Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Λίκνισμα θανάτου: Το τσιφτετέλι που θέλει να ξεχάσει η Βαλαβάνη - Όταν η κάμερα έκανε ζουμ δεν πιστεύαμε στα μάτια μας! (Video)

Το απίστευτο σχόλιο του Λιάγκα

22 Ιανουαρίου 2023 09:29
Λίκνισμα θανάτου: Το τσιφτετέλι που θέλει να ξεχάσει η Βαλαβάνη  - Όταν η κάμερα έκανε ζουμ δεν πιστεύαμε στα μάτια μας! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τσιφτετέλι που είχε ανάψει φωτιές μας είχε χαρίσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όταν είχε συμμετάσχει ως διαγωνιζόμενη στο show του ΑΝΤ1, Dancing with the Stars. Επίσης, ένα προκλητικό τσιφτετέλι μας είχαν χαρίσει στο παρελθόν οι Όλγα Πηλιάκη – Τρύφωνας Σαμαράς, όταν είχαν βρεθεί καλεσμένοι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά», με το βλέμμα του Χανταμπάκη να βγάζει φωτιές!

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Το… κολασμένο τσιφτετέλι που "πέθανε" τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Έχει πάνω από 2.000.000 προβολές!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας που ήταν κριτική επιτροπή είχε σχολιάσει «Δεν θεωρώ ότι το κούνημα είναι το δυνατό σου σημείο. Το κούνησες, αλλά έχεις θέμα στο κούνημα».

Τι συνέβη μετά; Ύστερα από παρέμβαση της Ευαγγελίας Αραβανή, ο υπεύθυνος του show έβαλε τσιφτετέλι για την Ευαγγελία Αραβανή, που ανέβηκε ψηλά και χόρεψε τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο:

Όταν τα 'δωσε όλα η Ελένη Μενεγάκη - Το επικό τσιφτετέλι στον αέρα της εκπομπής της!

Έχουμε δει πολλά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά ορισμένες στιγμές ξεχωρίζουν, με ένα επικό τσιφτετέλι να μας κάνει να... δακρύσουμε από τα γέλια.

Πριν αρκετό καιρό η εκπομπή της στον Alpha είχε φτάσει στο σημείο της μαγειρικής, με τον Γιώργο Τσούλη να είναι έτοιμος να μας δείξει συνταγή για πορτοκαλόπιτα με φύλλο και αμύγδαλα. Αντί αυτών, όμως, διάλεξε να μας δείξει τις... χορευτικές του ικανότητες, που δε θα τις λέγαμε και... αποχαυνωτικές όπως στην περίπτωση των χορευτριών σε νυχτερινό κέντρο.

Κάπως έτσι, τη στιγμή που είχε αρχίσει να φτιάχνει το πιάτο του, παρασύρθηκε από τους ήχους του άσματος που έπαιζε στην εκπομπή, με αποτέλεσμα να πάρει την παρουσιάστρια και να αρχίσουν... να λικνίζονται, σε μια από τις πιο υπέροχες στιγμές στην ιστορία των παραγωγών, όπου έχει συμμετάσχει η Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο:

Τσιφτετέλι για τρελά κέφια: Παππούς και γιαγιά χορεύουν και αφήνουν άφωνους τους πάντες

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει έναν παππού και μια γιαγιά να χορεύουν τσιφτετέλι. Οι δυο τους, όπως θα δείτε κι εσείς, φαίνεται να το ευχαριστήθηκαν.

Μετά το πιο hot τσιφτετέλι Ελληνίδας παρουσιάστριας σε γάμο, θα σας παρουσιάσουμε δυο ηλικιωμένους που έδωσαν ρεσιτάλ με τις χορευτικές τους κινήσεις. Ένας παππούς, υπό τους ήχους ενός κλαρίνου, "ανέβηκε" στην πίστα και ξεκίνησε να χορεύει τσιφτετέλι. Ωστόσο, δεν έμεινε μόνος του για πολύ, καθώς όταν τον είδε μια γυναίκα, έτρεξε κοντά του και ξεκίνησε και εκείνη τον χορό.

Οι δυο ηλικιωμένοι, φαίνονται πραγματικά να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Το βίντεο είναι από μια γιορτή του Αγίου Δημητρίου στα Τρίκαλα το 2013.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share