Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στο Κάιρο η Μαριέττα Χρουσαλά: Πάρτι για τα γενέθλιά της - Ποιοι διάσημοι έδωσαν το «παρών» (photos)

Τα πόσα έκλεισε;

18 Μαρτίου 2023 14:57
Στο Κάιρο η Μαριέττα Χρουσαλά: Πάρτι για τα γενέθλιά της - Ποιοι διάσημοι έδωσαν το «παρών» (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Κάιρο βρέθηκε η Μαριέττα Χρουσαλά, κάνοντας ένα ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλιά της. Ποιοι ήταν οι διάσημοι που έδωσαν το «παρών»;

Στις 11 Μαρτίου η Μαριέττα Χρουσαλά γιόρτασε τα γενέθλιά της. Σβήνοντας τα 40 της κεράκια δεν θα μπορούσε να μην διοργανώσει μία σπέσιαλ βραδιά με φίλους, καθώς πέρασε το κατώφλι μιας νέας δεκαετίας. Με την ευκαιρία, δείτε τι δουλειά έκαναν οι γονείς της Μαριέττας Χρουσαλά πριν βγουν στη σύνταξη.

Η παρουσιάστρια-μοντέλο αποφάσισε να πάρει τους καλούς της φίλους και να βρεθούν στο Κάιρο. Αθηνά Οικονομάκου, Καλομοίρα, Δέσποινα Καμπούρη, Μαίρη Βυτινάρος, ήταν μερικές μόνο από τις επώνυμες που ταξίδεψαν για να τιμήσουν τη Μαριέττα Χρουσαλά.

Το βράδυ, μάλιστα, της Παρασκευής (17/3) μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, αναρτήθηκαν βίντεο όπου φαίνεται πόσο ωραία πέρασαν.

Καλομοίρα και Δέσποινα Καμπούρη στο πάρτι της Χρουσαλά στο Κάιρο

Σε ένα από αυτά η Μαριέττα Χρουσαλά εμφανίζεται να χορεύει την ώρα που τραγουδά η Καλομοίρα, με τις δύο γυναίκες να είναι γνωστό ότι τις συνδέει μία μεγάλη φιλία.

Από τις αναρτήσεις ξεχώρισε και η Αθηνά Οικονομάκου, που εντυπωσίασε με το look της.

Η Αθηνά Οικονομάκου στο πάρτι της Χρουσαλά στο Κάιρο

«Δεν ήξερε καθόλου ποια είμαι...»: Η Μαριέττα Χρουσαλά αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Λέοντα Πατίτσα

Καλεσμένη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένη πριν καιρό η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας, αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα.

«Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι. Ήμασταν και οι δυο ακάλεστοι. Είχαμε κοινές παρέες και γνωριστήκαμε. Γενικά μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε. Επειδή έλειπε πολύ καιρό στο εξωτερικό δεν ήξερε ποια είμαι καθόλου. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο σύντροφός της Μαριέττας Χρουσαλά πριν γνωρίσει τον Λέοντα Πατίτσα.

Ούτε ότι δούλευα στην τηλεόραση, ούτε πως είχα πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Τίποτα. Και αυτό με κέρδισε. Στην Ελλάδα όποιος σε φλέρταρε μπορεί να το ήξερε. Και έχανε τη μαγεία του. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω κάτι ξεχωριστά από τον Λέοντα», είπε χαρακτηριστικά η Μαριέττα Χρουσαλά.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share