Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

Όταν οι γιατροί εξέτασαν τα χέρια του μωρού, πανικοβλήθηκαν τότε, ανακοίνωσαν στους γονείς την ανατριχιαστική αλήθεια!

Σοκάρει η εικόνα!

20 Ιουλίου 2019 15:39
Όταν οι γιατροί εξέτασαν τα χέρια του μωρού, πανικοβλήθηκαν τότε, ανακοίνωσαν στους γονείς την ανατριχιαστική αλήθεια!

Oι Josh Roberts και Κatelyn Galea από την Αυστραλία…είχαν ενθουσιαστεί που θα γινόντουσαν γονείς. Ο γιος τους, Archie, ήταν το αστέρι της οικογένειας και έτσι αγχώθηκαν πολύ όταν αρρώστησε. Δεν ήθελαν όμως να αντιδράσουν με πανικό και αυτό αποδείχτηκε το μεγάλο τους λάθος.

Ακόμα και ο γιατρός νόμιζε στην αρχή πως πρόκειται για απλη μόλυνση. Μετά, ωστόσο, τα χείλη του Archie άρχισαν να γίνονται γκρι. Η Katelyn και ο Josh τον πήγαν στο νοσοκομείο αυτή τη φορά όσο πιο γρήγορα μπορούσαν. Δεν ήξεραν αν θα προλάβουν.


Ευτυχώς, τα κατάφεραν. Και όντως, υπήρχε λόγος να ανησυχούν. Ο Archie είχε επίσης εξανθήματα σε όλο του το στήθoς και μετά από εξετάσεις, οι γιατροί είδαν πως έπασχε από μηνιγγίτιδα. Ο ιός επηρεάζει όλο το σώμα αλλά κυρίως τα άκρα, που γίνονται μοβ, όπως ακριβώς έγινε και στον Archie.

Ενώ ήταν μόλις 5 μηνών, το μικρό αγόρι έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο για αρκετούς μήνες. Μετά από μετάγγιση αίματος, έμεινε στην μηχανική υποστήριξη.


Η οικογένειά του δημιούργησε μία σελίδα GoFundMe, όπου εκατοντάδες άνθρωποι δώρισαν χρήματα στην οικογένεια για να βοηθήσουν με τα ιατρικά έξοδα. Χάρη στην γενναιοδωρία του κόσμου, κατάφεραν να μαζέψουν παραπάνω από το διπλάσιο ποσό του στόχου τους.

undefined


Μετά από μεγάλη μάχη, ο Archie ήταν πλέον εκτός κινδύνου και μπορούσε πια να φύγει. Στο σπίτι, αναρρώνει σιγά σιγά και γίνεται όλο και καλύτερα.


«Μηνιγγιτιδόκοκκε. Χτύπησες τον γιο μου χτες και τον ισοπέδωσες. Έχεις βρει τον δάσκαλό σου και ο γιος μου θα βγει νικητής με ένα πλατύ χαμόγελο,” έγραψε ο Josh στο Facebook και ο γενναίος γιος του απέδειξε πως είχε δίκιο. Έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του, αλλά ο Archie τα πάει πολύ καλά.

Ευχόμαστε στην οικογένεια να βρουν όλη την δύναμη και υποστήριξη που χρειάζονται και ο γιος τους να γίνει εντελώς καλά!

Τραγικό: Νεαρός πέθανε επειδή έβαλε αυτό το συστατικό στην πρωτεΐνη του!

Τραγικό: Νεαρός πέθανε επειδή έβαλε αυτό το συστατικό στην πρωτεΐνη του!

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 21χρονος στην Αυστραλία, ωστόσο τα αίτια θανάτου του προκαλούν σοκ!

Η απίθανη ιστορία, η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις επίσημες Αρχές παρά μόνο από την οικογένεια του νεαρού, προκαλεί σοκ.

Ο Lachlan Foote βρέθηκε νεκρός ανήμερα των 22ων γενεθλίων του έχοντας στο πλάι του ένα άδειο σέικερ με πρωτεΐνη.

Αρχικά, η οικογένειά του έριξε το φταίξιμο στο συμπλήρωμα διατροφής, όμως οι εξετάσεις στο πτώμα του άτυχου νέου από τον ιατροδικαστή «πάγωσαν» την οικογένειά του.

undefined

Ο Foote έκανε το μοιραίο λάθος να προσθέσει στην πρωτεΐνη του ένα συστατικό, το οποίο προκάλεσέ τον θάνατό του.

Ποιο ήταν το μοιραίο λάθος του 21χρονου Lachlan...

Ο Lachlan Foote βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του. Δίπλα στον νεαρό βρέθηκε ένα σέικερ με πρωτεΐνη, καθώς ο Foote γυμναζόταν. Και ενώ οι υποψίες στράφηκαν στο σκεύασμα, η νεκροψία προκάλεσε σοκ καθώς μέσα στο σέικερ είχε προσταθεί από τον άτυχο νέο ένα ακόμη συστατικό. Ο Lachlan είχε προσθέσει καφέ και μάλιστα ο θάνατός του προήλθε από δηλητηρίαση καθώς η δόση που είχε βάλει ήταν αντίστοιχη με 50 καφέδες!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share