Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιατί δεν πρέπει να είναι ζυγός ο αριθμός λουλουδιών σε μια ανθοδέσμη; Δες τον λόγο και θα καταλάβεις!

Το ήξερες;

23 Οκτωβρίου 2019 14:08
Γιατί δεν πρέπει να είναι ζυγός ο αριθμός λουλουδιών σε μια ανθοδέσμη; Δες τον λόγο και θα καταλάβεις!

Δεν υπάρχει ωραιότερο δώρο για έναν ερωτευμένο από μία ανθοδέσμη! Εκφράζεις έτσι αγάπη και το χρώμα των υποδηλώνει έρωτα και πάθος. Μία ανθοδέσμη ποτέ δεν πρέπει να αποτελείται από ζυγό αριθμό λουλουδιών!

Δείτε επίσης: Κόλπο για να διατηρήσεις τα λουλούδια στο βάζο περισσότερες μέρες!

Ο ζυγός αριθμός συμβολίζει το τέλειο και το ιδανικό. Στέλνουμε πάντα μονό αριθμό τριαντάφυλλων και το ζυγό τον συμπληρώνει το «λουλούδι» που είναι ο αποδέκτης.

Τι συμβολίζει κάθε χρώμα;

Κόκκινα τριαντάφυλλα: Αληθινή αγάπη, σεβασμός, πάθος.
Ροζ τριαντάφυλλα: Χαρά, ευχαρίστηση, θαυμασμό, ευτυχία.
Λευκά τριαντάφυλλο: Αθωότητα, καινούρια αρχή, εντιμότητα, κατανόηση.
Κίτρινα τριαντάφυλλα: Ζήλια και απιστία. Το μόνο χρώμα που δεν εκφράζει τον ρομαντισμό και τον έρωτα.
Πορτοκαλί τριαντάφυλλα: Πάθος, «φωτιά», ενθουσιασμός, επιθυμία. Συναγωνίζονται τα κόκκινα ως αγγελιοφόροι ενός δυνατού έρωτα.
Μπλε τριαντάφυλλα: Παράγονται μόνο με τεχνητό τρόπο και συμβολίζουν την επιθυμία για το ανεκπλήρωτο. Σαν να λέμε: «Μπορεί να μην σε έχω, αλλά δεν θα σταματήσω να σε σκέφτομαι».
Μαύρα τριαντάφυλλα: Τέλος και αποχαιρετισμός. Ιδανικά για να δηλώσουν το τέλος μιας σχέσης.

Το "Άνθος των Πτωμάτων" είναι το πιο ωραίο λουλούδι στον κόσμο!

Μπορεί να σας φαίνεται εντυπωσιακό αλλά αυτό το λουλούδι ονομάζεται το "Άνθος των πτωμάτων". Αλήθεια ποια είναι ιστορία του; Στο χωριό των ζωντανών νεκρών...Τα πτώματα κυκλοφορούν στους δρόμους...

Η καταγωγή του φυτού είναι από τα τροπικά δάση της Σουμάτρα και χρειάζεται υγρό κλίμα για να ευδοκιμήσει, ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι τα 6 μέτρα ύψος. Η άνθισή του είναι σπάνια, ενώ το λουλούδι του είναι γνωστό παγκοσμίως με την ονομασία »άνθος των πτωμάτων» (σ.σ. corpse flower), λόγω της αποκρουστικής μυρωδιάς που αναδίδει, η οποία μοιάζει με την οσμή σάρκας σε αποσύνθεση.

Η διάρκεια ζωής του φυτού μπορεί να αγγίξει τα 40 χρόνια, ενώ το άνθος διατηρείται μόλις μία εβδομάδα και και είναι ένα από τα ωραιότερα στον κόσμο. Παγκοσμίως υπάρχουν μόνο 134 καταγεγραμμένες ανθοφορίες από τεχνητή καλλιέργεια.

Η σοφίτα τους ήταν κλειστή για 70 χρόνια - Όταν αποφάσισαν να δουν τι έχει μέσα, πάγωσαν με αυτό που αντίκρισαν!

Μια αληθινή ιστορία είναι αυτή με μια ομάδα φοιτητών που αποφάσισαν να δουν τι έχει μέσα η σοφίτα τους και πάγωσαν με αυτό που αντίκρισαν!

Μία ομάδα φοιτητών από τη Νορβηγία είχε μόλις μετακομίσει στο καινούργιο τους σπίτι, όταν ο ιδιοκτήτης ανέφερε πως υπήρχε ένα “μυστικό δωμάτιο” κρυμμένο – αλλά δεν είπε ακριβώς το πού.Εννοείται πως η περιέργεια τους νίκησε

Τον Μάιο του 2013, οι ενοικιαστές έβαλαν στην άκρη τις σπουδές τους για να ψάξουν το μυστικό δωμάτιο. Μόλις τελείωσαν, ανέβασαν τα εκπληκτικά τους αποτελέσματα στο Imgur.

Μετά από ώρες ερευνών, τελικά κατάφεραν να ανακαλύψουν τον κρυφό χώρο κοντά στο πίσω μέρος της σκοτεινής και σκονισμένης σοφίτας, αλλά ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν περίμεναν να ανακαλύψουν μία τέτοια χρονοκάψουλα με τόσο πλούσια ιστορία.

Όταν έφτασαν στη σοφίτα, είχαν ένα καλό προαίσθημα. Μόλις ανέβηκαν τη σκάλα, το ταξίδι ξεκίνησε…

Εξωτερικά, μοιάζει με μία συνηθισμένη σοφίτα. Σκοτεινή και μουντή, αλλά δεν φαινόταν να έχει κάτι παράξενο.

Το μυστικό δωμάτιο που έψαχναν ήταν κρυμμένο πίσω από την ξύλινη επένδυση που βρισκόταν στο πίσω μέρος της σοφίτας

Μόνο όταν μία από τους φοιτητές τέντωσε τα πόδια της και έσπρωξε την ξύλινη επένδυση κατάφεραν να ανακαλύψουν το κρυφό δωμάτιο. Από ότι φαίνεται, είχε χρησιμοποιηθεί σαν κρησφύγετο κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, πριν 70 χρόνια.


Το μυστικό δωμάτιο ήταν πολύ στενό και μικρό και δεν μπορούσαν να φανταστούν κάποιον να κρύβεται εκεί για καιρό. Αν και συνήθως τέτοια δωμάτια ήταν συνήθως τα κρησφύγετα για όλη την οικογένεια.

Γραμμένο στο Νορβηγικά, οι φοιτητές βρήκαν ένα σημείωμα που έλεγε: “Εάν έχεις κακό στομάχι, δεν σου επιτρέπεται να περάσεις.”

Βρήκαν και έναν συναγερμό που λειτουργούσε σαν προειδοποιητική λυχνία.

Είδαν επίσης έναν σκισμένο χάρτη της Βρετανίας και της βόρειας Γαλλίας να κρέμεται στον τοίχο.

Εδώ φαίνεται ολόκληρο το δωμάτιο. Μπορείτε να φανταστείτε μία οικογένεια να ζει στον χώρο αυτό;

Και τελικά, οι φοιτητές έκαναν άλλη μία εκπληκτική ανακάλυψη – ένα μικρό αδέσποτο παπούτσι που μπορούσε να χωρέσει μόνο σε μία κούκλα…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share