Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πατέρας απειλεί τον σύντροφο της κόρης του: Οτι έκανες στην κόρη μου θα το ...

Η φωτογραφία που έγινε viral

13 Σεπτεμβρίου 2019 11:37
Πατέρας απειλεί τον σύντροφο της κόρης του: Οτι έκανες στην κόρη μου θα το ...

Το γύρου του Διαδικτύου κάνει η φωτογραφία μιας 15χρονης, ή μάλλον του φίλου της νεαρής με τον πατέρα της.

Η Ρικάρα Σοκ από το Γουινσκόσιν, πριν πάει στο χορό του σχολείου έβγαλε μια φωτογραφία με τον συνομίλικό φίλο της. Ο πατέρας της, με χιουμοριστική διάθεση και έχοντας κάτι πραγματικά πονηρό στο μυαλό του, ζήτησε να βγάλει και αυτός μια φωτογραφία. Οχι με την κόρη του αλλά με τον φίλο της. Και μάλιστα ακριβώς στην ίδια πόζα που λίγο νωρίτερα είχε φωτογραφηθεί το νεαρό ζευγάρι. Βλέπετε το φάντασμα στην φωτογραφία; Για κοιτάξτε καλύτερα...

Η μητέρα της Ρικάρα η οποία ήταν η φωτογράφος και στις δύο περιπτώσεις ανέβασε τις φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Facebook, τη μία δίπλα στην άλλη, γράφοντας στη λεζάντα: «Οτι έκανες στην κόρη μου, θα το κάνω και εγώ σε εσένα».

Το τι ακολούθησε στη συνέχεια εύκολα προβλέπεται. Η φωτογραφία έγινε viral, τα σχόλια έπεσαν βροή. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Ιmgur η εικόνα φαίνεται να έχει πάνω από 3 εκατ. προβολές.

Βέβαια, όπως φαίνεται, η οικογένεια και ειδικά η μαμά φωτογράφος δεν είχαν σκεφτεί ότι το αστείο με τη φωτογραφία θα πάρει τέτοια έκταση. «Η εικόνα αυτή δεν δείχνει τίποτα παραπάνω από την αγάπη και τη προστατευτική φύση ενός πατέρα για το κοριτσάκι του με αστείο τρόπο», εξήγησε και πρόσθεσε ότι αυτού του είδους τα αστεία είναι απαραίτητα για την οικογένεια καθώς ο σύζυγός της έχει δώσει πολλαπλές μάχες με όγκους στον εγκέφαλο.

Τραγικό: Είδε τη φωτογραφία της σε site γνωριμιών αλλά το τρομακτικό στην υπόθεση δεν ήταν αυτό...

Τραγικό αυτό που συνέβη σε μια κοπέλα η οποία είδε τη φωτογραφία της σε site γνωριμιών, όμως το τρομακτικό στην υπόθεση δεν ήταν αυτό...

Μερικές φορές τα πράγματα στο διαδίκτυο είναι τόσο ανεξέλεγκτα που οι χρήστες του δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να προβλέψουν τι μπορεί να συμβεί το επόμενο δευτερόλεπτο.

Αυτό αποδεικνύει και η ιστορία της Jessica Hunt. Η χρήστης του Twitter σέρφαρε στο Ίντερνετ όταν ξαφνικά ανακάλυψε ότι μία φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν η ίδια, είχε κλαπεί και «έκανε βόλτες» σε μία ιστοσελίδα γνωριμιών.

Και οι δυσάρεστες εκπλήξεις για την όμορφη κοπέλα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς η φωτογραφία της είχε υποστεί τροποποίηση. Συγκεκριμένα, το ψεύτικο προφίλ που είχε δημιουργηθεί στο site γνωριμιών είχε μία φωτογραφία με το σώμα της Hunt, αλλά το πρόσωπό της είχε τροποποιηθεί και στη θέση του υπήρχε το πρόσωπο μίας άλλης κοπέλας.

«Θεέ μου, αυτό είναι το σώμα μου και το σπίτι μου. Αλλά σε ποια ανήκει αυτό το πρόσωπο. Το συγκεκριμένο ψεύτικο προφίλ είναι εντελώς χαζό», έγραψε η Jessica Hunt στο Twitter, όταν ανακάλυψε την τρομερή απάτη.

Για την ιστορία αυτή είναι η αυθεντική φωτογραφία της Jessica Hunt:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share