Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτές είναι οι πιο απίθανες κρυψώνες μέσα στο σπίτι που θα σας εξασφαλίσουν χρήματα για μια ζωή! (Video)

Οι ληστές θα χάσουν την δουλειά τους!

20 Νοεμβρίου 2019 13:59
Αυτές είναι οι πιο απίθανες κρυψώνες μέσα στο σπίτι που θα σας εξασφαλίσουν χρήματα για μια ζωή! (Video)

Θα χάσουν την δουλειά τους οι ληστές με αυτές τι έξυπνες ιδέες και μυστικά που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα! Ποιες είναι οι απίθανες κρυψώνες μέσα στο σπίτι που θα σας χαρίσουν χρήματα για μια ζωή;

Εδώ είναι μερικά σημεία τα οποία οι διαρρήκτες δεν θα βρουν ποτέ! Αντί να του βγάλει λεφτά το ATM, έβγαλε φίδι!

Διατηρήστε τα πολύτιμα αντικείμενά σας ασφαλή, σε σημείο που οι κλέφτες σίγουρα δεν θα σκεφτούν εκείνη την ώρα..

Τέλος, αν όλα τα άλλα αποτύχουν, οι εγκληματίες είναι μέσα στο σπίτι σας, και χρειάζεστε μια απόδραση – αυτή η κρυμμένη πόρτα είναι για εσάς!

Μπορεί αυτό το σπίτι - τρέιλερ να μην κινεί υποψίες αλλά μόλις δείτε το εσωτερικό του... θα σοκαριστείτε!

Μπορεί να φαίνεται απλά ένα μικρό μπλε τρέιλερ - σπίτι, αλλά έχει κάτι το ξεχωριστό και περίεργο! Ένα μικρό σπίτι έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως ότι δεν σπαταλάτε πολλά χρήματα για να καλύψετε τις ανάγκες του και στην εφορία. Τα μικρά σπίτια είναι προσεγμένα, φτιαγμένα από ανθεκτικά οικοδομικά υλικά, και έτσι μπορείτε να μείνετε μέσα πολύ καιρό!

Δείτε επίσης: Προσοχή! Πετάξτε αυτό αμέσως από την κουζίνα σας! Αποτελεί κίνδυνο! (Video)

Πολλά από αυτά τα σπίτια είναι κτισμένα πάνω σε τρέιλερ, για να μπορείτε να ταξιδέψετε άνετα σε όλο τον κόσμο. Έχει τα πάντα αυτό το σπίτι: από μπάνιο και ενσωματωμένη κουζίνα και πολλά αλλά! Προφανώς θα νομίζετε ότι είναι αδύνατον να ζήσετε σε ένα τέτοιο σπίτι αλλά απλώς περιμένετε να δείτε το εσωτερικό!

Όλοι πιστεύουν πως είναι αδύνατον να μείνει κανείς σε ένα τόσο μικρό σπίτι περίπου 18 τετραγωνικών μέτρων. Αλλά είναι αρκετά ευρύχωρο και με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους για ρούχα, βιβλία ή οτιδήποτε άλλο. Η κουζίνα είναι απλή αλλά αρκετά μεγάλη για να μαγειρέψεις και με τα υπνοδωμάτια να βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο.

Η ιδιαιτερότητα αυτού του μικρού σπιτιού είναι ότι υπάρχουν δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια, και χωράνε δηλαδή μέχρι και 4 άτομα. Το μπάνιο και η τουαλέτα είναι επίσης μεγαλύτερα από όσο νομίζατε!

Θρίλερ: Υπάρχει στοιχειωμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη!

Θα πάθετε σοκ μόλις διαβάσετε την απίστευτη ιστορία για το στοιχειωμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη! Εσείς γνωρίζετε ή έχετε ακούσει ποτέ κάτι για το "κόκκινο σπίτι"; Αυτό που βρήκε ένας άντρας στον τοίχο του σπιτιού του δεν θα πιστεύετε ότι είναι αλήθεια!

Αν όχι τότε ήρθε η ώρα να μάθετε τα πάντα για την πόλη που λατρεύετε!

Είναι κτισμένο με κόκκινα τούβλα και κεραμικά, που του δίνουν αυτήν την ιδιαίτερη όψη. Ανήκε στην οικογένεια Λόγγου, μία από τις μεγαλύτερες οικογένειες βιομηχάνων-κλωστοϋφαντουργών της Νάουσας.

Το 1939 η οικογένεια καταστράφηκε οικονομικά από πυρκαγιά. Λίγο αργότερα, ο πόλεμος τους αποτελείωσε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την οριστική εγκατάλειψη της πολυτελούς οικίας.

Να ξέρετε το σπίτι βρίσκεται στην πλατεία Αγίας Σοφίας!

Το σπίτι ρήμαζε χρόνο με το χρόνο. Ίσως αυτή η εικόνα, να πυροδότησε και τη φήμη ότι το σπίτι είναι στοιχειωμένο. Ο ένας μύθος διαδεχόταν τον άλλο, μέχρι που το «παραμύθι με τις κατάρες» έληξε οριστικά το 2006, όταν η Εφορεία Νεοτέρων Μνημείων Κεντρικής Μακεδονίας πρότεινε την αγορά του από το υπουργείο Πολιτισμού. Το 2007 το υπουργείο αποφάσισε «την έγκριση της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ή την απευθείας εξαγορά του διατηρητέου κτιρίου για πολιτιστικές χρήσεις». Η απόφαση ανακλήθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά και έτσι το «κόκκινο σπίτι» μπορούσε να εξαγοραστεί από όποιον ιδιώτη ήθελε να το αποκτήσει.

Γνωστός επιχειρηματίας αγόρασε το μέγαρο το 2013 αντί 4.700.000 ευρώ και είχε αποφασίσει να το μετατρέψει σε στρατηγείο των επιχειρήσεών του. Ομως, για να επενδύσει σε αυτό έπρεπε να αλλάξει χρήση και να ακολουθήσει ότι προβλέπει ο νόμος για τα διατηρητέα κτίρια, ειδικά όσων φέρουν καλλιτεχνικό διάκοσμο. Ο ομογενής επιχειρηματίας, , ο οποίος έχει αγοράσει και άλλα διατηρητέα κτίρια της Θεσσαλονίκης, εκτιμάται ότι θα επενδύσει έως 3.000.000 ευρώ για την αποκατάσταση του μεγάρου, ενώ οι εργασίες θα διαρκέσουν έως 18 μήνες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share