Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εκατομμυριούχος πληρώνει αδρά όποιον αποπλανήσει την αρραβωνιαστικιά του!

Ποιος ο λόγος;

10 Σεπτεμβρίου 2019 14:26
Εκατομμυριούχος πληρώνει αδρά όποιον αποπλανήσει την αρραβωνιαστικιά του!

Ένας εκατομμυριούχος, θέλοντας να τσεκάρει εάν η αρραβωνιαστικιά του είναι πιστή αποφάσισε να κάνει κάτι εντελώς παράδοξο. Αυτή τον παντρεύτηκε για τα λεφτά του αλλά αυτός την εκδικήθηκε μετά θάνατον!

Σύμφωνα με διαδικτυακό τόπο υπηρεσιών πολυτελείας, ένας εκατομμυριούχος επιθυμεί να δώσει μια μικρή περιουσία σε κάποιον για να ελέγξει την πίστη της μέλλουσας συζύγου του. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να ανακαλύψει τις «αληθινές της προθέσεις». O σύζυγος της πέθανε ξαφνικά και την άφησε με 8 παιδιά - Τότε θυμήθηκε πως ο άντρας της συμπεριφέρονταν παράξενα στο κρεβάτι!

Από τότε που αρραβωνιάστηκε με τη φίλη του, έχει αρχίσει να ανησυχεί για τη σχέση. Από τη στιγμή που αρραβωνιάστηκαν, εδώ και λίγες εβδομάδες, η μέλλουσα σύζυγος έχει αρχίσει να φαίνεται πιο αναστατωμένη και βιάζεται να παντρευτούν αν και δεν υπάρχει λόγος. Η γυναίκα του έκανε έρωτα με νάνο στρίπερ στο μπάτσελορ! Μήνες μετά παθαίνει το σοκ της ζωής του!

Ο εκατομμυριούχος αναζητά έναν νέο, γυμνασμένο άντρα με μούσια, που να μπορεί να υποδυθεί τον πλούσιο. Όποιος κερδίσει τη θέση θα λάβει πολυτελή ιδιοκτησία, σπορ αυτοκίνητα και μπάτζετ για να μπορεί να ξοδεύει κατά τη διάρκεια της αποστολής του.

82χρονη γυμνάζεται καθημερινά για να αντέχει στο κρεβάτι με τον 39χρονο σύντροφό της!

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό ισχύει στην περίπτωση μιας 82χρονης που εδώ εδώ και λίγα χρόνια έχει συνάψει σχέση με έναν 39χρονο.
Η Hattie, μια ηλικιωμένη γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, δε δίστασε να μιλήσει στην εκπομπή «Age Gap Love» του Channel 5 για τους λόγους που της αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες όπως επίσης και την ιδιαίτερη γυμναστική που κάνει καθημερινά ώστε να μπορέσει να αντέξει με τον νεότερο σύντροφό της.

Η ζωή της Hattie άλλαξε όταν σε ηλικία 48 χρόνων πήρε διαζύγιο. Αποφάσισε τότε πως δεν θα ξαναπαντρευτεί και πως θα βγαίνει μόνο με νεότερους. Με τον νέο της έρωτα, τον John, γνωρίστηκαν μέσω social media και όταν αποφάσισαν πως θα είναι μαζί άρχισε να τον επισκέπτεται τα Σαββατοκύριακα στο σπίτι του στη Φλόριντα.

«Επικοινωνούσαμε για έναν χρόνο στα social media. Δεν είχαμε συναντηθεί, αλλά ήμουν γοητευμένος με αυτή τη γυναίκα που έβλεπα. Την πήρα στο τηλέφωνο και μιλήσαμε για μια ώρα. Συζητήσαμε διάφορα πράγματα για εμάς», λέει ο John στην κάμερα της εκπομπής.

«Είναι άνδρας που λέει ότι βγαίνει ραντεβού με μεγαλύτερες γυναίκες, οπότε αισθάνεσαι άνετα. Από την πρώτη ματιά αισθάνθηκα κάτι. Είναι πραγματικά πολύ γλυκός. Μου μίλησε σαν να ήμουν η πιο εντυπωσιακή, όμορφη, συναρπαστική γυναίκα στον κόσμο», δηλώνει κατενθουσιασμένη η Hattie για να εισπράξει το κομπλιμέντο από τον 39χρονο: «Είσαι μια από τις πιο συναρπαστικές γυναίκες έχω γνωρίσει»

.

Κάπου εκεί της θέτουν το ερώτημα που περνά από το μυαλό όλων. Γιατί άραγε της αρέσουν οι νεότεροι άνδρες; «Ο κόσμος υποθέτει διαρκώς πως είναι λόγω του σκληρού τους….ή κάτι τέτοιο. Δεν λέω ότι δεν είναι αυτό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share