Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θα συγκινηθείτε: Δείτε τον σκύλο που αρνείται να αφήσει το φέρετρο του αφεντικού του!

Αληθινή ιστορία!

29 Οκτωβρίου 2019 17:42
Θα συγκινηθείτε: Δείτε τον σκύλο που αρνείται να αφήσει το φέρετρο του αφεντικού του!

Η αληθινή ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω θα σας συγκινήσει! Σκύλος αρνείται να αφήσει το φέρετρο του αφεντικού του που σκοτώθηκε.

Τριάντα τέσσερα φέρετρα κείτονται, το ένα δίπλα στο άλλο, στο εσωτερικό ενός γυμναστηρίου στο Ασκόλι Πιτσένο της Ιταλίας και δίπλα σε ένα από αυτά αρνείται να εγκαταλείψει το φέρετρο του αφεντικού το μικρόσωμο σκυλάκι, αφοσιωμένο μέχρι τέλους στον ιδιοκτήτη του. Με την ευκαιρία διαβάστε: Θυμάστε το σκυλάκι που επέζησε μέσα σε φούρνο από την πυρκαγιά στο Μάτι; Δείτε που βρίσκεται σήμερα!

Η εικόνα της γεμάτης με φέρετρα αίθουσας αποτυπώνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο τις ολέθριες επιπτώσεις του φονικού σεισμού που στοίχισε τη ζωή σε 290 ανθρώπους και άφησε άστεγους χιλιάδες Ιταλούς...

Θα λιώσετε! Σκύλος ανακαλύπτει για πρώτη φορά κάτι... που θα τον τρελάνει!

Μαμά σκυλίτσα γεννάει τα κουτάβια της και ο μπαμπάς σκύλος την περιποιείται με αγάπη και στοργικότητα

Μετά τη γέννηση των τεσσάρων κουταβιών της, η μητέρα σκυλίτσα δεν θα μπορούσε να κινηθεί και παρέμεινε ξαπλωμένη ανασαίνοντας βαριά.

Αλλά ο αρσενικός Γερμανικός Ποιμενικός έδειχνε την αγάπη του προς την μητέρα, μένοντας όλη την ώρα δίπλα της.

Είναι εκπληκτική η αγάπη που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε δύο ζώα!

Μαμά σκυλίτσα γαβγίζει σε οδηγούς για να σταματήσουν και να σώσουν το κουτάβι της που το χτύπησε αυτοκίνητο

Η μητέρα ήταν πλημμυρισμένη από την αγάπη που της έδειχνε το αρσενικό, ενώ τα τέσσερα κουτάβια της απολάμβαναν τη ζεστή αγκαλιά της μητέρας τους.

Βλέποντας αυτά τα σκυλιά αντιδρούν με τόση αγάπη μετά τη γέννηση των κουταβιών τους συνειδητοποιούμε ότι όλα τα ζώα έχουν αισθήματα!

Απίστευτο: Καφετέρεια σερβίρει καφέ και κόργκι!

Απίστευτη είναι η είδηση για την καφετέρεια που σερβίρει εκτός από καφέ και κόργκι! Είναι μια ράτσα σκύλου που θα σας κάνει να θέλετε κι εσείς να επισκεφτείτε αυτή την καφετέρεια!

Καφετέρια προσφέρει στους επισκέπτες της την ευκαιρία να κάνουν παρέα με χαριτωμένα τετράποδα ράτσας Κόργκι. Σκύλος υποδέχεται το νεογέννητο μωρό στο σπίτι! Η αντίδρασή του θα σας «λυγίσει»!

Η καφετέρια ονομάζεται «Κόργκι στον κήπο» και φιλοξενεί 12 σκυλάκια της ράτσας.

Βρίσκεται στην Ταϊλάνδη και οι πελάτες μπορούν να φωτογραφηθούν και να παίξουν μαζί τους.

Επίσης ακόμα μία καφετέρια στη Σαγκάη, έχει σκυλιά ράτσας Κόργκι τα οποία φορούν μπλουζάκια με κωδικούς QR και οι πελάτες σκανάρουν με ειδική εφαρμογή στο κινητό τους και έτσι παραγγέλνουν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share