Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ένας άντρας παράτησε το δαμέρισμά του για να μείνει σε σκηνή, ακούγεται τρελό ,μέχρι κανείς να δει το εσωτερικό

Απίστευτο!

22 Ιουλίου 2019 08:40
Ένας άντρας παράτησε το δαμέρισμά του για να μείνει σε σκηνή, ακούγεται τρελό ,μέχρι κανείς να δει το εσωτερικό

Ο Bryce Langston, δεν είναι άγνωστος όσο αφορά στα μοναδικά και ασυνήθιστα σπίτια. Στην πραγματικότητα, έχει και blogs με εξαιρετικά μικροσκοπικά σπίτια στον ιστοχώρο του Living Big in a Tiny House.

Αυτή τη φορά, όμως, το μοναδικό του σπίτι είναι το επίκεντρο της ιστορίας. Ο Bryce, ήθελε να ζήσει μια «απλή ζωή» και να ξεφύγει από τα δεινά της δαπάνης χρημάτων για ενοίκιο κάθε μήνα.

Έχοντας ένα πάθος για τον περιβαλλοντισμό και τον απλοποιημένο σχεδιασμό, αποφάσισε να μετακομίσει σε μια Lotus Belle σκηνή.
Οι σκηνές Lotus Belle, είναι σκηνές μοναδικού σχήματος σχεδιασμένες από τους Harriet Seddon και Jessica Walsh. Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, οι απίστευτες σκηνές τους σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο Λος Άντζελες.

Ο Bryce, αμέσως ερωτεύτηκε αυτή την σκηνή και ήξερε ότι θα ήταν το ιδανικό σπίτι για αυτόν.Η σκηνή έχει διάμετρο περίπου 5 μέτρα και είναι κατασκευασμένη από βαρέως τύπου καμβά. Το εσωτερικό είναι απλό, ευρύχωρο και περιέχει όλα όσα χρειάζεται.


Το υπνοδωμάτιο, η τραπεζαρία, η κουζίνα και το σαλόνι είναι όλα σε έναν ενιαίο χώρο. Χρησιμοποιώντας ένα στήριγμα για τον πόλο σταθερότητας, διπλασιάζεται επίσης ως χώρος αποθήκευσης.

Η επίπλωση διατηρήθηκε στο ελάχιστο προκειμένου να μειωθεί η ακαταστασία. Ο Bryce λέει ότι έχει όλα όσα χρειάζεται και τίποτα που δεν του κάνει.

Η μικρο-κουζίνα διαθέτει ζεστό και κρύο νερό και μικρό ψυγείο 25 λίτρων. Όλη η ενέργεια που χρησιμοποιείται για τη σκηνή είναι ηλιακή.

Για να παραμείνει ζεστός σε ψυχρότερες βραδιές, ο Bryce εγκατέστησε μια σόμπα ταξιδιού.

Ο Bryce πρόσθεσε επίσης ένα θερμοηλεκτρικό ανεμιστήρα που βοηθά να κυκλοφορήσει η θερμότητα σε όλη τη σκηνή. Η σόμπα, λειτουργεί επίσης ως μονάδα μαγειρέματος. Ο Bryce μπορεί να απολαύσει τα γεύματά του, στη λειτουργική γωνιά του.

Η σκηνή είναι κατασκευασμένη σε μια πλατφόρμα που διαθέτει περιτύλιγμα γύρω από το κατάστρωμα και μια μικρή γέφυρα που οδηγεί στο μπάνιο τύπου «δεντρόσπιτο».

Αφού διασχίσει τη γέφυρα με σχοινιά, μπαίνει στο μπάνιο του που είναι πολύ εμπνευσμένο.

«Η στέγη είναι κατασκευασμένη από μια παλιά ομπρέλα και όλοι οι τοίχοι είναι επενδυμένοι με μπαμπού που κόπηκε από μια ιδιοκτησία γειτόνων. Μέσα στο μπάνιο υπάρχει μια λεκάνη, ντους και μια τουαλέτα κομποστοποίησης», εξηγεί ο Bryce.

Ο Bryce λέει ότι η σκηνή Lotus Belle, είναι το ιδανικό μέρος για να δουλέψει, να παίξει, να ονειρευτεί και να χαλαρώσει μετά από μια δύσκολη μέρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

Κοστίζει 3500€ στο φέρνουν στο χώρο που το θες και το εσωτερικό μαγεύει!

Τα μικροσκοπικά σπίτια γίνονται μία ολοένα και πιο δημοφιλής τάση. Πλέον, μπορείτε να βρείτε πολύ έμπνευση στο διαδίκτυο ψάχνοντας τρόπους να μείνετε σε έναν μικροσκοπικό χώρο.

Υπάρχουν αμέτρητες ιστοσελίδες που προσφέρουν συμβουλές για το πώς να διαλέξετε το ιδανικό σπίτι, αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί να αγοράσετε το επόμενο σπίτι σας από το Amazon; Σε περίπτωση που δεν το μάθατε, η Amazon από τώρα θα μπορεί να στείλει ένα πλήρως επιπλωμένο σπίτι σε κοντέινερ.

Υπάρχουν σπίτια κάτω από από $4,000 μέχρι $20,000 και είναι διαθέσιμα στο Amazon – με δωρεάν μεταφορικά! Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα… πρέπει να τα συναρμολογήσετε μόνοι σας και να κάνετε τις εγκαταστάσεις του νερού και του ρεύματος.

Δείτε παρακάτω μερικά σπίτια που πωλούνται στο Amazon από το μικρότερο προς το μεγαλύτερο:

1) Το χαριτωμένο Lillevilla Escape είναι 10 τ.μ και κοστίζει μόλις $4,290.

2) Το Halmstad Garden House είναι 11 τ.μ και κοστίζει $5,490.

3) Το Sunray Cabin είναι 15 τ.μ και κοστίζει $8,690.

4) Το Sommersby Garden House είναι 16 τ.μ και κοστίζει $8,360.

5) Το Arlanda Garden House είναι 17 τ.μ και κοστίζει $7,590.

6) Το Lakeview Log Cabin είναι 19 τ.μ και κοστίζει $7,390.

7) Το Nordica Cabin είναι 18 τ.μ με πατάρι 9 τ.μ και κοστίζει $16,950.

8) Το Bella Cabin είναι 22 τ.μ με 8 τ.μ πατάρι και κοστίζει $17,800.

9) Το ευρύχωρο Ranger Cabin είναι 24 τ.μ με πατάρι 15 τ.μ και κοστίζει $19,990.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share