Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το τσιφτετέλι «σταθμός» πασίγνωστης Ελληνίδας που μοίρασε εγκεφαλικά!

Μια αξέχαστη στιγμή...

24 Μαρτίου 2023 07:46
Το τσιφτετέλι «σταθμός» πασίγνωστης Ελληνίδας που μοίρασε εγκεφαλικά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε δει κι αν έχουμε δει τσιφτετέλια στην ελληνική τηλεόραση, άλλα πιο light και άλλα με πολύ... κούνημα.

Ωστόσο, η Αθηνά Οικονομάκου ήταν μία από εκείνες που κατάφερε να αφήσει εποχή με το δικό της και να κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά στο λίκνισμά της. Με την ευκαιρία, απολαύστε το τσιφτετέλι της Κατερίνας Στίκούδη.

Πολλοί είναι εκείνοι που θα θυμούνται το τσιφτετέλι της ηθοποιού στο πασχαλινό επεισόδιο της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το 2017, υπό τη μελωδία του τραγουδιού «Χαμοπούλια» και συνοδεία του ηθοποιού Μαρίνου Κόνσολου.

Η εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου έφτασε κοντά στο μισό εκατομμύριο views στο YouTube κι όχι άδικα!

Δείτε το βίντεο…

Τύφλα να'χουν οι 20άρες: Η Άννα Βίσση χορεύει τσιφτετέλι και το λίκνισμα της κάνει το μαγαζί να «λιποθυμήσει»

Μία έκπληξη επιφύλασσε στους θαυμαστές της η Άννα Βίσση. Σε πρόσφατη εμφάνισή της η αγαπημένη τραγουδίστρια χάρισε στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου ένα τσιφτετέλι και έγινε viral στο διαδίκτυο. Αμίμητο, ωστόσο, είναι και το τσιφτετέλι της Κατερίνας Στικούδη που άφησε εποχή.

Φορώντας ένα μεταλλιζέ παντελόνι και ένα υπέροχο τοπ με διαφάνιες και κρόσσια, λικνίστηκε στη σκηνή και ενθουσίασε άπαντες.

Αυτός όμως που έμεινε εντελώς αποσβολωμένος από τον χορό της, ήταν ο μπασίστας της μπάντας της.

Στο βίντεο τον βλέπουμε να κοιτά την Άννα Βίσση από πάνω μέχρι κάτω, χωρίς να μπορεί να πάρει το βλέμμα του από εκείνη. Μάλιστα ένα ζουμ στο πρόσωπό του, «προδίδει» το βλέμμα θαυμασμού.

«Κάρλος αγόρι μου!», «Ο Κάρλος όλα τα λεφτά», «Όλοι μας αν είχαμε την Άννα μπροστά θα την κοιτάζαμε έτσι», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από την ανάρτηση.

«Λιώσαμε» με το φλογερό τσιφτετέλι Ελληνίδας ηθοποιού που «τρέλανε» το YouTube! (Video)

Υπάρχει κάποιος που δεν θυμάται τη Τζένη Μπότση στη δραματική σειρά του Mega "Το σημάδι του έρωτα"; Ένας ρόλος που άφησε εποχή και μία ατάκα που έγραψε ιστορία "Τι έγινε Κωστάκη, σε γουρτάρει η χωριάτισσα;" Πάντα όταν ακούμε αυτή τη φράση έρχεται στο μυαλό μας η Τζένη Μπότση.

Αυτό που πολλοί θυμούνται ακόμα είναι ότι η ηθοποιός είχε καθιερωθεί ως sex symbol της εποχής με αυτό το ρόλο. Λίγοι όμως θυμούνται, το φλογερό τσιφτετέλι της Τζένης Μπότση σε ένα επεισόδιο της σειράς, που όπως ήταν αναμενόμενο έκανε χαμό. Με την ευκαιρία, δείτε το τσιφτετέλι της Στικούδη που άναψε φωτιές.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share