Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δείτε πως είναί σήμερα το πιο χοντρό παιδί του κόσμου!

Από 192 κιλά έφτασε τα 95!

11 Απριλίου 2019 18:45
Δείτε πως είναί σήμερα το πιο χοντρό παιδί του κόσμου!

Την προσπάθειά του να χάσει κιλά συνεχίζει το αγόρι από την Ινδονησία που χαρακτηρίστηκε ως το πιο χοντρό παιδί του κόσμου, καθώς στα 10 του ζύγιζε 192 κιλά.

Ο Αρια Περμάνα, που είναι πλέον 13 ετών, συνεχίζει να αλλάζει και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Το κάποτε «πιο χοντρό παιδί του κόσμου» έχει χάσει τα τελευταία δύο χρόνια 95 κιλά και πλέον είναι πιο υγιής.

Έγινε θέμα όταν όταν εξαιτίας του βάρους του δεν μπορούσε να παίξει με τους φίλους του. Τότε, το «πιο χοντρό παιδί του κόσμου» είχε παρουσιαστεί σε βίντεο να κάθεται μέσα σε μια δεξαμενή νερού για να δροσιστεί.

Να σας θυμίσουμε ένα βίντεο, Αν έχεις τέτοιον γιο τι να κάνεις την "προστασία";


«Τώρα είμαι χαρούμενος. Μπορώ να περπατάω και να παίζω. Μπορώ να περπατήσω 5 χλμ με τους φίλους μου και κάθε απόγευμα παίζω ποδόσφαιρο μαζί τους», λέει ο Αρια Περμάνα και προσθέτει: «Η αγαπημένη μου ομάδα είναι η Λίβερπουλ και ο αγαπημένος μου παίκτης ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Θέλω να παίξω σαν αυτόν».

Το «πιο χοντρό παιδί του κόσμου» έτρωγε καθημερινά πέντε μεγάλα γεύματα, τα οποία ήταν η τροφή για δύο ενήλικες μέσα σε ένα 24ωρο!

Ο χαρακτηρισμός «το πιο χοντρό παιδί του κόσμου» δεν υφίστανται πια καθώς ο Αρια Περμάνα είναι πλέον δραστήριος και αποδεικνύει πως όταν υπάρχει θέληση και προσπάθεια, όλα αλλάζουν.

Απίστευτο: 3χρονο αγοράκι που έχασε τα πόδια του απο Μηνιγγίτιδα κάνει τα πρώτα του βήματα!

Βρισκόταν σε κώμα για 17 μέρες παλεύοντας για την ζωή του. Οι γιατροί του έδιναν μόλις μερικές ώρες ζωής και είχαν πει στην οικογένεια να προετοιμαστεί και να αποχαιρετήσει τον Τέιλορ.

Εκείνη την στιγμή έπρεπε να ακρωτηριάσουν τα δυο χέρια και το ένα πόδι του. Αργότερα, στο τέλος του περασμένου έτους αποφάσισαν ότι έπρεπε να ακρωτηριάσουν και το άλλο του πόδι.

Ο 3χρονος Tέιλορ Λιούς έχασε και τα 2 πόδια του εξαιτίας της μηνιγγίτιδας.


Εντούτοις, πριν από μερικές ημέρες ο Τέιλορ έβαλε προσθετικά πόδια και μπορεί για πρώτη φορά να περπατάει μόνος του.

«Είμαι τρισευτυχισμένη. Αν αναλογιστώ τι έχει περάσει στην ζωή του, αυτό δείχνει ότι δεν αφήνει τίποτα να τον σταματήσει», δήλωσε η 24χρονη μητέρα του.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα απίστευτο περιστατικό με Ένα παιδί πέντε χρονών επέζησε μόνο για 24 ώρες στην έρημο της Αργεντινής!

«Ήξερα ότι θα συμβεί αυτό κάποια στιγμή, αλλά δεν περίμενα να γίνει τόσο σύντομα», συμπλήρωσε.

«Στην αρχή δεν ήταν τόσο σίγουρος, αλλά τώρα προσπαθεί να μιμείται τους άλλους στην κλινική και αυτό τον βοηθάει πολύ», δήλωσε η μαμά του.


Ο Τέιλορ πηγαίνει σε κέντρο φυσιοθεραπείας κάθε 2 εβδομάδες και εκεί υπό την επίβλεψη ειδικών κάνει τα πρώτα του βήματα μόνος του.

«Κάνει φυσιοθεραπείες εδώ και 2 ή 3 εβδομάδες και μπορεί κιόλας να περπατάει. Τους είμαι απίστευτα ευγνώμων», τόνισε η μαμά του Τέιλορ.

«Στην αρχή φοβόμουν να τον αφήσω μόνο του εκεί, αλλά οι εργαζόμενοι με στήριξαν πολύ και φέρονται υπέροχα στον Τέιλορ», συμπλήρωσε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share