Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Aναστέναξαν μέχρι και τα τραπέζια: Ξανθές κουκλάρες χορεύουν τσιφτετέλι και βάζουν "φωτιά"

Απολαυστικές!

3 Φεβρουαρίου 2023 07:42
Aναστέναξαν μέχρι και τα τραπέζια: Ξανθές κουκλάρες χορεύουν τσιφτετέλι και βάζουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί εμείς στην οθόνη μας να βλέπαμε το GNTM να βρίσκεται στη φάση που τα 21 κορίτσια μόλις έχουν μπει στη βίλα, ωστόσο τα γυρίσματα είχαν προχωρήσει κατά πολύ. Έτσι κριτές και διαγωνιζόμενες βρέθηκαν στη Μύκονο, για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης, αλλά το πρόγραμμα δεν περιλάμβανε μόνο απαιτητικά γυρίσματα. Οι δυο κριτές Βίκυ Καγιά και Μαίρη Βιτινάρος βρέθηκαν σε νυχτερινό μαγαζί και όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω έριξαν ένα χορό που έκαναν όλο το μαγαζί να τις κοιτάει.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Φλογερό» τσιφτετέλι από καυτή Ελληνίδα παρουσιάστρια - Ξεσήκωσε με το λίκνισμά της τους καλεσμένους σε γάμο!

Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο της Τρίτης 4/10, η Μαίρη Βιτινάρος αντικατέστησε την Σοφία Χατζηπαντέλη, που είχε συμφωνήσει με την παραγωγή να είναι στο πλατό για λίγα μόνο επεισόδια και συγκεκριμένα για τις οντισιον. Αίσθηση πάντως προκάλεσε μια κόντρα που ξέσπασε μεταξύ τους, όταν η δεύτερη σχολίασε γελώντας ανάρτηση που έδειχνε τη Βυτινάρος με την ίδια να απολογείται στη συνέχεια.

Το τσιφτετέλι της Καγιά και της Βυτινάρος στη Μύκονο

Οι δυο γυναίκες αφέθηκαν λίγο ελεύθερες όταν βρέθηκαν σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού και το έριξαν στο τσιφτετέλι, αφήνοντας άφωνους τους θαμώνες.

Λίγα λόγια για την Μαίρη Βιτινάρος

Η Σοφία Χατζηπαντέλη έκανε συμφωνία μόνο για να βρίσκεται στις οντισιόν, αφού μετά το ID Catwalk, τη θέση της θα πάρει ένα άλλο μοντέλο, η Ελληνοαυστραλέζα, Μαίρη Βιτινάρος. Άρα λοιπόν, στα δυο επεισόδια της νέας εβδομάδας θα δούμε αρχικά την παρουσία της, ωστόσο όταν τελειώσουν οι οντισιόν, θα έχουμε μόνο δυο κριτές, ενώ από την μεθεπόμενη θα είναι τέσσερις.

Μπορεί η Μαίρη Βιτινάρος να είναι πολύ γνωστή στον χώρο του modeling και να έχει πάνω από 100k στο Instagram, ωστόσο στην Ελλάδα αυτό το όνομα δεν είναι γνώριμο στους περισσότερους. Και αυτό συμβαίνει διότι το 29χρονο μοντέλο γεννήθηκε και κατοικούσε στην Αυστραλία. Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι Ελληνίδα, τρίτης γενιάς μεταναστών.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share