Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βλέπετε το φάντασμα στην φωτογραφία; Για κοιτάξτε καλύτερα...

Απίστευτο...

6 Σεπτεμβρίου 2019 20:24
Βλέπετε το φάντασμα στην φωτογραφία; Για κοιτάξτε καλύτερα...

Μία μυστηριώδης φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας μεγάλες εικασίες για φαντάσματα νεκρών σαμουράι. Ανατριχιαστικό: Δείτε τι τράβηξε με τη φωτογραφική του ένας πιτσιρικάς από την εκδρομή του σε ένα νεκροταφείο πολέμου!

Η φωτογραφία, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τραβήχτηκε στην ακτή της Καναγκάουα, στην Ιαπωνία και απεικονίζει ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που ποζάρει ανέμελα.

Ωστόσο, πίσω από τα πόδια του παιδιού εμφανίζονται ξεκάθαρα δύο ανθρώπινα πόδια, με σκούρες μπότες.

Ο χρήστης που ανέβασε τη φωτογραφία στο Reddit, ισχυρίζεται ότι είναι φίλος των γονιών του παιδιού και ορκίζεται ότι η φωτογραφία δεν είναι προϊόν photoshop.

Επίσης, υπογραμμίζει ότι στην περιοχή βρίσκονται πολλοί παλιοί τάφοι πολεμιστών σαμουράι και ότι οι μπότες δείχνουν παλιομοδίτικες.

«Δεν λέω ότι σημαίνει κάτι, όμως τα πόδια δεν μοιάζουν να συνδέονται με κάποιο σώμα», γράφει στην ανάρτησή του.

ΗΠΑ: Ζευγάρι καταγράφει φάντασμα μέσα στο σπίτι του! (Video)

Ζευγάρι καταγράφει φάντασμα μέσα στο σπίτι του στις ΗΠΑ! Το ζευγάρι ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο και όπως αναμενόταν έγινε viral.. Δείτε ακόμα: Αναδυόμενος ναός φάντασμα 400 ετών!

Ο Τζόι Νόλαν και η σύζυγός του μπήκαν στο δίκτυο της κάμερας για να δουν πώς είναι η άρρωστη γάτα τους και έμειναν άφωνοι όταν παρατήρησαν κάποιες περίεργες κινήσεις που έμοιαζαν σαν ένα φάντασμα και ένα φάντασμα- σκύλο.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι φαίνεται σαν ένα αγόρι με τον σκύλο του, αλλά ο Νόλαν πιστεύει ότι είναι ο παππούς του, ο οποίος έχει πεθάνει έδω και 20 χρόνια.

Για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο μυστηριώδη, λίγες εβδομάδες νωρίτερα, τόσο ο Νόλαν όσο και η σύζυγός του είχαν το ίδιο ακριβώς όνειρο για ένα σκυλί.

«Της είπα ότι ίσως το πνεύμα ενός σκύλου ήταν στο κρεβάτι μαζί μας τη νύχτα που είχαμε τα όνειρα», δήλωσε ο Νόλαν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share