Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Twitter: Αυτή η φωτογραφία έγινε viral! Εσείς τι βλέπετε;

Περίτεχνο χτένισμα ή...;

4 Οκτωβρίου 2019 16:34
Twitter: Αυτή η φωτογραφία έγινε viral! Εσείς τι βλέπετε;

Ένα ιδιαίτερο χτένισμα θέλησε να φτιάξει μια νεαρή γυναίκα και αντί να δεχθεί κολακευτικά σχόλια, έγινε viral για λάθος λόγο. Ο λόγος; Το χτένισμα θύμιζε ανδρικό μόριο.

Δείτε επίσης: Επικό: Το σημείωμά μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας που έγινε virlal!

Η φωτογραφία του περίτεχνου χτενίσματος με τις πλεξούδες μιας ανώνυμης γυναίκας δημοσιεύτηκε στο Twitter την Τρίτη από την μπλόγκερ Στέφανι Γιεμπόα, από το Λονδίνο, και η οποία σχολίασε πως το χτένισμα φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε τόσο εξαιτίας των πλεξούδων όσο και επειδή το χρώμα των μαλλιών της κοπέλας είναι ξανθά με μια ελαφριά απόχρωση του ροζ.

«Δεν είδα καν τα μαλλιά»: Το Twitter πήρε φωτιά με το χτένισμα

Φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν την φωτογραφία και οι περισσότεροι συμφώνησαν απόλυτα. «Με την πρώτη ματιά, δεν είδα καν τα μαλλιά» έγραψε κάποιος κι ένας άλλος πρόσθεσε: «Είδα κάτι άλλο για ένα δευτερόλεπτο». Κι ενώ ένας ακόμη ανέφερε πως έπρεπε να ρίξει μια δεύτερη ματιά για να καταλάβει τι έβλεπε, ένας τέταρτος πρόσθεσε: «Διάολε. Κι εγώ το ίδιο έπαθα. Είναι πραγματικά πολύ περίεργο». Ένας ακόμη σχολίασε: «Μοιάζει με πέος… συγνώμη».

Οι χρήστες του Twitter χλεύασαν την λεπτή πλεξούδα και τις λεπτομέρειες με τις μικρές τούφες που ενώνονταν στην πλεξούδα και που θύμιζαν πολύ φλέβες. Η εικόνα, φυσικά έγινε viral συγκεντρώνοντας πάνω από 33.000 likes και 10.000 retweets.

Επίσης, η φωτογραφία θυμίζει πολύ ένα άλλο viral περιστατικό με την γάτα που έχει ένα σημάδι σαν σχήμα φαλλού στην μύτη της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υιοθετηθεί από κάποια οικογένεια και να μένει σε καταφύγιο ζώων στο Σίδνεϊ.

Δείτε γιατί ένας διευθυντής σχολείου στην Κίνα έγινε viral!

Διευθυντής σχολείου στην Κίνα φόρεσε μαύρα ρούχα και αποφάσισε να το... ρίξει στον χωρό μαζί με τους μαθητές!

Ο 40χρονος Zhand Pengei «καίει καρδίες» και συγκινεί στο διαδίκτυο, αφού με αφοσίωση μαθαίνει στα μικρά παιδιά να χορεύουν! Viral: To βίντεο που έχει ξεπεράσει τις 60 εκατ. προβολές και όχι άδικα!

Ντυμένος στα μαύρα και κρατώντας ένα μικρόφωνο για να καθοδηγεί τους μικρούς του φίλους, τα... δίνει όλα.

Βίντεο που «κόβει» την ανάσα: Αεροπλάνο περνά μέσα από το «μάτι» του τυφώνα Ντόριαν!

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο που δείχνει την πτήση αεροπλάνου της NOAA Aircraft Operations Center, μέσα από το «μάτι» του τυφώνα Ντόριαν, «κόβει» την ανάσα. Εντυπωσιακό βίντεο: Αεροσκάφος ξεπροβάλλει ξαφνικά μέσα από πυκνό σύννεφο και προσγειώνεται

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, αρχικά η πτήση φαίνεται να εξελίσσεται ομαλά, όταν, όμως, το αεροσκάφος πλησιάζει προς το «μάτι» του τυφώνα ξεκινούν οι αναταράξεις.

Ο κατηγορίας 5 τυφώνας κατευθύνεται προς τις ΗΠΑ, όπου αναμένεται να χτυπήσει το βράδυ της Τρίτης (τοπική ώρα).

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share