Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Επικό: Το σημείωμά μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας που έγινε virlal!

Κλάμα!

11 Σεπτεμβρίου 2019 16:05
Επικό: Το σημείωμά μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας που έγινε virlal!

Επικό ήταν το σημείωμά μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας το οποίο προειδοποιούσε για μια νυφίτσα!

Ένας από τους συνηθισμένους τρόπους στις πολυκατοικίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο για την ενημέρωση των κατοίκων, είναι οι ανακοινώσεις στα ασανσέρ.Κατά καιρούς έχουν γίνει viral διάφορες που αφορούν κάθε πιθανό και απίθανο λόγο. Εσείς ξέρατε γιατί τα ασανσέρ έχουν καθρέφτες;

Ωστόσο καμία δεν ήταν τόσο παράξενη, όσο αυτή που έχει γίνει viral στην Λεμεσό.

Εκεί, ο διαχειριστής ενημέρωσε τους κατοίκους πως μία νυφίτσα, ναι νυφίτσα, είναι στις σκάλες και ψάχνει μέρος για να γεννήσει, ζητώντας από τους υπόλοιπους να κλείνουν τις πόρτες.

Δείτε την ανακοίνωση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου στα social media.

Δώστε βάση: Ο πραγματικός λόγος που υπάρχει το stop στα ασανσέρ!

Δώστε βάση: Ο πραγματικός λόγος που υπάρχει το stop στα ασανσέρ!

Kάθε ένα ασανσέρ διαθέτει το κουμπί STOP. Αυτό το ξέρεις. Ποτέ δεν αναρωτήθηκες το γιατί και ούτε και εγώ, μέχρι που διάβασα την παρακάτω ιστορία και συνειδητοποιήσα πόσο απαραίτητο είναι αν κινδυνεύεις!

Στην Κορέα, υπάρχει ένας θρύλος (ή μύθος αν θέλετε), που όσοι τον γνωρίζουν ορκίζονται πώς αυτός είναι η αιτία που υπάρχει το κουμπί STOP…

Ήταν μια κοπέλα,19 χρονών, που την έλεγαν Haruko, η οποία ήταν φοιτήτρια σε ένα πανεπιστήμιο της χώρας και έμενε μόνη της. Ένα βράδυ χρειάστηκε να κάτσει εως αργά στη βιβλιοθήκη της σχολής προκειμένου να τελειώσει μια εργασία. Είχε σχεδόν σκοτεινιάσει όταν η Haruko τελείωσε και επέστρεφε στο σπίτι της. Έμενε στον 14ο όροφο σε ένα παλιό διαμέρισμα.

Στάθηκε στην είσοδο του σπιτιού και πάτησε το κουμπί για να καλέσει το ασανσέρ. Η αλήθεια είναι ότι απέφευγε να γυρνάει σπίτι μόνη της το βράδυ διότι δεν αισθανόταν ασφαλής. Όταν έφτασε το ασανσέρ μπήκε μέσα και πάτησε το κουμπί για τον όροφό της. Την ώρα που έκλειναν οι πόρτες, ένας γοητευτικός άντρας μπήκε μέσα βιαστικά και στάθηκε δίπλα ακριβώς δίπλα της.

«Μένεις στον 14ο όροφο;» ρώτησε την Haruko, καθώς κοίταζε το αναμμένο κουμπί στο ασανσέρ.
«Ναι», απάντησε αυτή.
«ΟΚ, εγώ μένω στον 13ο όροφο.» της αποκρίθηκε ο άντρας.

Καθώς ανέβαιναν τους ορόφους παρέμειναν σιωπηλοί. Η Haruko βέβαια έριχνε που και που κλεφτές ματιές προς τον γοητευτικό άντρα και αναρωτιόταν αν ενδιαφερόταν να βγει μαζί της. Όταν κάποια στιγμή γύρισε και την κοίταξε, του χάρισε ένα γλυκό χαμόγελο, για να δείξει πως είναι διαθέσιμη.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή το ασανσέρ σταμάτησε στον 13ο όροφο. Οι πόρτες άνοιξαν και ο άνδρας κατέβηκε και της είπε «Θα σε δω αργότερα» και η Haruko ανταποκρίθηκε θετικά το κάλεσμά του. Την ώρα που έκλειναν όμως οι πόρτες του ασανσέρ ο άντρας έβγαλε απότομα από την τσέπη του ένα μαχαίρι και απειλώντας την με μια άλλη πιο τρομακτική φωνή της είπε «Στον πάνω όροφο». Έπειτα γελώντας σαν μανιακός έτρεξε προς τις σκάλες.

undefined

Η Haruko πανικοβλήθηκε και πριν προλάβει να αντιδράσει οι πόρτες έκλεισαν και το ασανσέρ άρχισε να ανεβαίνει. Η κοπέλα ήταν απελπισμένη. Πατούσε με μανία τα κουμπιά προσπαθώντας να κάνει το ασανσέρ να σταματήσει, αλλά ήταν ανώφελο. Όταν το ασανσέρ έφτασε στον 14ο όροφο ο άντρας στεκόταν εκεί και την περίμενε.

Το κορίτσι βρέθηκε μαχαιρωμένο μέσα στο ασανσέρ.

Το χειρότερο μέρος στην όλη ιστορία δεν ήταν μόνο ο τρόπος που δολοφονήθηκε αλλά η πραγματική φρίκη και αγωνία που βίωσε η Haruko ανάμεσα στους δυο ορόφους που είχε εγκλωβιστεί και ήξερε ότι θα πεθάνει.

Στην Κορέα λένε ότι η παραπάνω ιστορία είναι αληθινή και μάλιστα αποτελεί και τον λόγο που όλα τα ασανσέρ σήμερα έχουν το κουμπί STOP!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share