Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το… κολασμένο τσιφτετέλι που "πέθανε" τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Έχει πάνω από 2.000.000 προβολές!

Άναψε φωτιές!

21 Ιανουαρίου 2023 09:33
Το… κολασμένο τσιφτετέλι που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει το διάσημο αυτό μοντέλο. Με την ευκαιρία, δείτε το τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, “Στην υγειά μας ρε παιδιά” βρέθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και φορώντας ένα μίνι φόρεμα χόρεψε τσιφτετέλι και έκανε τους πάντες να “χαζέψουν”. Πολύ πριν τη συμμετοχή της στο Survivor 5, εκείνη μοίραζε ήδη «εγκεφαλικά».

Το γνωστό μοντέλο αν μη τι άλλο είναι σίγουρα πανέμορφο και μια παρουσία που μόνο απαρατήρητη δεν περνά! Όσο λοιπόν στην πίστα βρισκόταν ο Λευτέρης Πανταζής και ερμήνευε το τραγούδι “δεν έχω παλάτια και λεφτά” η εκθαμβωτική νεαρή έδειξε το μοναδικό της ταλέντο στο χορό και με τα λικνίσματα της έκανε την πίστα να γεμίσει γαρύφαλλα.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Το αμαρτωλό τσιφτετέλι της Μαρίας Βοσκοπούλου: Ανέβηκε στην πίστα και άφησε τους πάντες άφωνους

Πριν αρκετά χρόνια ο Τόλης Βοσκόπουλος έκανε πρεμιέρα στο Baraonda Music Hall και είχε υποδεχθεί πλήθος κόσμου που είχαν πάει να τον απολαύσουν, μεταξύ αυτών και η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου μαζί με την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία έδωσε...ρέστα με το τσιφτετέλι της.

Μαμά και κόρη διασκέδασαν με τις επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστή, με την τότε 19χρονη Μαρία να ανεβαίνει κατά τη διάρκεια της βραδιάς στην καρέκλα και να χορεύει ένα τσιφτετέλι, την ώρα μάλιστα που τραγουδούσε ο μπαμπάς της.

Με την ευκαιρία, αυτό είναι το φλογερό τσιφτετέλι Ελληνίδας ηθοποιού που ξεσήκωσε το YouTube.

Δείτε το σπάνιο στιγμιότυπο

 τσιφτετέλι Μαρίας Βοσκοπούλου

Όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Η Αθηνά Οικονομάκου χορεύει τσιφτετέλι και «γονατίζει» τους πάντες

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" πάντα φιλοξενεί εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και έχει τη χαρά πολλές φορές η πίστα της να βλέπει σπάνιους χορούς, ένας εξ αυτών και το παρακάτω τσιφτετέλι. Ο λόγος για την πανέμορφη ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου.

Η ίδια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και μας χάρισε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που μας έκανε να μην πιστεύουμε στα μάτια μας. Η ηθοποιός όσο ακούγονταν τα "Χαμοπούλια" από τη μοναδική φωνή της Γλυκερίας εκείνη σηκώθηκε και χόρεψε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που "βασάνισε" όλο το αντρικό κοινό. Φυσικά, αυτή δεν είναι η μόνη φορά που η συγκεκριμένη κοπέλα μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Δείτε εδώ το αργό και βασανιστικό της τσιφτετέλι:

Ο Τρύφωνας Σαμαράς χόρεψε το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι με Ελληνίδα καλλονή!

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου έχουν χορευτεί μερικά από τα καλύτερα ζεϊμπέκικα και τσιφτετέλια και στα Ρεβεγιόν έχουμε δει μερικά από τα εντυπωσιακά.

Με την ευκαιρία, δείτε το καυτό τσιφτετέλι της Μαρίας Σολωμού για τα μάτια του Mente Fuerte!

Σε μία από αυτές τις εκπομπές είχαμε δει πριν από λίγα χρόνια ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια μεταξύ του Τρύφωνα Σαμαρά και της Όλγας Πηλιάκη.

Η γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη δεν είπε όχι στην πρόσκληση του γνωστού κομμωτή να χορέψουν το αγαπημένο τσιφτετέλι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ»…

Και όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο το πλατό «πήρε φωτιά»!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share