Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΗΠΑ: Ζευγάρι καταγράφει φάντασμα μέσα στο σπίτι του! (Video)

Το βίντεο έγινε πολύ γρήγορα viral!

4 Σεπτεμβρίου 2019 12:06
ΗΠΑ: Ζευγάρι καταγράφει φάντασμα μέσα στο σπίτι του! (Video)

Ζευγάρι καταγράφει φάντασμα μέσα στο σπίτι του στις ΗΠΑ! Το ζευγάρι ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο και όπως αναμενόταν έγινε viral.. Δείτε ακόμα: Αναδυόμενος ναός φάντασμα 400 ετών!

Ο Τζόι Νόλαν και η σύζυγός του μπήκαν στο δίκτυο της κάμερας για να δουν πώς είναι η άρρωστη γάτα τους και έμειναν άφωνοι όταν παρατήρησαν κάποιες περίεργες κινήσεις που έμοιαζαν σαν ένα φάντασμα και ένα φάντασμα- σκύλο.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι φαίνεται σαν ένα αγόρι με τον σκύλο του, αλλά ο Νόλαν πιστεύει ότι είναι ο παππούς του, ο οποίος έχει πεθάνει έδω και 20 χρόνια.

Για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο μυστηριώδη, λίγες εβδομάδες νωρίτερα, τόσο ο Νόλαν όσο και η σύζυγός του είχαν το ίδιο ακριβώς όνειρο για ένα σκυλί.

«Της είπα ότι ίσως το πνεύμα ενός σκύλου ήταν στο κρεβάτι μαζί μας τη νύχτα που είχαμε τα όνειρα», δήλωσε ο Νόλαν.

Βλέπετε το φάντασμα στην φωτογραφία; Για κοιτάξτε καλύτερα...

Μία μυστηριώδης φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας μεγάλες εικασίες για φαντάσματα νεκρών σαμουράι. Ανατριχιαστικό: Δείτε τι τράβηξε με τη φωτογραφική του ένας πιτσιρικάς από την εκδρομή του σε ένα νεκροταφείο πολέμου!

Η φωτογραφία, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τραβήχτηκε στην ακτή της Καναγκάουα, στην Ιαπωνία και απεικονίζει ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που ποζάρει ανέμελα.

Ωστόσο, πίσω από τα πόδια του παιδιού εμφανίζονται ξεκάθαρα δύο ανθρώπινα πόδια, με σκούρες μπότες.

Ο χρήστης που ανέβασε τη φωτογραφία στο Reddit, ισχυρίζεται ότι είναι φίλος των γονιών του παιδιού και ορκίζεται ότι η φωτογραφία δεν είναι προϊόν photoshop.

Επίσης, υπογραμμίζει ότι στην περιοχή βρίσκονται πολλοί παλιοί τάφοι πολεμιστών σαμουράι και ότι οι μπότες δείχνουν παλιομοδίτικες.

«Δεν λέω ότι σημαίνει κάτι, όμως τα πόδια δεν μοιάζουν να συνδέονται με κάποιο σώμα», γράφει στην ανάρτησή του.

Πόλη «φάντασμα» εμφανίστηκε πάνω από κινεζική λίμνη! (photos-video)

Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι της Χουαϊάν στην ανατολική Κίνα όταν είδαν να προβάλει απ’ το πουθενά μια πόλη «φάντασμα» στον ορίζοντα. Ο γιατρός εξετάζει το αυτί του μικρού όταν ξαφνικά! - Δείτε τι βγαίνει από μέσα! (Video)

Το φαινόμενο έγινε αισθητό το απόγευμα της Κυριακής πάνω από τη λίμνη Χονγκζέ της επαρχίας Ζιανκσού της Κίνας. Αρχαία κινεζικά κτίρια με καμπυλωτές στέγες, δέντρα και μια τεράστια ανεμογεννήτρια διακρίνονταν μέσα από το πέπλο ομίχλης που είχε κατέβει πάνω από τη λίμνη με τον συνήθως πεντακάθαρο ουρανό.

Τα νέα διαδόθηκαν γρήγορα στην Χουαϊάν και πολλοί κάτοικοί τους έτρεξαν να απολαύσουν το ασυνήθιστο θέαμα, που κράτησε περίπου μισή ώρα στο νοτιοδυτικό τμήμα της λίμνης, της τέταρτης μεγαλύτερης της Κίνας. Το φαινόμενο έγινε αισθητό μετά από βροχή, ανέφερε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες σε τοπικό ΜΜΕ. Όπως είπε ο φωτογράφος Τσεν Κάι, διέκρινε μακριά μια σειρά από αρχαία πανύψηλα κτίρια, τα τείχη μιας πόλης καθώς και τους οκταγωνικούς πύργους στις πύλες της.

Οι απίστευτες εικόνες έκαναν το γύρο του Διαδικτύου μέσα από τα ρεπορτάζ κινεζικών ΜΜΕ

Ειδικοί εκτιμούν ότι το συγκεκριμένο θέαμα πάνω από τη λίμνη της ανατολικής Κίνας οφείλεται σε αντικατοπτρισμό, που προκαλείται όταν η υγρασία του αέρα θερμαίνεται περισσότερο από το νερό που υπάρχει από κάτω. Καθώς οι ηλιακές ακτίνες περνούν από το θερμότερο στο ψυχρότερο στρώμα αέρα «καμπυλώνονται», δημιουργώντας μια αντανάκλαση στον αέρα. Τα σχέδια που εμφανίζονται σε
αντικατοπτρισμούς θυμίζουν ανθρώπινες κατασκευές και αντανακλάσεις που εμφανίζονται σε υδάτινες επιφάνειες. Σύμφωνα με τον διευθυντή τοπικού μουσείου, αντικατοπτρισμοί είχαν εμφανιστεί στην περιοχή και στις δεκαετίες του 1950 και 1960, όπως αναφέρουν τα αρχεία της πόλης κι ο χθεσινός ήταν ένας από τους πιο καθαρούς που έχουν καταγραφεί ποτέ εκεί.

Απίστευτο: Τι συνεχίζει να... "ζει" πάνω στον άνθρωπο και μετά τον θάνατο!

Φήμη ή πραγματικότητα; Ο κινηματογράφος και η λογοτεχνία το έχουν κάνει εικόνα, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, έχουν ιστορίες να πουν γύρω από το τι γίνεται στο κορμί μας μετά το θάνατο.

Συγκεκριμένα για τα μαλλιά και τα νύχια μας που έχει επικρατήσει ανά τους αιώνες ότι αυτά συνεχίζουν να μεγαλώνουν, ακόμα και μετά το θάνατό μας. Σε αυτόν τον τάφο τα φέρετρα κουνιούνται μόνα τους!

Παρά τη γενικευμένη πεποίθηση, πρόκειται για λανθασμένη διαπίστωση. Όντως, μετά το θάνατό μας, τα μαλλιά και τα νύχια μας φαίνονται μεγαλύτερα, αλλά όχι επειδή μεγάλωσαν. Επειδή το υπόλοιπο κορμί που έχει δέρμα, αφυδατώνεται με αποτέλεσμα να χάνει σε όγκο και μέγεθος.

Όταν η καρδιά σταματήσει και το αίμα παγώσει, το οξυγόνο κόβεται από τον εγκέφαλο. Και χωρίς γλυκόζη να παράγεται και να κυκλοφορεί στο αίμα, τα κύτταρα αρχίζουν να πεθαίνουν, με διαφορετικούς ρυθμούς το κάθε είδος.

Οι νευρώνες, για παράδειγμα, πεθαίνουν μέσα σε 3-7 λεπτά. Καμιά ορμόνη λοιπόν ή άλλο ενεργειακό συστατικό δεν απομένει ώστε να κάνει νύχια και μαλλιά να συνεχίσουν να μεγαλώνουν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share