Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

Ψήνουν τα τσόφλια των αυγών για το καλό τους. Εσείς θα το τολμούσατε;

4 Οκτωβρίου 2017 22:40
Ψήνουν τα τσόφλια των αυγών για το καλό τους. Εσείς θα το τολμούσατε;

Πιστεύετε ότι παίρνετε όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα που μπορείτε πιθανώς από το απίστευτο, βρώσιμο αυγό; Ξανασκεφτείτε το. Αν σπάτε το αυγό σας σε ένα μπολ και πετάτε το κέλυφος στα σκουπίδια, μπορεί να χάνετε κάποια εκπληκτικά οφέλη για την υγεία σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Εδώ ήταν το μπουντρούμι που είχαν φυλακισμένο τον Μιχάλη Λεμπιδάκη! (photos)
Οι ερευνητές μελέτησαν το κέλυφος αυγών για περισσότερα από 10 χρόνια και ανακάλυψαν ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να διατηρηθεί το κέλυφος , σύμφωνα με το LA Healthy Living.

Οφέλη από το κέλυφος των αυγών
Το κέλυφος των αυγών περιέχει πολλά μεταλλικά στοιχεία που είναι ωφέλιμα για τα οστά.

«Τα κελύφη των αυγών περιέχουν την κατάλληλη ποσότητα σε ιδανικές ουσίες για τη θεραπεία κοιλοτήτων – τεράστιες ποσότητες ασβεστίου και 27 άλλα μέταλλα. Η σύνθεση των κελυφών των αυγών μοιάζει με τα δόντια μας «, σύμφωνα με το LA Healthy Living.

Επίσης το LA Healthy Living αναφέρει πως τα κελύφη βοηθούν στην ταχεία ανάρρωση ορθοπεδικών παθήσεων.Στο Live Strong αναφέρεται ότι οι βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία στα κελύφη των αυγών μπορούν να μειώσουν την εμφάνιση οστεοπόρωσης μετά την εμμηνόπαυση.

Loading...Το Toxinless, αναφέρει πως μια ελεγχόμενη έρευνα έδειξε ότι το ασβέστιο από τα κελύφη αύξησε την πυκνότητα σε μεταλλικά στοιχεία στο γοφό. Μία άλλη έρευνα σε ποντίκια έδειξε ότι αυξήθηκε η πυκνότητα σε μεταλλικά στοιχεία σε όλα τα οστά.

Λάβετε υπόψη σας
Αν σκοπεύετε να δοκιμάσετε το ασβέστιο από τα κελύφη ( μια απλή συνταγή που μπορείτε να κάνετε στην κουζίνα σας) ,υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πρώτα. Το πρώτο είναι οι ορμόνες και τα χημικά.Το LA Healthy Living προτείνει να επιλέξετε βιολογικά αυγά για να αποφύγετε τυχόν χημικά και ορμόνες.

Το δεύτερο ,το καθάρισμα.

Αν δεν προετοιμάσετε και καθαρίσετε σωστά το κέλυφος του αυγού , μπορεί να οδηγήσει σε τροφική δηλητηρίαση, λόγω της παρουσίας σαλμονέλας , σύμφωνα με το Live Strong. Μαγειρέψτε τα αυγά που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε στους 140 βαθμούς για τουλάχιστον 3 1/2 λεπτά για να σκοτώσετε τα βακτήρια.
Προετοιμασία: Το βίντεο παρακάτω σας δείχνει πως να προετοιμάσετε τη σκόνη ασβεστίου στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Εδώ ήταν το μπουντρούμι που είχαν φυλακισμένο τον Μιχάλη Λεμπιδάκη! (photos)

Όταν τελειώσετε θα έχετε μια λευκή σκόνη , που μπορείτε να προσθέσετε στο φαγητό σας ή να χρησιμοποιήσετε ως συμπλήρωμα. Καλό θα είναι να αποθηκεύσετε το νέο σας συμπλήρωμα σε σφραγισμένο κουτί στο

πηγή: newsone.gr

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share