Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εντυπωσιακό βίντεο: Αεροσκάφος ξεπροβάλλει ξαφνικά μέσα από πυκνό σύννεφο και προσγειώνεται

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

30 Ιουλίου 2019 15:48
Εντυπωσιακό βίντεο: Αεροσκάφος ξεπροβάλλει ξαφνικά μέσα από πυκνό σύννεφο και προσγειώνεται

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι απίστευτες εικόνες μ’ ένα πελώριο αεροπλάνο να προβάλει ξαφνικά μέσα από ένα πυκνό σύννεφο λίγο πριν την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Γκάτγουϊκ του Λονδίνου, όπως πιστεύεται. Όταν έκατσε δίπλα του στο αεροπλάνο, ένιωσε αηδιασμένος. 2 ώρες αργότερα, μίσησε τον εαυτό του!

Το βίντεο που κατέγραψε ένας ενθουσιώδης παρατηρητής αεροσκαφών δείχνει στην αρχή ένα ήρεμο σκηνικό στο βρετανικό αεροδρόμιο με δύο αεροπλάνα της Easyjet στον ασφαλτοτάπητα και χαμηλά σύννεφα από πάνω.

Αλλά ξαφνικά ένα τεράστιο Airbus A-380 εμφανίζεται απ’ το πουθενά γλιστρώντας μέσα απ’ τα σύννεφα κι αφήνοντας πίσω του υδρατμούς. Το βίντεο αναρτήθηκε αρχικά στον ιστότοπο αεροπλοϊας Aeronews, που το ανέβασε με τη σειρά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από την περασμένη Κυριακή, μάλιστα έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 170.000 επισκέψεις στο Facebook.

Λαθρεπιβάτης έπεσε από αεροπλάνο να γλιτώσει και έπεσε νεκρός σε κήπο!

Ένας άνδρας που βρέθηκε νεκρός στον κήπο ενός σπιτιού στο Λονδίνο πιστεύεται ότι ήταν ένας λαθρεπιβάτης που έπεσε από αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Kenya Airways λίγο πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Χίθροου.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας γνωστοποιήσε ότι κλήθηκε σε ένα σπίτι στο Κλάπαμ μετά τον εντοπισμό του πτώματος. Προς το παρόν δεν έχει γίνει νεκροτομή και η ταυτότητα του άνδρα αυτού παραμένει άγνωστη.

«Σε αυτή τη φάση, η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας ήταν λαθρεπιβάτης και έπεσε από τον χώρο του συστήματος προσγείωσης ενός αεροσκάφους της Kenya Airways που κατευθυνόταν στο Χίθροου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μετά την προσγείωση του αεροπλάνου, στον χώρο του συστήματος προσγείωσης βρέθηκαν μια τσάντα, νερό και μερικά τρόφιμα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Συγκινητικό βίντεο: Στρατιώτης παρακολουθεί live από το κινητό την γέννηση της κόρης του (video)

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share