Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Τι ζήτησε θανατοποινίτης στο τελευταίο γεύμα του;

Είχε σκοτώσει τη γυναίκα του!

13 Σεπτεμβρίου 2019 16:20
Απίστευτο! Τι ζήτησε θανατοποινίτης στο τελευταίο γεύμα του;

Ο Τζόνσον καταδικάστηκε σε θάνατο όταν το 1984 σκότωσε τη γυναίκα του. Ο 68χρονος αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του με όπλο μία σακούλα σκουπιδιών. Μαρόκο: Θανατική ποινή για τους άνδρες που αποκεφάλισαν τουρίστριες!

Ο άνδρας που κρατείται στο Τενεσί καταδικάστηκε σε θάνατο. Τώρα, που ήρθε η στιγμή της ποινής του τον ρώτησαν ποιο επιθυμεί να είναι το τελευταίο του γεύμα.

Εκείνος, σκέφτηκε ότι δεν έχει ανάγκη να φάει για τελευταία φορά κι έτσι ζήτησε το γεύμα να δοθεί σε έναν άστεγο.

«Ο κ. Jοhnson κατάλαβε ότι τα 20 δολάρια που στοιχίζει το γεύμα του θα ταΐσουν αρκετούς ανθρώπους», ανέφερε ο συνήγορός του. Φρίκη: 11χρονο αγόρι - θανατοποινίτης!

Τραγωδία: 21χρονη πνίγηκε από το παράθυρο που της έκλεισε η 2χρονη κόρη της!

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 21χρονη στη Λευκορωσία όταν η δίχρονη κόρη της έκλεισε το παράθυρο του αυτοκινήτου από το οποίο προσπαθούσε να τη βγάλει και έτσι πνίγηκε.

Το δυστύχημα συνέβη όταν η Γιούλια Σάρκο προσπάθησε να βγάλει το μικρό κορίτσι από ανοιχτό εμπρός παράθυρο της BMW E34. Ασύλληπτη τραγωδία στην Κύπρο: Πνίγηκε αγοράκι σε πισίνα! (Video)

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές το κορίτσι τότε πάτησε το κουμπί για το παράθυρο με αποτέλεσμα η 21χρονη να παγιδευτεί και να χάσει τις αισθήσεις της.

Την Σάρκο βρήκε αναίσθητη ο σύζυγός της, Αρτούρ, ο οποίος τη μετέφερε στο νοσοκομείο στο οποίο κατέληξε μετά από οχτώ ημέρες νοσηλείας λόγω των σοβαρών εγκεφαλικών βλαβών που είχε υποστεί από την ασφυξία που της προκάλεσε το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Τραγική σύμπτωση: το δυστύχημα στο χωριό Σταρόε Σέλο, έξω από φιλικό σπίτι της 21χρονης, σημειώθηκε την ημέρα των γενεθλίων της.

Η άτυχη 21χρονη ήταν μητερά και ενός δεύτερου κοριτσιού.

Πέθανε ο Δημήτρης Βουτσελάς!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Δημήτριος Βουτσελάς. Κηδεύεται σήμερα

Πέμπτη 12 – 9 – 2019 και ώρα 6.00μ.μ., εκ της οικίας στον Πυργετό , στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Δημητρούλα Βουτσελά, τα παιδιά τους Γεώργιο Βουτσελά, Βασίλειο Βουτσελά και Κυριακή Χονδρού, εγγονή κι αδέλφια.

Η σορός θα μεταφερθεί στην οικία μας στον Πυργετό , την Πέμπτη 12-9-2019 και ώρα 4.00μ.μ.

Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων.

Με την ευκαιρία διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Αποκάλυψη σοκ για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Θα ζούσε σήμερα άμα...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share