Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

19χρονος πέθανε με τον πιο άδικο τρόπο - Σήμερα η μητέρα του προειδοποιεί όλα τα νέα παιδιά για αυτόν τον θανάσιμο κίνδυνο!

Τι συνέβη;

20 Ιουλίου 2019 17:19
19χρονος πέθανε με τον πιο άδικο τρόπο - Σήμερα η μητέρα του προειδοποιεί όλα τα νέα παιδιά για αυτόν τον θανάσιμο κίνδυνο!

O 19χρονος, Connor Reid Eckhardt πριν έρθει αυτή η θανατηφόρα ασθένεια, ζούσε μία πολύ χαρούμενη ζωή. Ήταν ένας δραστήριος νέος που αγαπούσε την καθημερινότητά του και ζούσε μαζί με μία οικογένεια που τον λάτρευε.

Είχε μία πολύ καλή σχέση με τους γονείς και τις δύο μικρότερες αδερφές του, με τις οποίες περνούσε πολύ χρόνο.

Αλλά η καλή του τύχη θα τελείωνε εξαιτίας μίας λάθος επιλογής.

Μαζί με φίλους, πήρε το νόμιμο ναρκωτικό «Spice.» Πωλείται σε μικρές συσκευασίες που θυμίζουν γλυκά, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο. Περιέχει συνθετική μαριχουάνα.
Ο Connor έπεσε σε κώμα και έμεινε σε μηχανική υποστήριξη για 4 μέρες, αλλά η τύχη του είχε αποφασιστεί.

Μετά από αυτές τις 4 μέρες, ανακηρύχτηκε πως ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Η οικογένειά του έπρεπε να τον αποχαιρετήσει για μία τελευταία φορά.

Μετά, έκλεισαν την μηχανική υποστήριξη.

Οι γονείς του όμως δεν θέλουν ο θάνατός του να είναι μάταιος και θέλουν να προειδοποιήσουν τον κόσμο για τους κινδύνους των νόμιμων ναρκωτικών.

Πάνω από όλα, θέλουν να γίνει παράνομη η πώληση του προϊόντος αυτού στις ΗΠΑ. Είναι σίγουροι πως ο γιος τους δεν θα το είχε δοκιμάσει εάν δεν ήταν τόσο εύκολο να το βρει.

Για τον Connor είναι πολύ αργά, αλλά μπορούν να σωθούν πολλές άλλες ζωές.

Επειδή κάτι δεν είναι παράνομο δεν σημαίνει ότι δεν είναι και επικίνδυνο. Γι’αυτό είναι σημαντικό να μοιραστείτε αυτή την ιστορία. Η γνώση και η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές.

Την έβαλαν να κάνει εξετάσεις ούρων για να δουν αν παίρνει ναρκωτικά, μόλις είδε η μητέρα της τα αποτελέσματα, πάγωσε!

Οι γονείς μας έχουν τις καλύτερες προθέσεις, αλλά μερικές φορές το παρακάνουν άθελά τους. Μερικές φορές, μπορεί να συνειδητοποιήσουν και τότε βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους, για να πούνε συγγνώμη. Η μητέρα αυτής της ιστορίας το έδειξε έμπρακτα με μια τούρτα, και πιο συγκεκριμένα με το μήνυμα που ήταν γραμμένο πάνω της.

Η Rachel Gelmis έπρεπε να κάνει ένα τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών στο σχολείο της, και τα αποτελέσματα θα στέλνονταν στη συνέχεια στους γονείς. Ήξερε ότι δεν είχε να ανησυχεί, αλλά όταν επέστρεψε σπίτι την ίδια μέρα, η μητέρα της είχε άλλη άποψη.

Αν και οι γονείς της ακόμα δε το ήξεραν, το σχολείο κατά λάθος έστειλε λάθος αποτελέσματα, και τα πράγματα ξέφυγαν.

"Την περασμένη εβδομάδα, μου έκαναν τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στο σχολείο. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα τέτοιες εξετάσεις, και ήξερα ότι ήμουν καθαρή, φυσικά. Ωστόσο, όταν ήρθαν τα αποτελέσματα, μου είπαν ότι είχα ίχνη από THC, κοκαΐνη, ηρωΐνη, μεθαμφεταμίνη, βενζοδιαζεπίνες και βαρβιτουρικά στον οργανισμό μου.

Ήξερα ότι αυτό δεν ίσχυε. Η μητέρα από την άλλη μεριά, το πίστεψε. Μερικές ώρες αργότερα, το σχολείο επικοινώνησε με τη μητέρα μου και της είπαν ότι έγινε κάποιο λάθος και ήμουν αρνητική σε όλες αυτές τις ουσίες. Έτσι, για να μου απολογηθεί, η αγαπητή μητέρα μου μου έφτιαξε μια τούρτα. Σε συγχωρώ. Τέλος."

Οι γονείς της ήταν έξαλλοι και τρομοκρατημένοι, και η μητέρα της άρχισε να ψάχνει κέντρα απεξάρτησης στη περιοχή!

Η Rachel ζήτησε από τη μητέρα της να απολογηθεί που αμφέβαλλε για την ίδια, φτιάχνοντάς της μια τούρτα. Η μητέρα της έγραψε το παρακάτω μήνυμα πάνω στην τούρτα: «Συγγνώμη που πιστέψαμε ότι κάνεις μεθαμφεταμίνη… και κοκαΐνη και χασίς και ηρωΐνη.»

Η Rachel πλέον σπουδάζει Πληροφορική στο πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, και αναφέρει ότι πλέον γελάνε όταν θυμούνται αυτό το περιστατικό!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share