Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020

Ό,τι πιο συγκινητικό έχετε δει: 6χρονος ταΐζει τον παππού του που πάσχει από άνοια!

Απίστευτο!

9 Αυγούστου 2019 15:10
Ό,τι πιο συγκινητικό έχετε δει: 6χρονος ταΐζει τον παππού του που πάσχει από άνοια!

Ένα υπέροχο στιγμιότυπο που δείχνει ένα μικρό αγόρι να ταΐζει τον παππού του που πάσχει από άνοια, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.
Ο 79χρονος Φράνκλιν πάσχει από άνοια και δεν είναι σε θέση να κάνει τίποτα μόνος του, όπως το να φάει. Γι’ αυτό, ωστόσο, υπάρχει ο εγγονός του, ο οποίος τον φροντίζει με αγάπη.


Βίντεο με το αγόρι να ταΐζει τον παππού του
Ο 6χρονος Κόλτον Κιθ φαίνεται να ταΐζει υπομονετικά τον παππού του, coleslaw και ψητή πατάτα. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η μητέρα του δεν σταματά να του λέει πόσο περήφανη είναι για εκείνον, ενώ τον καθοδηγεί για το πώς θα βοηθήσει καλύτερα τον παππού του.

undefined

undefined
«Ο παππούς Φράνκλιν ζει μόνος του αλλά δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του, γι’ αυτό πηγαίνουμε καθημερινά σπίτι του. Ο Κόλτον θέλει πάντα να έρχεται μαζί μου και συνήθως τον ταίζει μια φορά την ημέρα. Τον βοηθάει, επίσης, πηγαίνοντάς του νερό, σπρώχνει την αναπηρική καρέκλα και του βάζει τα παπούτσια», λέει η Νικόλ, όπως αναφέρει η Metro. «Το γεγονός ότι είναι πρόθυμος να το κάνει αυτό στα έξι του χρόνια αγγίζει την καρδιά μου», προσθέτει.

Γάτα βλέπει το θάνατο του Μουφάσα και..το διαδίκτυο λιώνει!

Γάτα βλέπει το θάνατο του Μουφάσα και..το διαδίκτυο λιώνει!

Ο θάνατος του Μουφάσα από την ταινία ο Βασιλιάς των λιονταριών είναι ο θάνατος που έχει συγκλονίσει τα παιδικά μας χρόνια. Τουλάχιστον όσοι ήμασταν παιδιά την δεκαετία του 90.

Η επική αυτή στιγμή δεν άφησε αδιάφορη μια γάτα. Καθώς λοιπόν, "παρακολουθούσε" την ταινία, αναστατώθηκε όταν ο Μουφάσα πεθαίνει.

Η αντίδραση της ανεκτίμητη!

Δείτε το βίντεο:

Και όμως μια γάτα μπορεί να τρομάξει μια αρκούδα... (Video)

Και όμως μια γάτα μπορεί να τρομάξει μια αρκούδα... (Video)

Μπορεί να φαίνεται απίθανο αλλά τελικά δεν είναι... Στο παρακάτω βίντεο είναι φανερό ποιός έχει το πάνω χέρι... Στο δικό μας μυαλό ίσως είναι αδυναόητο να φοβάται μια τεράστια αρκούδα ένα μικρό γατάκι...αλλά δεν είναι! Περίεργοι είναι και οι φόβοι των γατών βέβαια...

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share