Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νύφη χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο που έχετε δει! Ανατριχιαστικό!

Δεν υπάρχουν λόγια...

29 Οκτωβρίου 2019 15:45
Νύφη χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο που έχετε δει! Ανατριχιαστικό!

Υπάρχουν στιγμές και εικόνες που δεν χρειάζονται λόγια ή σχόλια. Νύφη χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο που έχετε δει! Είναι ανατριχιαστικό!

Είναι τα βαθιά συναισθήματα που μας αγγίζουν και αυτό είναι αρκετό. Ένα τέτοιο παράδειγμα χωρίς αμφιβολία είναι το ιδιαίτερα συγκινητικό ζεϊμπέκικο που χόρεψε μία νύφη κατά τη διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού…Με την ευκαιρία δείτε και 3+1 «περίεργα» μέρη στα οποία έχει χορέψει ζεϊμπέκικο ο Παπαμιχαήλ.

Η νεαρή, πανέμορφη νύφη η οποία είναι άτομο με ειδικές ικανότητες, θέλησε να χορέψει ζεϊμπέκικο τραβώντας δικαιολογημένα πάνω τις όλα τα βλέμματα, αλλά και στο τέλος το πιο ζεστό χειροκρότημα από όλους τους καλεσμένους που είχαν σχηματίσει κύκλο γύρω της.

Συγγενείς και φίλοι χάρηκαν μαζί της την μοναδική αυτή στιγμή και όλοι καμάρωσαν την δύναμη ψυχής τόσο της νύφης όσο και του Άνδρα της.

Το πιο ξεκαρδιστικό ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση από παίκτη του Survivor!

Το εορταστικό επεισόδιο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΙ την παραμονή Χριστουγέννων του 2017 θύμισε κάτι από Survivor αφού δεν ήταν λίγοι οι παίκτες του που έδωσαν το παρών!

Μεταξύ αυτών και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος επιχεήρησε για… κακή μας τύχη να χορέψει ζεμπέκικο! Όταν δίτε το συγκεκριμένο βίντεο θα κλάψετε από τα γέλια! Το χειρότερο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας:

"Το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας": Ποια είναι η αληθινή ιστορία του τραγουδιού;

Γνωρίζετε ποια είναι η αληθινή ιστορία για το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας; Η μουσική είναι κάτι μαγικό. Ο δημιουργός της προσπαθεί να εξωτερικεύσει αυτό που έχει μέσα στο μυαλό και την ψυχή του στο τραγούδι. Και αυτό ακριβώς το σημείο είναι που πολλές φορές δημιουργεί παρεξηγήσεις σχετικά με τις προθέσεις του.

Οι πρώτες πενιές του θρυλικού ζεϊμπέκικου ακούστηκαν από τον τζουρά του παλιού ρεμπέτη Γιώργου Μουφλουζέλη. Ο Μάνος Λοϊζος, ωστόσο, ήθελε το κάτι παραπάνω. Πείθει τον Θανάση Πολυκανδριώτη να αφήσει το μπουζούκι του και να πάρει και αυτός έναν παλιό τζουρά και να συμμετάσχει. Εκείνο το όργανο, όμως, ήταν τόσο παλιό που πλέον δεν μπορούσε να κουρδιστεί και τα φάλτσα διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Όλοι, λοιπόν, άρχισαν να τα παρατάνε και να λένε πως το τραγούδι δεν πρόκειται να «βγει» και πως καλό θα ήταν ο Λοϊζος να προχωρήσει στο επόμενο. Ο Πολυκανδριώτης παρατάει τον παλιό τζουρά και όλα δείχνουν να είναι στον αέρα.

Ο Μάνος Λοϊζος, ωστόσο, δεν ήταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Αποφασίζει με τη βοήθεια ενός τετρακάναλου που υπήρχε στο στούντιο να γράψει το τραγούδι κομμάτι- κομμάτι. Έγραφαν το τραγούδι όσο ο τζουράς ήταν κουρδισμένος. Όταν ξεκουρδιζόταν σταματούσαν. Τον ξανακούρδιζαν και συνέχιζαν. Έτσι το τραγούδι γράφτηκε επί της ουσίας με τη βοήθεια του... μοντάζ!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share