Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Όταν η μαμά της την βρήκε να κοιμάται αγκαλιά με μια κορνίζα, ξέσπασε σε λυγμούς! Ο λόγος; κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Τι συνέβη;

20 Ιουλίου 2019 19:01
Όταν η μαμά της την βρήκε να κοιμάται αγκαλιά με μια κορνίζα, ξέσπασε σε λυγμούς! Ο λόγος; κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Η Tara Wood είναι συγγραφέας και μητέρα της μικρής Norah, συνεπώς ξέρει τι θα πει να μεγαλώνεις παιδιά. Μια μέρα πριν να γενέθλια της κόρης της, εκείνη της εξομολογήθηκε την μεγάλη της ανησυχία. Αυτή η αποκάλυψη της μικρούλας άλλαξε την ζωή τους για πάντα.

Είπε: «Μου αρέσουν πολύ οι ηλικιωμένοι άνθρωποι γιατί περπατούν αργά σαν και εμένα και έχουν απαλό δέρμα σαν και το δικό μου. Θα πεθάνουν σύντομα, έτσι εγώ θα τους αγαπάω μέχρι να πεθάνουν». Τα λεγομενά της εξέπληξαν την μαμά της, αλλά και την στενοχώρησαν γιατί η δεν υπήρχαν στην οικογένειά τους παππούδες ή γιαγιάδες.
Την επόμενη μέρα, γυρίζοντας από το σχολείο, Norah και η μητέρα της σταμάτησαν στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσουν διάφορα. Καθώς η Tara έψαχνε τους διαδρόμους, άκουσε την κόρη της να λέει: «Γεια σου γέρο! Είναι τα γεννέθλιά μου σήμερα!»

Σοκαρισμένη από την λέξη γέρος, η Tara ήταν έτοιμη να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά στη συνέχεια είδε ένα μεγάλο χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπο του κυρίου. Εκείνος απάντησε: «Γειά σου μικρή μου κυρία! Και πόσο χρονών γίνεσαι σήμερα;» Ο ηλικιωμένος κύριος, ο Dan, και το κοριτσάκι άρχισαν να συνομιλούν. Η Norah ζήτησε στο τέλος να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί σαν δώρο για τα γενέθλιά της και ο κύριος αν και αρχικά παραξενεύτηκε, τελικά εγκάρδια συμφώνησε. Βλέποντας όλα αυτά, η Tara έμεινε έκπληκτη!


Ο Dan βρισκόταν στον ουρανό από τη χαρά του! Η Tara τον ευχαρίστησε, αλλά εκείνος απάντησε: «Όχι, εγώ σας ευχαριστώ. Αυτή ήταν η καλύτερη ημέρα που είχα εδώ και πολύ καιρό. Η Norah με έκανε πολύ ευτυχισμένο».

Η Tara, συγκινημένη από το γεγονός, δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook και έλαβε ένα μήνυμα από κάποιον που γνώριζε τον Dan. Της είπε ότι ο Dan είχε χάσει τη γυναίκα του πριν από λίγους μήνες και ότι αυτή η συνάντηση με τη Norah του έκανε πολύ καλό. Της έδωσε τον αριθμό του Dan, σε περίπτωση που ήθελε να έρθει σε επαφή μαζί του.

Η Tara και η Norah πήγαν επίσκεψη στο σπίτι του Dan λίγες μέρες αργότερα. Εκείνος είχε κουρευτεί και ξυριστεί και έδειχνε 10 χρόνια νεότερος. Πέρασαν τρεις ώρες μαζί με την Norah παίζοντας και διαβάζοντας.

Καθώς έφευγαν της χάρησε ένα τριαντάφυλλο από τον κήπο του και η μικρή χάρηκε πολύ! Μέχρι και σήμερα, κρατάει αυτό το τριαντάφυλλο ως ενθύμιο.

Κατά τη διάρκεια μιας δεύτερης επίσκεψης, ο Dan είπε στην Tara ότι μετά το θάνατο της συζύγου του, ο ίδιος δεν κοιμόταν σωστά. Αλλά από την ημέρα που συνάντησε τη Norah, άλλαξε τη ζωή του. Η Tara ήταν πολύ συγκινημένη.

Σήμερα, οι αγαπημένοι φίλοι βρίσκονται μια φορά την εβδομάδα. Θα περάσουν μαζί και την ημέρα των ευχαριστιών, αφού πλέον είναι σαν μια οικογένεια.

Μπορεί αυτούς τους δύο φίλους να τους χωρίζουν 78 χρόνια, αλλά η σύνδεσή τους είναι ισχυρή και γλυκιά.

Όλα ξεκίνησαν με μια υπέροχη συνάντηση που έφερε πολλή χαρά σε αυτόν τον ηλικιωμένο άνδρα που έπασχε από μοναξιά, και έδωσε στη Norah ένα πολύτιμο φίλο για τα γενέθλιά της. Τώρα πια, έχουν γίνει σαν μια οικογένεια!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share