Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

«Νταλγκάδιασε» η Χαρούλα Αλεξίου: Το ζεϊμπέκικο Έλληνα φαντάρου που προκάλεσε ρίγος! (Video)

Η σκηνή που διαδραματίζεται είναι τόσο όμορφη και ξεχειλίζει από το αντάμωμα των πρωταγωνιστών που θυμίζει Αρχαία Τραγωδία

6 Νοεμβρίου 2023 10:21
«Νταλγκάδιασε» η Χαρούλα Αλεξίου: Το ζεϊμπέκικο Έλληνα φαντάρου που προκάλεσε ρίγος! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το κοινό ενθουσιασμένο αρχίζει να χειροκροτεί ρυθμικά, ενώ εμφανίζεται στην άκρη της σκηνής ένας φαντάρος που ζητά από την τραγουδίστρια που είναι η Χαρούλα Αλεξίου να ανέβει να χορέψει ζεϊμπέκικο! Παράλληλα, ένας πιτσιρίκος χόρεψε λεβέντικο ζεϊμπέκικο στον γάμο της αδερφής του και τους άφησε όλους άφωνους

Εκείνη με ένα νεύμα τον προσκαλεί και τότε ξεκινούν οι δυο τους να χορεύουν ζεϊμπέκικο, ο φαντάρος με τον κλασσικό ελληνικό μάγκικο τρόπο και η Αλεξίου να τον υποστηρίζει με τον Ελληνοπρεπή κλασσικό της τρόπο!

Η σκηνή που διαδραματίζεται είναι τόσο όμορφη και ξεχειλίζει από το αντάμωμα των πρωταγωνιστών που θυμίζει Αρχαία Τραγωδία ,σαν να είναι ο Χορός των Ελλήνων Πολεμιστών πριν την Μάχη! Το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας » γράφτηκε από το μεγάλο Μάνο Λοΐζο για την ταινία «Ευδοκία » του Αλέξη Δαμιανού το 1971. Αναμφισβήτητα είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ελληνικές μελωδίες.

Το ζεϊμπέκικο Έλληνα φαντάρου που προκάλεσε ρίγος:

Χορευταρού η Αγγελική Νικολούλη: Χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο και το έριξε έξω - Την αποθέωσαν οι θαμώνες του μαγαζιού

Χορευταρού έχει αποδειχτεί η Αγγελική Νικολούλη, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει χορέψει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο. Αυτή τη φορά το έριξε έξω με φίλους και οι θαμώνες του μαγαζιού την αποθέωσαν για το χορό της.

Φορώντας ένα κόκκινο πουκάμισο έδειξε να διασκεδάζει από νωρίς με την παρέα των φίλων της όμως όταν άκουσε το αγαπημένο της τραγούδι, ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, δεν αντιστάθηκε και σηκώθηκε από τη θέση της για να χορέψει.

Αποθεώθηκε από την παρέα της που χτυπούσε ρυθμικά παλαμάκια ενώ εκείνη χόρευε.

Το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φυσικά και είχε πολλές προβολές με τους followers της να κάνουν από κάτω επικά σχόλια τόσο για τη χορευτική της δεινότητα όσο και για το κέφι και το μπρίο που διαθέτει ως προσωπικότητα.

Δείτε το βίντεο

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share