Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο πιο πιστός φίλος: Αυτός ο σκύλος περπάτησε δυο μίλια και μπήκε κρυφά στο νοσοκομείο για να δει την άρρωστη ιδιοκτήτρια του!

Ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα!

6 Δεκεμβρίου 2019 07:59
Ο πιο πιστός φίλος: Αυτός ο σκύλος περπάτησε δυο μίλια και μπήκε κρυφά στο νοσοκομείο για να δει την άρρωστη ιδιοκτήτρια του!

Αυτός ο σκύλος έκανε το ακατόρθωτο και συγκίνησε τους πάντες, περπάτησε δυο μίλια και τρύπωσε στο νοσοκομείο για να δει την άρρωστη ιδιοκτήτρια του!

Η Νάνσι Φράνκ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης καρκινικού όγκου. Η εγχείρηση ήταν επιτυχής και η Νάνσι παρέμενε στο νοσοκομείο μέχρι να αναρρώσει και να επιστρέψει σπίτι της.

Ο σύζυγος της, Ντέιλ, μαζί με την σκυλίτσα τους, Σίσσυ, είχαν μείνει στο σπίτι. Ώσπου μια μέρα ο Ντέιλ έκπληκτος ανακάλυψε ότι η Σίσσυ είχε βγει από το σπίτι και είχε εξαφανιστεί. Όσο και να την αναζήτησε στους γύρω δρόμους, δεν κατάφερε να την βρει. Φοβήθηκε ότι η σκυλίτσα είχε πάθει κάτι και έψαχνε να βρει τρόπους να το πει στη σύζυγό του.

Αλλά το μικροσκοπικό Σνάουτσερ είχε κάτι άλλο στο μυαλό του. Λίγες ώρες μετά οι κάμερες του νοσοκομείου «έπιασαν» ένα μικρό σκυλάκι να τρυπώνει στο νοσοκομείο και να περιφέρεται στους διαδρόμους του.

Οι άνθρωποι της ασφάλειας κατάφεραν να την απομονωνόσουν και να την πιάσουν. Κοίταξαν την ετικέτα στο λαιμό της και τηλεφώνησαν στον ανήσυχο σύζυγο της Νάνσι.

Η αξιολάτρευτη σκυλίτσα περπάτησε δυο μίλια και με κάποιο τρόπο κατάφερε να βρει το νοσοκομείο που νοσηλεύονταν η ιδιοκτήτρια της! Της είχε λείψει τόσο πολύ!«Ήταν σε αποστολή. Βρήκε το νοσοκομείο αλλά δεν μπορούσε να βρει το σωστό ασανσέρ για να την μεταφέρει στο σωστό όροφο», είπε ο Ντέιλ γελώντας χαρούμενος.

Οι άνθρωποι της ασφάλειας όταν πληροφορήθηκαν από τον Ντέιλ ότι η Σίσσυ έκανε τόσο κόπο για να δει την ιδιοκτήτρια της, αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή εξαίρεση στον κανόνα του νοσοκομείου που απαγορεύει τα κατοικίδια.

Την μετέφεραν στον σωστό όροφο, στον θάλαμο της Νάνσι και.. η συγκίνηση ήταν μεγάλη!

Ήταν πολύ ενθουσιασμένη. Έγλυφε την Σίσσυ και έβγαζε συνέχεια ήχους χαράς και ευτυχίας.

Η Νάνσι δεν μπορούσε να πιστέψει τι έκανε το σκυλάκι της για να την δει..

«Δεν ξέρω πώς βρήκε το δρόμο και το νοσοκομείο. Αλλά είναι υπέροχο που την βλέπω ξανά!».

Η μικροσκοπική Σίσσυ με την τεράστια καρδιά, αποδεικνύει πόσο πιστά και αφοσιωμένα είναι τα σκυλάκια στους ιδιοκτήτες τους.

Δείτε το βίντεο:

Αυτή η απεγνωσμένη σκυλίτσα ψάχνει να βρει τα κουταβάκια της παντού - Λίγο αργότερα όμως συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό!

Αυτή η απεγνωσμένη σκυλίτσα ψάχνει να βρει τα κουταβάκια της παντού - Λίγο αργότερα όμως συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια μαμά από το να χάσει τα μωρά της. Θεά σκυλίτσα δεν επιθυμεί να αγγίζουν το μωρό της ξυπνώντας μέσα της το μητρικό της ένστικτο!

Μια μαμά είναι μια μαμά, και δεν έχει σημασία σε τι είδος ανήκει και η φροντίδα των μωρών της εξακολουθεί να είναι νούμερο ένα προτεραιότητα. Απίστευτος! Ο σκύλος που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ με τις ικανότητες του! (Video)

Η σκυλίτσα στο βίντεο που ακολουθεί περιπλανιόταν άσκοπα όταν μερικοί άνθρωποι την είδαν και επικοινώνησαν με την φιλοζωική υπηρεσία. Το σκυλί είχε πρόσφατα γεννήσει, αλλά τα μωρά της δεν ήταν πουθενά στον ορίζοντα.

Ευτυχώς, οι διασώστες ήταν σε θέση να βοηθήσουν τη μαμά βρει τα κουτάβια της. Η στιγμή που επανασυνδέονται είναι πραγματικά πολύτιμη.

Αυτός ο σκύλος κάνει όλο το διαδίκτυο να παραληρεί για έναν απίστευτο λόγο!

Αυτός ο σκύλος κάνει το γύρο του διαδικτύου και όλος ο κόσμος παραληρεί! Ο λόγος; Είναι ένας μικρός τετράποδος υπέροχος χορευτής!

Σκύλος ανακάλυψε την σκιά του και «τρελάθηκε»! (Video)

Ένα πανέμορφο και μικροσκοπικό τσιουάουα μόλις ακούει λάτιν μουσικές σηκώνεται στα δυο του πόδια και λικνίζεται στο ρυθμό!

Δείτε το απίστευτο ταλέντο του!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share