Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γυναίκα βλέπει έναν άνθρωπο να χτυπά ανελέητα ένα σκύλο στο πρόσωπο και το σώμα! Τότε τον πλησιάζει και του λέει να…

Τραγικό!

30 Οκτωβρίου 2019 08:10
Γυναίκα βλέπει έναν άνθρωπο να χτυπά ανελέητα ένα σκύλο στο πρόσωπο και το σώμα! Τότε τον πλησιάζει και του λέει να…

Στο Detroit, η Μπριάν Σμίθ είδε έναν άνδρα να χτυπά έναν σκύλο που ήδη αιμορραγούσε. Αμέσως τον ακολούθησε και ζήτησε να της παραδώσει το σκυλί ή αλλιώς θα τον πήγαινε στην αστυνομία. Αυτό, έκανε τον άνθρωπο να υποχωρήσει και να φύγει. Ο σκύλος αιμορραγούσε από την κακοποίηση και έτσι η Μπριάν αποφάσισε να τον ακολουθήσει.

Θα συγκινηθείτε: Δείτε τον σκύλο που αρνείται να αφήσει το φέρετρο του αφεντικού του!

Ο σκύλος έτρεχε ανάμεσα σε σπίτια, μέχρι που βρήκε ένα σημείο για να κρυφτεί. Η Μπριάν τον βοήθησε, προσφέροντάς του φαγητό και νερό. Του έδωσε επίσης ζεστασιά, τυλίγοντάς τον με μια πετσέτα. Μετέφερε τον σκύλο στο αυτοκίνητό της, μέχρι να φτάσει η βοήθεια.

Το σκυλί ονομάστηκε Ντίζελ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί μια σφαίρα από τη μύτη του. Το μέλλον του Ντίζελ έμοιαζε λαμπρό, καθώς η Μπριάν ήθελε να τον υιοθετήσει.

Παρόλο που έχει ήδη υιοθετήσει ένα άλλο σκυλί, προσφέρει και στον Ντίζελ την αγάπη της!

Ραγίζει καρδιές η κακοποιημένη σκυλίτσα που δεν τολμάει να κοιτάξει πουθενά!

Mόνον η χρόνια κακοποίηση θα μπορούσε να δημιουργήσει τέτοιο τρόμο στην Κάρα, μια σκυλίτσα που δεν τολμάει ούτε να σηκώσει το βλέμμα της από τον τοίχο.

Συγκλονιστικό! Αδέσποτη σκυλίτσα θήλαζε ανθρώπινο νεογέννητο μωρό που πέταξε στα σκουπίδια η μητέρα του

Η Κάρα διασώθηκε από την οργάνωση PAWS Animal Rescue Ireland, το προσωπικό της οποίας προσπαθούσε να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα, αρχικά χωρίς επιτυχία.

Οι κτηνίατροι επιβεβαίωσαν ότι η Κάρα δεν είχε κάποιο οργανικό πρόβλημα, αλλά προφανώς είχε υποστεί πολύχρονη κακοποίηση και της ήταν αδύνατον να εμπιστευτεί ανθρώπους.

Η αγάπη και η υπομονή όμως έκαναν το θαύμα τους κι έτσι η Κάρα συνήλθε, απέκτησε τετράποδους φίλους και τελικά υιοθετήθηκε.

Μαμά σκυλίτσα γεννάει τα κουτάβια της και ο μπαμπάς σκύλος την περιποιείται με αγάπη και στοργικότητα

Μετά τη γέννηση των τεσσάρων κουταβιών της, η μητέρα σκυλίτσα δεν θα μπορούσε να κινηθεί και παρέμεινε ξαπλωμένη ανασαίνοντας βαριά.

Αλλά ο αρσενικός Γερμανικός Ποιμενικός έδειχνε την αγάπη του προς την μητέρα, μένοντας όλη την ώρα δίπλα της.

Είναι εκπληκτική η αγάπη που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε δύο ζώα!

Μαμά σκυλίτσα γαβγίζει σε οδηγούς για να σταματήσουν και να σώσουν το κουτάβι της που το χτύπησε αυτοκίνητο

Η μητέρα ήταν πλημμυρισμένη από την αγάπη που της έδειχνε το αρσενικό, ενώ τα τέσσερα κουτάβια της απολάμβαναν τη ζεστή αγκαλιά της μητέρας τους.

Βλέποντας αυτά τα σκυλιά αντιδρούν με τόση αγάπη μετά τη γέννηση των κουταβιών τους συνειδητοποιούμε ότι όλα τα ζώα έχουν αισθήματα!

Σκυλίτσα προσπαθούσε να βγάλει από τον κάδο σκουπιδιών τα κουτάβια της που κάποιος πέταξε ζωντανά!

Δύο φοιτήτριες, η Φρειδερίκη και η Μάγδα, εντόπισαν ένα θηλυκό σκυλί που είχε γεννήσει πρόσφατα, να κλαίει και να γρατζουνάει με μανία ένα κάδο σκουπιδιών που βρισκόταν έξω από το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων προσπαθώντας ταυτόχρονα να πηδήξει μέσα στα σκουπίδια.

Όταν οι δύο γυναίκες πλησίασαν τη σκυλίτσα για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και είναι ανήσυχη άκουσαν το κλάμα των κουταβιών της να έρχεται μέσα από τον κάδο. Εκεί βρήκαν τα 9 κουταβάκια της που κάποιος εγκληματίας αφού πρώτα τα έκλεισε μέσα σε σακούλα στη συνέχεια τα πέταξε ζωντανά στα σκουπίδια.

Οι φοιτήτριες έβγαλαν τα μωρά από τον κάδο και τα μετέφεραν μαζί με τη σκυλομαμά τους σ’ ένα πιο ασφαλές μέρος όπου δεν βρέχονταν. Ακολούθως ενημέρωσαν το Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων «Animal Action Ioannina» και ζήτησαν τη βοήθεια του.

Εθελοντές του Συλλόγου έσπευσαν επί τόπου και παρέλαβαν τα κουτάβια και τη μαμά τους και μεταφέρθηκε όλη η σκυλο – οικογένεια σε ασφαλές σημείο. Μόλις τα 9 κουταβάκια απογαλακτιστούν θα αναζητήσουν τις δικές τους οικογένειες όπως επίσης και η μαμά τους.

«Όχι ότι δεν έχουμε βρει ξανά πεταμένα ζωντανά κουταβάκια σε κάδους σκουπιδιών, αλλά το να βλέπεις μία σκυλίτσα που είναι μάνα να κλαίει έξω κάδο σκουπιδιών, να γρατζουνάει τον κάδο, και να προσπαθεί να ανέβει για να βγάλει τα μωρά της που της τα πέταξαν εκεί, είναι συγκλονιστικό. Ευχαριστούμε τον εξωτερικό κτηνίατρο που τον επισκέφτηκε ένα από τα αδερφάκια καθώς είχε ένα μεγάλο εξόγκωμα στο λαιμό και πρόσφερε στο κουταβάκι αφιλοκερδώς επέμβαση, περίθαλψη και θεραπεία» αναφέρει ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων «Animal Action Ioannina».

Την έγλειψε ο σκύλος της και οι γιατροί αναγκάστηκαν να της κόψουν τα χέρια και τα πόδια!

Η Μαίρη Τρέινερ, από το Οχάιο των ΗΠΑ, έζησε μια απίστευτη και σπάνια περιπέτεια. Ξύπνησε στο νοσοκομείο μετά από κώμα και ανακάλυψε ότι οι γιατροί της είχαν κόψει τα χέρια και τα πόδια της. Ο λόγος, μια σπάνια ασθένεια που εκδήλωσε όταν την έγλειψε ο σκύλος της.

Σκύλος υποδέχεται το νεογέννητο μωρό στο σπίτι! Η αντίδρασή του θα σας «λυγίσει»! (Video)

Η Τρέινερ νόμιζε ότι είχε μια απλή ίωση. Ο πολύ υψηλός πυρετός που δεν έπεφτε την έκανε να πάει στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι άρχισε να αναπτύσσει γάγγραινα.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι δημιουργήθηκε μια αντίδραση από το σάλιο του σκύλου της, όταν την έγλειψε στο χέρι που είχε μια γρατζουνιά, προκαλώντας κατάρρευση του ανοσοποιητικού της συστήματος. Η 54χρονη έπαθε σήψη και κατέρρευσαν το συκώτι και τα νεφρά της. Στην συνέχεια ανέπτυξε δυσκολία στην αναπνοή, με αποτέλεσμα οι γιατροί να την βάλουν στη μηχανική υποστήριξη και σε τεχνητό κώμα.

Οι γιατροί βγήκαν ότι το βακτήριο που προκαλούσε όλα αυτά τα προβλήματα ήταν το capnocytophaga canimorsus, που βρίσκεται συχνά στο σάλιο του σκύλου. Όπως τόσο καταστροφικά αποτελέσματα προκαλεί μόνο σε έναν στο εκατομμύριο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share