Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ξανθιά καλλονή βάζει «μπουρλότο» στην πίστα με το τσιφτετέλι της - «Αναστέναξαν» άπαντες

Θα σας μείνει αξέχαστο

27 Μαρτίου 2023 07:34
Ξανθιά καλλονή βάζει «μπουρλότο» στην πίστα με το τσιφτετέλι της - «Αναστέναξαν» άπαντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κορίτσι με το... καυτό χρυσό φόρεμα δεν τρέλανε μόνο τον Νίκο Βέρτη, αλλά και όλους τους θαμώνες, που, πριν από αρκετούς μήνες και "όταν βγαίναμε", βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται! Με την ευκαιρία, δείτε το αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι που «γκρέμισε» το Youtube με τις χιλιάδες προβολές!

Μια σέξι κοπέλα ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε τσιφτετέλι με τέτοια θηλυκότητα, που όλοι, στο μαγαζί, είχαν μείνει με το στόμα ανοικτό!

Η ξανθιά γυναίκα, εκτός από καλλονή, ήξερε πολύ καλά πώς να το... κουνάει!

Δείτε φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Ξανθιά καλλονή βάζει «μπουρλότο» στην πίστα με το τσιφτετέλι της - «Αναστέναξαν» άπαντες

Ξανθιά καλλονή βάζει «μπουρλότο» στην πίστα με το τσιφτετέλι της - «Αναστέναξαν» άπαντες

Το καλύτερο τσιφτετέλι όλων των εποχών: Ο ταλαντούχος χορευτής σε μεζεδοπωλείο που έχει γονατίσει το διαδίκτυο (Video)

Σίγουρα έχουμε δει και έχουμε δει βίντεο με διάφορες χορευτικές φιγούρες πάνω στο τσιφτετέλι, όμως αυτός ο ταλαντούχος χορευτής σε μεζεδοπωλείο τερματίζει κάθε προηγούμενο.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Χόρευαν ασταμάτητα τσιφτετέλι η μια απέναντι από την άλλη - Τα απανωτά «κουνήματα» της Μαριέττας Χρουσαλά με την Καλομοίρα (video)

Τα γενέθλια της γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες η Μαριέττα Χρουσαλά στην Αίγυπτο καλώντας αγαπημένους φίλους της - με του περισσότερους να ανήκουν στην ελληνική showbiz - σε ένα πάρτι, που κατέκλυσε για ημέρες τα social media.

Ο παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα, με το οποίο έκλεψε την παράσταση, το οποίο αν και αποκαλυπτικό δεν της στέρησε τη βραδιά του πάρτι με τη ίδια να χορεύει ξέφρενα.

Μέσα λοιπόν από ένα βίντεο, που δημοσίευσε καλεσμένος της Χρουσαλά στο Tik Tok έκανε γνωστό σε όσους δεν ήταν παρόντες τον ξέφρενο χορό, που έριξαν η εορτάζουσα μαζί με την αγαπημένη σε όλους Καλομοίρα.

Ο ξέφρενος χορός της Μαριέττας Χρουσαλά με την Καλομοίρα

75χρονη «καπάτσα» γιαγιά χορεύει τσιφτετέλι και τρελαίνει το Youtube - Το βίντεο ξεπερνά τις 130.000 προβολές!

Ένα τσιφτετέλι που θα ζήλευαν πολλές νέες γυναίκες, χόρεψε μια γιαγιά, η οποία έδωσε την ψυχή της και το καταευχαριστήθηκε. Μας απέδειξε μάλιστα, πως δεν παίζει ρόλο η εικόνα, αλλά το να ζεις την κάθε στιγμή της ζωής.

Έχουμε δει νύφες και καυτές γυναίκες να χορεύουν τσιφτετέλι, αλλά η συγκεκριμένη ηλικιωμένη γυναίκα μας τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον. Η γιαγιά χόρεψε τσιφτετέλι σε κέντρο διασκέδασης στη Ζάκυνθο, και τη θαυμάσαμε. Μακάρι όταν φτάσουμε τα χρόνια της να έχουμε την ενέργεια της και την όρεξη για ζωή.

Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share