Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Σας φαίνεται μια φυσιολογική γυναίκα. Κι όμως δεν είναι... Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε (Photo)

24 Μαΐου 2017 18:48
Σας φαίνεται μια φυσιολογική γυναίκα. Κι όμως δεν είναι... Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε (Photo)

Μιλάμε για ψυχικές ασθένειες αρκετά συχνά, αλλά ποτέ δεν μιλάμε για το πώς μοιάζει μια τέτοια ασθένεια.

Υπάρχει μια πολύ φυσική πλευρά στην ψυχική ασθένεια που πολύ λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ή αναγνωρίζουν. Μπορεί να είστε και σωματικά άρρωστος από μια ψυχική ασθένεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο παρασκήνιο στο Survivor: Ο Αγγελόπουλος "έφτυσε" τον Ρουβά και στην Ευρυδίκη αλλάξανε θέση για να είναι δίπλα στον τραγουδιστή!

Μπορεί να σας κάνει να μην θέλετε φαγητό και ύπνο, να σας δώσει πόνους και πονοκεφάλους, καθώς επίσης και ξεσπάσματα με δάκρυα και πλήρη απώλεια ελέγχου. Κανείς δεν μιλάει γι “αυτό όμως.

Έτσι, αυτό το πολύ γενναίο κορίτσι αποφάσισε ότι ήταν καιρός να δείξει στον κόσμο πως η ψυχική ασθένεια μπορεί να μοιάζει.

«Ο Θεός ξέρει γιατί το κάνω αυτό, αλλά οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν και πρέπει να μάθουν».

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε απόψε λίγο μετά από μια κρίση πανικού λόγω του άγχους μου».

«Είμαι τόσο απογοητευμένη από το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει τόσο μεγάλο στίγμα γύρω από ασθένειες ψυχικής υγείας».

«Με απογοητεύει ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι τόσο αμόρφωτοι και έχουν κρίση για αυτό το θέμα. Λένε ότι 1 στους 3 ανθρώπους θα υποφέρει από κάποια ψυχική ασθένεια σε κάποιο σημείο της ζωής τους. Παρόλα αυτά, αγωνίζομαι με το άγχος και την κατάθλιψη για χρόνια και εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν σχόλια όπως: θα τα καταφέρετε, απλά να είστε πιο ευτυχισμένοι. Είστε πολύ νέοι για να υποφέρετε από αυτό».

«Κάποιος μου είπε : δεν είσαι πολύ νέα για να υποφέρεις από άγχος και κατάθλιψη; Τι σε απασχολεί σε αυτή την ηλικία;».

«Είμαι ένας ισχυρός άνθρωπος και θα είμαι εντάξει».

«Έχω την καλύτερη οικογένεια και φίλους γύρω μου και είμαι ευχαριστημένη από την καθημερινή τους προσπάθεια να με βοηθήσουν και να με υποστηρίξουν».

Σε όποιον περνά το ίδιο με εμένα, παρακαλώ μην υποφέρετε σιωπηλά. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια».

«Δεν κοστίζει τίποτα και θα σας κάνει καλό. Δεν πρέπει να κρίνουμε κάποιο άλλο άτομο, είμαστε όλοι ίσοι ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυλή, τη θρησκεία, τον πλούτο ή τη δουλειά μας».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share