Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Δείτε τι έκαναν σε ένα φανάρι που δεν άναβε το πράσινο χρώμα!

Βρέθηκε η λύση!

21 Οκτωβρίου 2019 10:41
Απίστευτο: Δείτε τι έκαναν σε ένα φανάρι που δεν άναβε το πράσινο χρώμα!

Σε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα έδωσαν λύση! Δια της ατόπου απαγωγής θα πρέπει να καταλάβουν οι οδηγοί αν το φανάρι είναι πράσινο για να περάσουν και να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα!

Δείτε επίσης: Προσοχή: 100 ευρώ πρόστιμο για κάτι που κάνει το 99% των Ελλήνων οδηγών!

Αρκετά συχνά τα λέμε για τους Έλληνες οδηγούς που είναι από τους πιο άναρχους στον κόσμο...

Πέρα όμως από την ευθύνη όλων όσων παίρνουν το τιμόνι στα χέρια τους, υπάρχει και η ευθύνη της πολιτείας που αφήνει πολλά πράγματα στην τύχη τους.

Όπως για παράδειγμα το παρακάτω φανάρι που βλέπετε στην φωτογραφία, στο οποίο δεν δουλεύει το πράσινο. Απλά σκεφτείτε αν δεν ανάβει το κόκκινο τότε τι άλλο μπορεί να είναι; Πράσινο;

Έτσι, κάποιος αποφάσισε να γράψει σε ένα σημείωμα: «Αν δεν ανάβει το κόκκινο, τότε είναι πράσινο».

Προφανώς ο συγκεκριμένος θα απηύδησε από τις ουρές που θα είχαν δημιουργηθεί από τους οδηγούς που θα περίμεναν να δουν το πράσινο για να ξεκινήσουν.

Δεν υπάρχει αυτό που θα δείτε! Αυτοί είναι οι θεοί οδηγοί των φορτηγών! (Video)

Δεν υπάρχει αυτό που θα δείτε! Αυτοί είναι οι θεοί οδηγοί των φορτηγών!

Σε αυτό το καταπληκτικό βίντεο βλέπουμε σε ένα τρομο-δρόμο οδηγούς φορτηγών να συναντιούνται σε μία πολύ επικίνδυνη στροφή. Απίστευτο βίντεο: Δυο φορτηγά «τσακώνονται» και το ένα πέφτει κάτω από μια γέφυρα!

Ο δρόμος φαίνεται πραγματικά τρομακτικός και δεν γνωρίζουμε που είναι αν και σε κάποια σχόλια κάποιοι λένε ότι βρίσκεται στη Νορβηγία More og Romsdal, στο Trollstigen.Το βίντεο είναι ερασιτεχνικό από κάποιον που δηλώνει:«Βλέποντας τι κάνουν εδώ, με φρικάρει.

Ο πεθερός μου είναι οδηγός φορτηγού. Έβλεπα τη σκηνή και αναρωτιόμουν πως θα το πετύχουν αλλά τελικά τα κατάφεραν. Είναι καταπληκτικό».Πραγματικά είναι εκπληκτική η ικανότητα τους, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Αυτοί είναι οι δρόμοι του πλανήτη στους οποίους δεν θες να οδηγήσεις ποτέ – Ανάμεσά τους και ελληνικός! (Video)

Αν η ζωή σε πάει στους δρόμους που παρουσιάζει το βίντεο καλό θα είναι να προσέξετε πως θα οδηγήσετε. Η πιο ασυνήθιστη οικογένεια: Δείτε τον αρκούδο-σταρ Στέφαν και τους…γονείς του (Video)

Κουτάβι έχει λόξυγγα και δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι του συμβαίνει!

Η χαριτωμένη αντίδραση του κουταβιού αυτού στον λόξυγγά του.

Ο λόξυγγας είναι ακούσιες συσπάσεις του διαφράγματος που συμβαίνουν σπάνια στον οργανισμό και έχουν διάρκεια από πέντε έως δέκα λεπτά συνήθως. Λόξυγγα δεν έχουν μόνο οι άνθρωποι, αλλά και τα σκυλιά.
Το κουτάβι του βίντεο που ακολουθεί έχει λόξυγγα για πρώτη φορά στη ζωή του και τα έχει εντελώς χαμένα. Κοιτά δεξιά και αριστερά, κοιτάζει πίσω του, γαβγίζει σε κάθε σπασμό και προσπαθεί να καταλάβει τι του γίνεται. Το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως χαριτωμένο βίντεο στο Youtube που φτάνει περίπου τις 19 εκατομμύρια προβολές.

Είναι συχνό φαινόμενο για τα κουτάβια να έχουν λόξυγγα και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όταν μεγαλώσουν μπορεί να τους ξανασυμβεί αν πίνουν γρήγορα νερό, αν φάνε γρήγορα (λόγω του ότι μεγάλη ποσότητα περιττού αέρα εισχωρεί στο στομάχι και απελευθερώνεται με τη μορφή λόξυγγα) ή ακόμα και αν είναι πολύ χαρούμενο.

Δείτε το βίντεο που κάνει πάταγο στο διαδίκτυο:

Απίστευτο: Πήδηξε πάνω σε καμηλοπάρδαλη για να κάνει βόλτα! (Video)

Έναν μεθυσμένο επισκέπτη ζωολογικού κήπου που πήδηξε έναν τεράστιο φράκτη και στη συνέχεια καβάλησε μια καμηλοπάρδαλη αναζητεί η αστυνομία του Καζακστάν. Σοκ: Καμηλοπάρδαλη επιτέθηκε σε μητέρα και τον τρίχρονο γιο της!

Σε βίντεο που τράβηξε ένας άλλος επισκέπτης κι έχει γίνει viral στο μεταξύ, διακρίνεται ο άνδρας να σκαρφαλώνει στο φράκτη και να απλώνει το χέρι του για να χαϊδέψει την καμηλοπάρδαλη στο λαιμό. Στη συνέχεια πηδά πάνω της και αρχίζει τη βόλτα.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου Σιμκέντ και η αστυνομία, αναζητούν τον άνδρα που κατά πάσα πιθανότητα ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ.

Ο συγκεκριμένος ζωολογικός κήπος αποτελεί τουριστική ατραξιόν καθώς φιλοξενεί πάνω από 1.500 ζώα, μεταξύ των οποίων κι ένα κοπάδι με καμηλοπαρδάλεις.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share