Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι γιοι του, έστελναν μηνύματα κατά τη διάρκεια του φαγητού. Έτσι αποφάσισε να τους δώσει ένα καλό μάθημα.

Απίστευτο!

21 Οκτωβρίου 2019 14:07
Οι γιοι του, έστελναν μηνύματα κατά τη διάρκεια του φαγητού. Έτσι αποφάσισε να τους δώσει ένα καλό μάθημα.

Με την τεχνολογία να έχει πάρει τα ηνία, οι πραγματικές συζητήσεις με φίλους και την οικογένειά μας, μοιάζουν να έχουν «ξεθωριάσει»! Αυτός ο πατέρας όμως, αποφάσισε να αναλάβει δράση όταν οι γιοί του ασχολούνταν συνέχεια με τα κινητά τους κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Δείτε επίσης: Σοκ! Δύο αδέρφια πυροβόλησαν πατέρα μπροστά στα 4 παιδιά του! (Video)

Το φιλμ μικρού μήκους του Μάθιου Άμπελερ ονομάζεται «Pass The Salt» και καθρεφτίζει με χιουμοριστικό, αλλά παράλληλα έξυπνο τρόπο την πραγματικότητα μιας μοντέρνας οικογένειας.

Μπαμπάς – Παιδιά: 1 – 0!

Ο πατέρας του πέθανε πριν από μερικούς μήνες! Σήμερα βρίσκει αυτό κάτω από το γραφείο του! (photo)

Ο πατέρας του πέθανε πριν από μερικούς μήνες! Σήμερα βρίσκει αυτό κάτω από το γραφείο του! Συγκλονιστικό: Η γυναίκα που γνώριζε την ημερομηνία θανάτου της!

Συγκεκριμένα, ο γιος αποσυναρμολόγησε τον πάγκο εργασίας του νεκρού πατέρα του. Τότε βρήκε αυτό το κρυμμένο μήνυμα

Λίγους μήνες πριν, ο πατέρας αυτού του νεαρού πέθανε. Όταν ο γιος αποσυναρμολογούσε τον πάγκο εργασίας που είχε φτιάξει πατέρας για τη μητέρα του, βρήκε ένα κρυμμένο μήνυμα στην κάτω πλευρά, το οποίο κοινοποίησε στο διαδίκτυο:

Ο μπαμπάς μου πέθανε στις 26 Φεβρουαρίου στην ηλικία των 51 χρόνων λόγω ρήξης αρτηρίας. Έφτιαξε αυτόν τον πάγκο εργασίας για τη μητέρα μου όταν εκείνη άρχισε να ασχολείται με την εγχάραξη σε μέταλλο. Το μήνυμα του λέει:

“Σ’αγαπώ,Μπέκα. Ό,τι μέρα και να είναι σήμερα, ελπίζω να είναι καλή. Ο Θεός απάντησε στις προσευχές μου τη μέρα που μου έστειλε εσένα. Ξέρω ότι αυτές οι μέρες είναι οι καλύτερές μου και είμαι χαρούμενος που είσαι κι εσύ σ’αυτές. Δεν είμαι σίγουρος αν θα το δεις ποτέ αυτό, αλλά αν το δεις, να ξέρεις ότι σε αγαπώ πάρα πολύ. Αν υπάρχει ένα πράγμα που θέλω στη ζωή μου, είναι να είμαι τόσο καλός σε σένα όσο είσαι κι εσύ σε μένα. Αν μπορέσω να το κάνω αυτό, θα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο.

Σ’αγαπώ, όμορφη γυναίκα μου’”

Πόσο τραγικό που η γυναίκα του διάβασε αυτό το μήνυμα αγάπης μετά τον θάνατο του άντρα της. Αλλά θα θυμάται για πάντα πόσο την αγάπησε.

Πίστευε ότι το μωρό της πέθανε στη γέννα! Τριάντα χρόνια μετά έπαθε το σοκ της ζωής της! (photos)

Το σοκ της ζωής της έπαθε μια γυναίκα από την Καλιφόρνια όταν έμαθε ότι το μωρό της, το οποίο νόμιζε ότι είχε πεθάνει στη γέννα πριν από 30 χρόνια, όχι μόνο ήταν ζωντανό, αλλά ήθελε να έρθει και σε επαφή μαζί της. Άνοιξε ανυπόμονος το δώρο του πιστεύοντας πως είναι ένα ρολόι! Το περιεχόμενο όμως, τον έκανε να κλάψει…

Η γυναίκα γέννησε όταν ήταν μόλις 17 χρόνων και αρχικά η μητέρα της της είχε πει ότι δεν επιτρεπόταν να κρατήσει το παιδί.

«Την επόμενη μέρα ήρθε και μου είπε ότι το μωρό πέθανε 15 λεπτά αφότου γεννήθηκε. Ότι δεν τα κατάφερε γιατί ήταν άρρωστο», ανέφερε η Τίνα.

Επί τρεις δεκαετίες, η ίδια και ο σύζυγός της δεν ξέχασαν ποτέ το μωρό τους, το οποίο «γιόρταζαν» κάθε χρόνο την ημέρα των γενεθλίων του.

Όπως περιέγραψε ο σύζυγός της Έρικ, ήταν μια πολύ επώδυνη στιγμή κάθε χρόνο, κατά την οποία και οι δύο ένιωθαν βαθιά θλίψη.

Η γυναίκα είχε εγκαταλείψει εδώ και πολλά χρόνια την ελπίδα ότι το μωρό της μπορεί να ήταν ζωντανό. Πέρυσι, ωστόσο, έλαβε ένα email, στο οποίο της έγραφαν:

«Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε, γιατί όπως φαίνεται, είσαι η μητέρα μου».

Μετά από εξέταση DNA, επαληθεύτηκαν τα λεγόμενα του γιου της.

Το μωρό της είναι πλέον ένας 30χρονος ενήλικας, που ζει με τη γυναίκα του και το παιδί του. Τον υιοθέτησε μια οικογένεια πέντε μέρες αφότου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λας Βέγκας.

Οι βιολογικοί γονείς του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και επικοινωνούν πλέον μαζί του σχεδόν κάθε μέρα τους τελευταίους μήνες, ενώ αναμένεται να συναντηθούν για να γνωριστούν από κοντά τον Νοέμβριο, αφού ζουν σε διαφορετικές πολιτείες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share