Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η νύφη που δεν χωρούσε στο νυφικό. Αποφάσισε να χάνει 50 κιλά και να μοιάσει με....

Απίστευτο!

7 Νοεμβρίου 2019 10:15
Αυτή είναι η νύφη που δεν χωρούσε στο νυφικό. Αποφάσισε να χάνει 50 κιλά και να μοιάσει με....

Αυτή η αληθινή ιστορία θα σας κάνει να καταλάβετε ότι πάντα πρέπει να ελπίζουμε. Μια νύφη δεν χωρούσε στο νυφικό. Τότε αποφάσισε να χάσει 50 κιλά και να μοιάσει με...

Η Gemma, 32 ετών, από την Αγγλία, ήταν υπερβολικά επικεντρωμένη στο μεγάλωμα του γιου της με αποτέλεσμα να μην δίνει σημασία στον εαυτό της. Η νεαρή γυναίκα δυσκολευόταν να βρίσκει ρούχα που να ταιριάζουν με το μέγεθος της.

Όταν αποφάσισε να κλείσει τον γάμο της, έβαλε προσωπικό στόχο να φορέσει το μικρότερο νυφικό σε λιγότερο από ένα χρόνο. Με την ευκαιρία διαβάστε: Νύφη χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο που έχετε δει! Ανατριχιαστικό!

Πριν από δύο εβδομάδες, η νύφη περπάτησε στο διάδρομο της εκκλησίας και ξάφνιασε τους συγγενείς που με δυσκολία μπορούσαν να την αναγνωρίσουν.

Είπε: “Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Ήμουν τόσο χαρούμενη. Όταν αγόρασα το νυφικό των ονείρων μου, δεν μου έκανε. Δεν έκλεινε πλήρως. Φορούσα μέγεθος 22 και ήταν μέγεθος 14 – αλλά ήταν το νυφικό των ονείρων μου.”

“Η μαμά μου είπε να μην το κάνω αυτό. Είχαμε αποθηκεύσει το φόρεμα στο σπίτι της πεθεράς μου για τη χρονιά, αλλά πριν από οκτώ εβδομάδες πήγε σε ραφείο για αλλαγές. Ήμουν πεπεισμένη ότι δεν θα μου έκανε. Πανικοβλήθηκα. Όταν το φόρεσα ακόμα δεν μου έκανε- αλλά αυτή τη φορά ήταν πολύ μεγάλο! Έπρεπε να αφαιρέσουμε 10 εκατοστά από τη μέση.” Με την ευκαιρία διαβάστε: Αυτή η αντίδραση του γαμπρού όταν είδε την νύφη είναι πραγματικά επώδυνη...

“Έπιασα τον στόχο μου τρεις ημέρες πριν από το γάμο. Ήμουν μέγεθος οκτώ και ζύγιζα μόλις 57 κιλά. Τελικά τα κατάφερα.”

Αφού ήταν επί επτά χρόνια με τον σύντροφό της Alan, 40 ετών, η Gemma ισχυρίστηκε ότι δεν σχολίασε ποτέ το βάρος της, αλλά της είπε να κάνει ό, τι χρειαζόταν για να νιώσει καλά. Ωστόσο, όταν έφθασε η μεγάλη μέρα, ο Alan συγκινήθηκε καθώς γύρισε για να δει την όμορφη γυναίκα του να περπατάει στον διάδρομο.

Για τα μέλη της οικογένειας που ζούσαν πιο μακριά, ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν τη Gemma από τότε που ξεκίνησε την προσπάθεια απώλειας βάρους και έμειναν έκπληκτοι από την απίστευτη μεταμόρφωσή της.

Πριν από την απώλεια βάρους, η Gemma έτρωγε σοκολάτα και πατατάκια για πρωινό, ψάρια και τηγανιτές πατάτες με ψωμί για μεσημεριανό γεύμα και παράγγελνε κινέζικο για βραδινό.

Και μετά από μια ζωή όπου έπασχε από οξύ άσθμα, συνειδητοποίησε ότι το βάρος της έκανε την κατάσταση χειρότερη – με τους γιατρούς να της λένε να χάσει βάρος. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν η Gemma κοίταξε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του γιου της και δεν αναγνώρισε τον εαυτό της.

Καρκινοπαθής νύφη με 18 μήνες ζωής παντρεύεται τον έρωτα της ζωής της!

αρακάτω θα διαβάσετε μια αληθινή ιστορία που θα σας συγκινήσει! Μια καρκινοπαθής νύφη με 18 μήνες ζωής παντρεύεται τον έρωτα της ζωής της!

Μια αισθητικός που έμεινε παράλυτη μόλις πριν από οκτώ εβδομάδες λόγω καρκίνου στη σπονδυλική στήλη, παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της. Η πιο απίστευτη μεταμόρφωση νύφης που είδατε ποτέ… Ο Γαμπρός σίγουρα μπερδεύτηκε!

Η 28χρονη Μαρτίν Κιλμνιστέρ έμεινε παράλυτη από τη μέση κάτω αφότου οι γιατροί ανακάλυψαν τέσσερις καρκινικούς όγκους στην σπονδυλική της στήλη.

Τα απροσδόκητα νέα καταρράκωσαν τον σύντροφό της Κρίστοφερ, από το Μπράντφορντ του Δυτικού Γιορκσάιρ, και από τότε που οι γιατροί τους είπαν ότι η κοπέλα έχει 18μήνες ζωής, το επί 12 χρόνια ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί.

Μέσα σ’ ένα μήνα είχαν οργανώσει όλο το γάμο και ο Κρίστοφερ θέλησε να κάνει την ημέρα αυτή όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστή για τη μητέρα των δύο παιδιών του.

Σχεδίασε μια έκπληξη για τη σύζυγό του κι έτσι, τη σήκωσε από την αναπηρική καρέκλα της χωρίς να την προειδοποιήσει ώστε να χορέψουν το τραγούδι τους, το «I don’t want to miss a thing» των Aerosmith.

Η συναισθηματική στιγμή συγκίνησε τους καλεσμένους.

Η Κιλμνιστέρ – η οποία έμεινε παράλυτη μόλις πριν από οκτώ εβδομάδες, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο στη σπονδυλική της στήλη – υποβάλλεται σήμερα σε θεραπείες για να παρατείνει τη ζωή της.

Το ζευγάρι, από το Μπράντφορντ του Δυτικού Γιορκσάιρ, ελπίζει να απολαύσει το μήνα του μέλιτος το επόμενο έτος.

Η Κιλμνιστέρ είπε: “Δεν είχα ιδέα ότι ο Κρίστοφερ θα με σήκωνε από την αναπηρική μου καρέκλα.”

“Είμαι παράλυτη από τη μέση κάτω, αλλά ο Κρίστοφερ κατάφερε να με σηκώσει για να χορέψουμε αγκαλιασμένοι τον πρώτο χορό.”

“Χρειάστηκαν μόλις τέσσερις εβδομάδες για να προγραμματίσουμε την ημέρα των ονείρων μας.”

Είπε: “Όταν έχασα την αίσθηση στα πόδια μου τον περασμένο μήνα, όλοι θεωρήσαμε αρχικά ότι οφειλόταν σε ένα πιασμένο νεύρο.”

“Είχα έντονους πόνους στην πλάτη για μερικούς μήνες αλλά οι γιατροί πίστευαν απλά ότι ήταν μυϊκοί σπασμοί.”

“Έχω διαγνωστεί με καρκίνο τελευταίου σταδίου και έχω μόνο 6 έως 18 μήνες για να ζήσω όσα περισσότερα μπορώ.”

Η μέρα του γάμου μας ήταν η πιο εκπληκτική ημέρα της ζωής μας, είχαμε σχέση εδώ και χρόνια, αλλά όταν ακούσαμε για τη διάγνωσή μου, ήξερα ότι έπρεπε να προγραμματίσουμε γρήγορα τη μεγάλη μας μέρα.”

“Καλέσαμε τους πιο κοντινούς φίλους και την οικογένειά μας μόλις πριν από λίγες εβδομάδες και δεθήκαμε με τα δεσμά του γάμου το περασμένο Σαββατοκύριακο.”

“Όλα έγιναν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά πάντα ήθελα να παντρευτώ τον Κρίστοφερ”

“Έχουμε δύο αγόρια μαζί, τον 10χρονο Κρίστοφερ και τον 6χρονο Τζόσεφ, και σχεδιάζουμε να περάσουμε τους επόμενους μήνες προγραμματίζοντας το μήνα του μέλιτος.”

Η Κιλμνιστέρ πρόκειται να αρχίσει τις χημειοθεραπείες για να προσπαθήσει να παρατείνει τη ζωή της και ελπίζει ότι η ιστορία της μπορεί να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους να μη σταματάνε να ονειρεύονται.

Πρόσθεσε: “Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα περάσω τη μέρα του γάμου μου σε μια αναπηρική καρέκλα αλλά παρ’ όλες τις δυσκολίες, ήταν τέλεια.”

“Έχω τους πιο καλούς γιους, έναν τέλειο σύζυγο, πολλούς φίλους και την οικογένειά μου, αυτό έχει σημασία για μένα.”

“Θα συνεχίσω να παλεύω με τον καρκίνο και μόλις χαλαρώσουμε από το γάμο, θα ξεκινήσω να κάνω περισσότερα πράγματα με την οικογένειά μου.”

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share