

Μοιράστηκε την τρομακτική φωτογραφία στο Facebook, γράφοντας, ανακουφισμένη, τι συνέβη -και λέγοντας πως θα μπορούσε εύκολα να σκοτώσει τον άντρα της μετά από αυτό!

Μητέρα βγάζει μια τελευταία φωτογραφία την ετοιμοθάνατη κόρη της και ένας «φύλακας άγγελος» εμφανίζεται!

Ο θάνατος ενός παιδιού είναι κάτι που κανένας γονιός δεν πρέπει να ζήσει, αλλά μερικές φορές, αυτό είναι μια ζοφερή πραγματικότητα. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, οι άνθρωποι στρέφονται σε πολλά πράγματα για να νιώσουν ανακούφιση και μία από τις πιο κοινές στροφές είναι η πίστη.

Για τη Σάρα Ντανμπούρι από το Lincolnshire στο Ηνωμένο Βασίλειο, η πίστη της της έδωσε μια μικρή ανακούφιση όταν καθόταν δίπλα στο κρεβάτι της κόρης της Amy.

Η Έιμε ήταν μόνο 19 ετών όταν διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου που ονομάζεται ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα. Αυτή η σπάνια μορφή καρκίνου προκαλεί όγκους στο μέγεθος μιας μπάλας του τένις, οι οποίοι μεγάλωναν στην κοιλιά της Έιμι.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αδιανόητο: 11χρονος με τα αδέρφια του βίασαν 8χρονη σε τουαλέτες σχολείου!

Το κορίτσι υποβλήθηκε σε αρκετές χημειοθεραπείες, με τη μητέρα της να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της.

Μια μέρα του Σεπτεμβρίου, καθώς η Έιμι ήταν στο νοσοκομείο και υποβαλλόταν σε θεραπείες, αποφάσισε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της.

Αυτό που είδαν αμέσως μετά ήταν απίστευτο.

Το φως πάνω από τον ώμο της Amy φάνηκε σαν να ήταν ένας φύλακας άγγελος.

Λίγο αργότερα, όπως η Amy και η μητέρα της κοίταξαν τη φωτογραφία, η Amy είπε, “Είναι ο φύλακας άγγελός μου.”

Η Σαρα πίστευε ότι αυτό στη φωτογραφία ήταν κάτι εξωπραγματικό, σαν να ήταν ένας άγγελος που πρόσεχε την Amy κατά τη διάρκεια των τελευταίων της ημερών.

Δυστυχώς, η Έιμι πέθανε μόλις τρεις εβδομάδες μετά τη φωτογραφία τους. Αλλά η μητέρα της αναφέρει ότι η κόρη της το πάλευε μέχρι το τέλος.

“Ήταν μια πολύ γενναία κοπέλα,” είπε η Σάρα. “Δεν καθόταν να κλαίει, ήταν τόσο δυνατή, μια πραγματική μαχήτρια.”

Όταν η Σάρα ανατρέχει στη φωτογραφία, η οποία ήταν η τελευταία φωτογραφία της με την κόρη της, αισθάνεται κάποια παρηγοριά.

“Με ανακουφίζει να βλέπω αυτήν την εικόνα, γιατί με κάνει να σκέφτομαι πως υπήρχε κάποιος εκεί με την Amy να τη φροντίζει.”

Και χάρη στο απίστευτο στιγμιότυπο, η Σάρα έχει κάτι που τη βοηθάει να ξεπεράσει αυτές τις δύσκολες ώρες.

Σοκ: 19χρονη βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 37χρονο ο οποίος προσφέρθηκε να της αλλάξει τα λάστιχα!

Σοκ προκάλεσε η είδηση με μια 19χρονη που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 37χρονο ο οποίος προσφέρθηκε να της αλλάξει τα λάστιχα!

Θύμα ενός καταδικασμένου βιαστή ο οποίος προσφέρθηκε να αλλάξει το λάστιχο στο αυτοκινητό της πριν τελικά να την σκοτώσει έπεσε μια 19χρονη στη Βραζιλία.

Η Μαριάνα Μπάζα βρέθηκε με τα χέρια και τα μάτια δεμένα σε ένα χαντάκι μια ημέρα μετά την εξαφάνισή της από την πόλη Μπαρίρι.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την ανατριχιαστική στιγμή που ο μελλοντικός δολοφόνος της 19χρονης την πλησιάζει προκειμένου να την βοηθήσει να αλλάξει το λάστιχό της.

Η κάμερα κατέγραψε το αυτοκίνητο της Μπάζα να μπαίνει σε ένα στενό και να βγαίνει από αυτό περίπου μια ώρα αργότερα με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι τότε στο τιμόνι βρισκόταν ο δολοφόνος της 19χρονης.

Σοκ: 9χρονοι βίασαν ομαδικά 5χρονο!

Σε μια αδιανόητη καταγγελία προχώρησε μια 29χρονη μητέρα στην πόλη Νιουκάστλ στη Νότια Αφρική. Όπως κατήγγειλε στις αρχές ο μόλις 5 ετών γιός της έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 9χρονους! Σοκαριστικό: Έδωσε ναρκωτικά στην ανήλικη αδερφή του και μετά την βίασε!

Σύμφωνα με την ίδια η επίθεση της ομάδας των 9χρονων σημειώθηκε μέσα σε σχολική αίθουσα στην οποία εγκλώβισαν τον 5χρονο.

Ένας από τους 9χρονους φέρεται, μάλιστα, να είπε κάποια στιγμή στον 5χρονο ότι «θα είσαι η σκύλα μας».

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 29χρονη ανησυχήσε γιατί ο γιος της καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι.

«Θα έπρεπε να είναι σπίτι στις 2 μετά το μεσημέρι αλλά τελικά επέστρεψε στις 3:30 μετά το μεσημέρι. Τον ρώτησα τι συνέβη και τότε μου αποκάλυψε ότι τέσσερα παιδιά τον είχαν στριμώξει σε μια σχολική αίθουσα, τον έγδυσαν και στη συνέχεια τον βιάσαν ο ένας μετά τον άλλο» είπε η 29χρονη σύμφωνα με την Sun.

H 29χρονη υποστήριξε ότι πήγε τον 5χρονο σε νοσοκομείο «όπου μου αν και μου είπαν ότι δεν έχει γίνει μεγάλη ζημιά, εγώ ανησυχώ για την κατάσταση της υγείας του. Μετά την επίθεση έχει γίνει επιθετικός και δεν έχει πάει έκτοτε στο σχολείο».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share