Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Λάουρα 45 ετών: «Ερωτεύτηκα το γιο της καλύτερης μου φίλης… Έχει την ηλικία του παιδιού μου…!»

Μια αληθινή ιστορία που συγκλονίζει!

20 Οκτωβρίου 2019 19:54
Λάουρα 45 ετών: «Ερωτεύτηκα το γιο της καλύτερης μου φίλης… Έχει την ηλικία του παιδιού μου…!»

Η είναι Λάουρα 45 ετών και ερωτεύτηκε τον γιο της καλύτερης της φίλης που τυγχάνει να έχει την ίδια ηλικία με το παιδί της! Μια αληθινή ιστορία που συγκλονίζει! Νίκη, 33 ετών: Μετά από 2 χρόνια διαζυγίου έμαθα ότι ο πρώην μου τα έχει με την πρώτη μου ξαδέλφη

Με λένε Λάουρα και είμαι 45 ετών. Είμαι ξεναγός και είμαι παντρεμένη εδώ και 24 χρόνια με έναν υπέροχο άντρα. Ο γάμος μας ήταν χωρίς προβλήματα και η σχέση μας αρμονική και ευτυχισμένη. Κάτια, 29 ετών: Είμαι παντρεμένη αλλά ερωτεύτηκα έναν ιερέα, θα τα πω όλα στην παπαδιά για να τον αφήσει

Ο άντρας μου είναι αρχιτέκτων και λείπει πολύ συχνά στο εξωτερικό γιατί δραστηριοποιείται και στη Βουλγαρία.

Εγώ, από την πλευρά μου, κάνω επίσης πολλά ταξίδια δεδομένου πως το επάγγελμά μου επιβάλει μετακινήσεις εντός Ελλάδος κυρίως από την άνοιξη και μετά.

Ο γιος μας είναι φοιτητής ιατρικής και σπουδάζει στην Αγγλία. Έρχεται όμως συχνά στο πατρικό του γιατί μας λείπει πολύ. Όλα καλά μέχρι την στιγμή που ερωτεύτηκα το γιο της καλύτερης μου φίλης.

Αληθινή ιστορία: “Την μέρα του γάμου μας έκανε έρωτα με… “!

«Θα μου πείτε και εσείς μια ζωή ήρεμη είναι αυτή που περιγράφεις και στρωμένη σε ήρεμες βάσεις. Τι θες και τα σκαλίζεις; Γιατί μπλέκεις σε περιπέτειες»; Γωγώ, 32 ετών: Έχω παιδί με τον πατέρα της κολλητής μου και αν δεν μου γράψει το σπίτι του θα τα αποκαλύψω όλα

Πιστέψτε με δεν ήταν κάτι που το επιδίωξα ποτέ ούτε και υπήρχε λόγος. Έγινε εντελώς μα εντελώς ξαφνικά. Ο έρωτας εισέβαλε σα σίφουνας και μου πήρε τα μυαλά και τη ψυχή μαζί.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήμασταν καλεσμένοι στο εξοχικό της καλύτερης μου φίλης. Εκεί έτυχε να ήταν και ο γιος της φιλενάδας μου. Είχα να τον δω χρόνια γιατί εργαζόταν μετά τις σπουδές του στην Ιταλία. Άρχισε στην αρχή να με φλερτάρει διακριτικά και μετά όλο και πιο κτητικά. Ξένια, 29 ετών: Τα έχω με τον υπάλληλο μας αλλά τον θέλει και η αδερφή μου

Προσπάθησα να τον αποφύγω αν και οφείλω να είμαι ειλικρινής και να πως πως κολακεύτηκα πολύ. Πρόκειται για ένα παλικάρι 3 χρόνια μεγαλύτερο του παιδιού μου. Όμορφος άνθρωπος και ψυχικά και εμφανισιακά.

Ήμουν όμως μαγκωμένη και συγκρατημένη γιατί έπρεπε να σεβαστώ το γάμο μου, τη φιλενάδα μου και τις αρχές μου.

Πραγματικά αν και η έλξη ήταν αμοιβαία κατάφερα να μην ενδώσω. Το φθινόπωρο, όμως, όλο και εμφανιζόταν ο γιος της φίλης μου μπροστά μου. Σε κάθε μου ξενάγηση ήταν παρόν διακριτικά πάνω στη μηχανή του λες και περίμενε να πάρω το χρόνο μου.

Νίκη, 33 ετών: Μετά από 2 χρόνια διαζυγίου έμαθα ότι ο πρώην μου τα έχει με την πρώτη μου ξαδέλφη

Πράγματι ήρθαν έτσι οι καταστάσεις και γίναμε ζευγάρι. Είμαι πολύ ευτυχισμένη μαζί του.

Νιώθω κάθε κύτταρο του κορμιού μου να ξαναζεί και να ξανανιώνει. Πέραν της σωματικής μας έλξης επικοινωνούμε εξαιρετικά μεταξύ μας. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα και είναι λες και έχω βρει την αδελφή ψυχή.

Το είπα στο παιδί μου και αν και στην αρχή σοκαρίστηκε το αποδέχθηκε με χαρά. Το ανακοίνωσα επίσης και στο σύζυγό μου ο οποίος και θύμωσε και μου ζήτησε διαζύγιο. Ζέτα, 32 ετών: Πιέζω τον στρατιωτικό άνδρα μου, να μεταθέσει τον οδηγό του, γιατί ενώ έχουμε σχέση φλερτάρει με την αδελφή μου

Η φιλενάδα μου είναι έξω φρενών μαζί μου και βέβαια με αποκαλεί τσούλα. Λυπάμαι γι΄ αυτό και αντιλαμβάνομαι την πικρία της. Καταλαβαίνω πως η διαφορά ηλικίας πάντα σοκάρει. Όμως είμαστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι που η αγάπη μας ενώνει.

Επιπλέον δεν είμαι η γυναίκα που της αρέσουν τα σκάνδαλα και ποτέ δεν προκάλεσα εξωσυζυγική σχέση.

Δε με δικαιολογώ γιατί μάνα είμαι και εγώ και θέλω το καλό του παιδιού μου. Αυτά όμως γίνονται χωρίς σχέδιο και πραγματικά προκαλούν πόνο και ευθύνη.

Ευθύνη γιατί δε θέλω οι πράξεις μου να πληγώνουν και λυπάμαι που κατέστρεψα μια ταχτοποιημένη ζωή. Ήταν όμως πάνω από τις δυνάμεις μου και θέλω να το ζήσω με όλο μου το «είναι»….

Ελπίζω και εύχομαι να με καταλάβουν όλοι τους και τα πράγματα να μπουν σιγά σιγά σε μια τάξη. Ο καιρός θα δείξει.

Αληθινή ιστορία: “Την μέρα του γάμου μας έκανε έρωτα με… “!

Αληθινή ιστορία: “Την μέρα του γάμου μας έκανε έρωτα με… “!

Ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αρραβωνιαστήκαμε. Πάντα όμως μου άρεσε και ο κολλητός του... «Π». Ήταν φίλοι από παιδιά και μεγάλωσαν μαζί, σχεδόν σαν αδέλφια! Μια αληθινή ιστορία που συγκλονίζει!

Δείτε επίσης: Γωγώ, 32 ετών: Έχω παιδί με τον πατέρα της κολλητής μου και αν δεν μου γράψει το σπίτι του θα τα αποκαλύψω όλα

Πάντα ζήλευα την φιλία τους και το πόσο κοντά ήταν ο ένας στον άλλο. Περνούσαν πολύ χρόνο μαζί σε σημείο που μερικές φορές ένιωθα παραμελημένη.

Το συζήτησα με τον «Π» ο οποίος, ενώ στην αρχή έδειξε να με καταλαμβάνει, στην συνέχεια με αποκάλεσε εγωίστρια και παραπονιάρα! Γέλασα λίγο με τους χαρακτηρισμούς του και εντελώς απρόσμενα με άρπαξε και με φίλησε!

Ενώ έπρεπε να είχα αντιδράσει, να τον χαστουκίσω, να τον σπρώξω μακριά, δεν το έκανα! Μου χαμογέλασε και μου είπε ότι με ήθελε καιρό, πριν ακόμα γνωρίσω τον «Μ» και πως δεν αντέχει να με βλέπει με άλλον.

Αληθινή ιστορία: “Την μέρα του γάμου μας έκανε έρωτα με… “!

Από εκείνη τη μέρα τον ερωτεύτηκα. Ο ίδιος όμως απομακρύνθηκε..σχεδόν με απέφευγε..

Ο «Μ» δεν έμαθε ποτέ για το φιλί κι έτσι χωρίς καλά καλά να το καταλάβω έφτασε η μέρα του γάμου μου. Ο «Π» φυσικά ήταν ο κουμπάρος μας.

Στο πάρτι που ακολούθησε είδα τον «Π» να χορεύει τρυφερά με μια καλεσμένη. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα τόση ζήλια.

Διέκοψα τον χορό τους και προφασιζόμενη ότι ήθελα να του μιλήσω τον απομάκρυνα από κοντά της. Του είπα πως ήθελα κάτι σημαντικό να του πω και με ακολούθησε στις τουαλέτες. Εκεί ήταν που άρχισα να τον φιλώ παθιασμένα. Ανταποκρίθηκε και ενδώσαμε στο πάθος μας χωρίς να μας νοιάζει τίποτα.

Δεν το μετάνιωσα ποτέ..ήταν το καλύτερο σ ε χ της ζωής μου! Και το καλύτερο? Αργότερα έμαθα ότι η καλεσμένη που χόρευε με τον «Π» ήταν κάποια που τον είχε βάλει στο μάτι. Είχε όμως θυμώσει που δεν επέστρεψε να συνεχίσουν το χορό και δεν του ξαναμίλησε από τότε. Ευτυχώς γιατί τον θέλω μόνο για μένα!

Συνεχίζουμε να έχουμε παράνομο δεσμό και ευτυχώς ο άντρας μου δεν έχει μάθει τίποτα.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share